2M 8 Pini La HDMI HDTV AV Cablu Adaptor Pentru Lightning Pentru IPhone și Pentru IPad IOS Sistem de Telefon Mobil TV Cablu Hd

Produs nou

1 Produse

In stoc

23.96lei

-48%

46.94lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

1. De înaltă performanță: Acest produs se poate conecta direct pentru iPhone5/5s/6/6s/6plus/6splus/pentru ipad air2 la HDTV pentru a realiza complet digital de imagine, care este mai puternic și mai stabil decât VGA semnal analogic.Acesta susține, de asemenea, 1080P, și poate sprijini în mod direct de ieșire, nici o întârziere, nu stagnare.

2. Plug and Play: puteți pur și simplu conectați conectorul HDMI în telefon/tabletă/calculator, și apoi cablul va începe în mod automat.Nu este nevoie de a instala orice driver/App, nu este nevoie de personal hotspot, bluetooth sau WIFI.

3. Suport de încărcare: Acest produs acceptă funcția de încărcare, și pot încărca dispozitivele în timp ce dispozitivele de lucru, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre lipsa de putere mai.

4. Stabilitatea transmisie: Acest produs are proprietati anti-interferențe electromagnetice funcție, care poate atinge stabil de sincronizare a datelor.Pierderi de proiectare este de a evita date întrerupere de jur semnale.

5. Compact și portabil: Acest produs este mic și rafinat, ușor de transportat și gata de utilizare.

Descrieri:

1. Acest produs este alegerea perfecta pentru divertisment la domiciliu, instruire, întâlniri de afaceri, etc.

2. Acest produs este potrivit pentru festivitățile aniversare, premii comemorative, târguri, publicitate, promoții, cadouri de afaceri și alte cadouri de ocazii.

Caietul de sarcini:

Culoare: rosu

Montarea: pentru iPhone5/5s/6/6s/6plus/6splus 7.7 plus/ pentru ipad4/ pentru ipad mini

Interfata: HDMI

Viteza de transmitere a datelor: 1000 (MB / s) lungimea Liniei: 2 (m)

Numărul de robinet conectori: singur cap

Tipul de bază: sârmă de cupru cositorit

Sârmă material: TPE material ecologic

Pachetul Inclus:

1 x 8 Pini La HDMI AV Cablu Adaptor

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: iphone 5s cablu scurt, belkin cablu, 8 pin usb, Televizor 4k, 8pini usb, oem cablu lightning, 8 pin, ipad pro, pad android tv, yugreen.

Fisa tehnica

Tip Cablu Adaptor
Numărul De Model NICI unul
Produse De Stare Stoc
Origine NC(de Origine)
Pachet Da

Recenzii

Scrie o recenzie

2M 8 Pini La HDMI HDTV AV Cablu Adaptor Pentru Lightning Pentru IPhone și Pentru IPad IOS Sistem de Telefon Mobil TV Cablu Hd

2M 8 Pini La HDMI HDTV AV Cablu Adaptor Pentru Lightning Pentru IPhone și Pentru IPad IOS Sistem de Telefon Mobil TV Cablu Hd

Produse similare: