MPPT 25A 12V Solar Laadregelaar Întâlnit LCD Solare Regulator Voor Zonnepaneel Lader 147x74x 40mm

Produs nou

1 Produse

In stoc

180.74lei

-30%

261.93lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

Controler Solar Funcții:

1. (Microprocesor) cu 10% la 30 % (eficienta > 95 %),

2. Comutare caracteristică linii de încărcare pentru încărcare optimă de Gel/dryfit/AGM/lână sau acid/plumb-acid, precum și baterii LiFePO4

3. Două Porturi de Încărcare a Bateriei: Automate de încărcare a bateriei principale sau de bord de baterie (e):Suport de încărcare și de încărcare prelinge (max. 1 A) al vehiculului baterie de pornire (Start II) cu protectie la supraincarcare.

4. Nesupravegheat de Încărcare: Standard de protecție împotriva supraîncărcării, supraîncălzirii, bateria invers și înapoi de descărcare de gestiune a bateriei. (în caz de insuficientă de energie solară, cum ar fi în amurg, noaptea etc.).

5. Clasa de Protectie: Reducerea curentului de încărcare a bateriei în caz de excesiv de energie solară și baterie complet.Imediat reîncărcare în caz de consum de energie pentru a asigura întotdeauna cele mai bune posibile de încărcare al bateriei.

6. Conexiune pentru senzorul de temperatură.Adaptarea automată a tensiunii de încărcare a bateriei temperatura.În cazul unor temperaturi exterioare scăzute, plin de încărcare a baterie mai slabă este îmbunătățită, și în cazul estival temperaturile inutile baterie gazare vor fi evitate.

7. Acest lucru este foarte recomandat, dacă bateria este expusă la variații puternice de temperatură, cum ar fi în compartimentul motor.

8. A crescut MPP curent de încărcare în comparație cu convenționale controlere, din cauza ultramodern tehnologia de control.

MPPT5012A-DUO-BT(12A):

Maxim panou solar putere: 165W

Maxim panou solar de tensiune: 50V

Curentul maxim de încărcare: 12A

Tensiunea acumulatorului: 12V

Tip baterie: plumb-acid, coloid, AGM, litiu fosfat de fier

Greutate: 340g

Dimensiune: aproximativ 147*74*40mm/5.79*2.91*1.57 inch

MPPT5025A-DUO-BT(25A):

Maxim panou solar putere: 350W

Maxim panou solar de tensiune: 50V

Curentul maxim de încărcare: 25A

Tensiunea acumulatorului: 12V

Tip baterie: plumb-acid, coloid, AGM, litiu fosfat de fier

Greutate: 400g

Dimensiune: aproximativ 147*74*40mm/5.79*2.91*1.57 inch

Lista De Ambalare:

1*Controler De Încărcare Solară

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să se POTRIVEASCĂ Transport address4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: epsolar tracer, taxa de regulatoare mppt, invertor epever, solor controler de încărcare, mppt, mppt controler de încărcare auto, tesla mppt invertor, încărcare solară mppt, display lcd, 12v 20a alimentare.

Fisa tehnica

Cerere Incarcator Controller
Greutate 400g/340g
Caracteristică Afișaj Digital
Dimensiune about 147*74*40mm
Maxim panou solar putere 350W
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model mppt controler de încărcare solară
Tip Controler De Încărcare Solară
Tensiunea Bateriei 12V
Este Dispozitiv Inteligent No
Curent Maxim 12A/25A
Funcția Funcția Bluetooth

Recenzii

Scrie o recenzie

MPPT 25A 12V Solar Laadregelaar Întâlnit LCD Solare Regulator Voor Zonnepaneel Lader 147x74x 40mm

MPPT 25A 12V Solar Laadregelaar Întâlnit LCD Solare Regulator Voor Zonnepaneel Lader 147x74x 40mm

Produse similare: