La prânz Viperinilor Horcrux Medalion Șarpe Coliere Viperinilor Colegiul Comorile lui Voldemort Horcruxuri Pandantiv Colier TV Bijuterii

Produs nou

1 Produse

In stoc

9.15lei

-50%

18.31lei

Distribuiti

Informatii

Salut prietene,Ce mai faci?Bine ati venit la magazinul meu,Dacă aveți orice întrebări,bine ai venit să ne contactați!Dacă vrei să-transport rapid,vă sugerez să alegeți o mai bună logistică metoda!Pentru transport Gratuit logistica de transport este foarte lent,timpul este de aproximativ 2-4 luni!După ce ați ales gratuit logistică,vă rugăm să fie pacient!Dacă nu ați primit bunurile pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să nu vă faceți griji, și vă rugăm să nu deschizi disputa, vă rugăm să ne contactați, vom rezolva pentru tine!

Am expediat întregul pachet în termen de 48 de ore de la plată ,oferim toate tipurile de metoda de transport maritim .Dacă doriți să specificați metoda de transport maritim, vă rugăm să plătească costul de transport maritim .Estimat de livrare viteza de referință este mai jos .Vă mulțumesc !

* În cazul în care costul comenzii depaseste 150 dolari SUA,noi vă va oferi cu DHL, FedEx ,sau gratuit Aramex Serviciu .(La distanță de țară cerere de 200 dolari SUA.)

*Viteza de livrare doar pentru referință ,uneori, va fi amânată de sărbători,festivaluri,vreme rea,vamale,Etc.

*Post Air Mail pentru a țări din america de Sud poate dura mai mult de 60 de zile ,Exprima, de obicei, au taxe vamale probleme .În acest caz ,vă rugăm să coopereze cu autoritățile vamale să plătească impozit.

Vă mulțumim pentru alegerea noi ,oferim 7 zile servicii de returnare :

1 .Dacă orice motiv, nu sunteți satisfiledwith achiziția dvs. ,vă rugăm să contactați cu noi imediat.Am accpect retururi și schimburi în termen de 7 zile de la primire,vă rugăm să păstrați produsul în starea inițială și se angajează costul de transport maritim de unul singur,ne va procesa cerere de retur, dupa primirea produselor returnate.

2 .Dacă ați primit defect de produs ,vă Rugăm să ne contactați A. S. A. P., în scopul pentru înlocuirea sau repararea , dacă înlocuirea nu este disponibil ,atunci o rambursare completă va fi emis cu cel original metodă de plată.

3 .Pentru mai multe informații ,vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți .

Sprijinul dumneavoastră și de încredere este cel mai mare impuls pentru noi: 1.Dacă sunteți mulțumit cu elementul și servicii ,vă rugăm să ia un minut pentru a lăsa un feedback pozitiv cu 5 stele, cu bucurie ne va face același lucru pentru tine și să-ți dea mai mult reducere pentru urmatoarea comanda.

2.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ ,vom face noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune servicii.

1.Dumneavoastră puteți să ne contactați prin mesaj pe www.primaria-urzicuta.ro, TradeManager sau trimite-ne un e-Mail.Putem răspunde în termen de 24 de ore în zilele de lucru,în termen de 36 de ore pe week-end.

Informații de Contact: Skype: + 86-13669348468 Whatsapp: + 86-13669348468 wechat: + 86-13669348468 E-mail: [email protected]

2.Nostru Program De Lucru:

NOI :5:30-3:30

Brazilia:9:30PM-7:30PM

Rusia:3:30-1:30

MAREA BRITANIE:0:30-10:30 AM

Spania:1:30-11:30

Franța:1:30-11:30

Etichete: r, toate pentru, pandantiv medalion, pandantiv inima, harrie potter viperin, medalion pandantiv, lordul cap-de-mort, viperinii, Pandantiv, ciocolata pălărie mucegai.

Fisa tehnica

Compatibilitate Toate Compatibile
Dimensiune Pandantiv 50cm
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand MUMING BIJUTERII
Mare Pentru Vă rugăm să ne Contactați,ne poate oferi mari reduceri de pret!
Tip De Element Coliere
Funcția Starea De Spirit Tracker
Stil Clasic
Despre noi Am sprijin Personalizat,de Dropshipping,Ridicata!
Forma\model GEOMETRICE
Metale De Tip Aliaj de zinc
Fine sau de Moda Moda
Ocazie Petrecere
Greutate 25g
Lungime Lant 50 cm(1 cm = 0,394 in)
Tip Lanț Link-Ul Lanț
Gen Unisex
Dropshipping Logistica Metode ePacket, Standard de Transport AliExpress,dhl,Etc
Timpul De Livrare După plasarea comenzii, acesta va fi expediat în termen de 24-48 de ore!
Material Metal
Numărul De Model N781/ Viperinilor Horcrux Medalion Coliere
Colier Tip Pandantiv Coliere

Recenzii

Scrie o recenzie

La prânz Viperinilor Horcrux Medalion Șarpe Coliere Viperinilor Colegiul Comorile lui Voldemort Horcruxuri Pandantiv Colier TV Bijuterii

La prânz Viperinilor Horcrux Medalion Șarpe Coliere Viperinilor Colegiul Comorile lui Voldemort Horcruxuri Pandantiv Colier TV Bijuterii

Produse similare: