Degetul Vibratoare,Vibratoare glonț,g Spot Vibratoare,jucarii sexuale pentru Femei,puternic Stimulator clitoris,mini Vibrator,Jucarie pentru adulti,sex-Shop

Produs nou

1 Produse

In stoc

60.25lei

-37%

97.14lei

Distribuiti

Informatii

Despre acest produs

1 ------Multi-viteza: 10 moduri de vibrație, puteți alege diferite sexuală interesant călătorii pentru a se asigura că dvs. și partenerul dvs. intimitate crește.

2------Material: grad Medical gel de siliciu, nici un miros, nu este ușor să se deformeze și crack.Este inofensiv pentru organismul uman și elasticitatea si moliciunea.

3------ rezistent la apa: 100% rezistent la apa de design.Acest lucru înseamnă că nu trebuie să încetezi să te joci în timp ce pentru scăldat, chiar în piscină și la plajă.

4------ baterie Reîncărcabilă: USB de încărcare, mai convenabil de a folosi.

Bani înapoi de garantare: Bucurați-vă de 15 zile banii înapoi de garantare și o garanție de un an.

5------ Titlu: Particule Cap Detașabil Degetul Design Mini Bullet Vibrații 10 Viteza de Încărcare USB Silicon Clitorisul Stick Pentru Femei

Despre Garanție

Rambursare completă dacă produsul nu corespunde descrierii sau defecte. (Vă rugăm să nu ezitați să dea o revizuire rău sau neutru comentariu, vă rugăm să contactați serviciul clienți, în timp, credem că schimbul va permite să obțineți rezultate mai bune.Multumesc)

Despre Produs

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de a trimite.

Toate produsele sunt realizate din material de calitate Medicală, siguranța 100%, inofensiv pentru organism.

Despre Transport

Vom trimite comanda in termen de 5 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme, pubilc vacanțe și așa mai departe.Daca pentru cineva nu primiți în declare timp, vă rugăm să ne contactați.

Ce să mai, dacă îndeplinesc produs problema

Vă rugăm să folosiți produsul în conformitate cu manualul produsului în primul rând, dacă tot nu se poate folosi, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp, vă rugăm să nu deschideți disputa la voi, noi credem comunicare este mult mai bine decât în litigiu.

Despre Timpul De Lucru

Din cauza diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare, dar mesajele vor fi răspuns în termen de o zi de lucru.vă rugăm să fie pacient.

Despre

Am în vedere clienții noștri prieteni.Sperăm că veți putea face cumpărături de la noi cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă Rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.

Etichete: fidget, al meu jucării sexuale, jucarii sexuale cur extinde, jucărie sexuală, bdsm jucărie, anal, vibrat, erotic penis inel, sex stroker, club.

Fisa tehnica

Zgomot Mai puțin de 45 de decibeli
Dimensiune 3.15in*1in
Nume De Brand S-HANDE
Mărfuri De Certificare A Calității 3C
Modul De Vibrație 10 Moduri De Vibrație
Obscene Imagine No
Material Silicon
Material produs Silicon Medical
Caracteristicile Produsului Degetul vibrații + stimularea clitorisului masaj
Metoda De Încărcare USB de Încărcare
Tip G-Spot
Sugestiv Sexual No
Pachet Confidențialitate pachet
Tip De Element Vibratoare
Numărul De Model HT-300
Origine NC(de Origine)
Nivel rezistent la apa rezistent la apa ipx7

Recenzii

Scrie o recenzie

Degetul Vibratoare,Vibratoare glonț,g Spot Vibratoare,jucarii sexuale pentru Femei,puternic Stimulator clitoris,mini Vibrator,Jucarie pentru adulti,sex-Shop

Degetul Vibratoare,Vibratoare glonț,g Spot Vibratoare,jucarii sexuale pentru Femei,puternic Stimulator clitoris,mini Vibrator,Jucarie pentru adulti,sex-Shop

Produse similare: