JOYO BantamP ATOMICE Amplificator Pentru Mini AMPLIFICATOR de Chitara Chitara Electrica Difuzor de modă Veche Muzica Rock Britanic Tăiere Curată, Sunet

Produs nou

1 Produse

In stoc

540.99lei

-5%

569.47lei

Distribuiti

Informatii

JOYO BantamP-ATOMIC Amplificator pentru Chitara Mini AMPLIFICATOR de Chitara Chitara Electrica Difuzor de modă Veche muzica rock Echipament de Înregistrare

Notă: Acest produs nu are funcția de externe.Nevoie pentru a conecta amplificator extern

Discrption:

ATOMIC de la Joyo e BantamP serie este foarte compact și portabil 20 Watt cap.Se poate da Britanic sunet curat, cel care are gol medii și un clopoțel frumos ca personaj.Acest amplificator ofera o strălucită musca si a modelat istoria muzicii rock prin vârstele.Sa conduci canal are o mare mid sunet de câștig și este perfect pentru pop/rock sunete și ritmuri indie.

Ea aduce toate că istoria în sufrageria dvs. într-un mod foarte compact.Vei fi uimit de cristal clar curăță și tăiere cu mașina sunete.

Amplificatorul funcționează cu un singur tub 12AX7 in preamp si foloseste un solid state power amp.FX loop permite să-ți pui timp pe bază de efecte (sau Fazerele, Flangers și Coruri) în spatele unității de secțiune și menține efectele ascuțite și nu-i împiedică de a fi prea plin de noroi.

Pe canal CURAT poate avea pedale foarte bine, ceea ce îl face flexibil și un pic mai mare companie de multe situații în care cei "mari" capul nu este sensibil.

Amplificatorul este mic, dar tare.Are un difuzor evaluat la 8Ω, dar poate fi, de asemenea, operat la 16Ω cu mai puțină putere.Dacă vrei să practici în liniște, de a folosi construit în pentru casti cu difuzor de emulare.

Dacă vă place de modă veche, muzica rock, cum ar fi AC/DC, care sună distorsionat, dar se pare a fi amestecat cu sunetul original de chitara, vă sugerăm să încercați ATOMICE Mini AMPLIFICATOR de Chitara.Sperăm că ATOMICE pot face un astfel de sunet, care este pură, dar un pic murdar de sunet.

Caracteristici:

● Preamp circuit: JFET+ 1 x 12AX7

● Amplificator de putere: CLASA D

● Mod de canal: CLEAN / OD

● Amplificator de putere: 20W(RMS)

● Aux in funcția: Telefon/MP3/MP4

● BTversion: 4.0

Caietul de sarcini:

Adaptor de alimentare: INTRARE AC 100-240V 50/60Hz IEȘIRE DC18V/2.0

Putere nominala:20W/8Ω

Difuzor Impedanta:8Ω

Difuzor impedanta: Standard 32Ω Minimum16Ω

Dimensiune:l63mmX 110mmX 140mm

Greutate: 1200g

Lista de pachete:

banTamP x1

Adaptor de alimentare x1

Manual de utilizare x1

Cablu x1

Cablu de alimentare x1

Etichete: dispozitiv de management de cab amplifi, upgrade tub amplificator, stil britanic femei, de înaltă calitate chitare electrice, ir pedala, a predat chitara electrica prs, caline wah, joyo, naxjoy, joyo bantamp meteor.

Fisa tehnica

Material Metal
Nume De Brand joyo
Efect Curăță și Tăiere cu mașina sunete
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model JOYO BantamP-ATOMIC
Element Nume JOYO BantamP-ATOMIC
Caracteristică De modă veche muzica rock
culoare verde

Recenzii

Scrie o recenzie

JOYO BantamP ATOMICE Amplificator Pentru Mini AMPLIFICATOR de Chitara Chitara Electrica Difuzor de modă Veche Muzica Rock Britanic Tăiere Curată, Sunet

JOYO BantamP ATOMICE Amplificator Pentru Mini AMPLIFICATOR de Chitara Chitara Electrica Difuzor de modă Veche Muzica Rock Britanic Tăiere Curată, Sunet

Produse similare: