Gecko De Jim Rosenbaum (Trucuri+DVD) Dispar Trucuri Magice Dispar Dispozitiv Amuzant Până Aproape de Scenă Magic Recuzita Instrumente G8008

Produs nou

1 Produse

In stoc

16.92lei

-32%

24.90lei

Distribuiti

Informatii

Magia Nume : Gecko de Jim Rosenbaum

Dimensiune produs: 14*13CM

Descriere: Imaginați-vă dispărând practic orice obiect produs de un spectator buzunar.Gecko, un genial, practic invizibil dispozitiv vă va permite să facă acest lucru cu ușurință!

Gecko este ingenios, simplu, și ușor de utilizat dispozitiv de magie.Cârlig până este aproape instantanee și resetare este doar la fel de repede.Este extrem de lumină-greutate și este atât de discret poți fi setat la orice moment gata pentru utilizare, și chiar uita că ești poartă!Este potrivit pentru toate nivelurile de calificare de la incepator la expert și este un trebuie să-au element pentru fiecare interpret.Acesta poate fi chiar efectuate în mâneci scurte!

Jim Rosenbaum a investit nenumărate ore și efort în dezvoltarea și cercetarea acestui dispozitiv magic, în scopul de a asigura calitatea globală și, de asemenea, în a descoperi toate lucrurile pe magicieni vor dori să facă cu acest uimitor dispozitiv.Gecko oferă cu mii de posibilități de uimitoare minuni și este o certă trebuie să-au pentru a aduce magia ta la nivelul următor.

Aici sunt doar câteva dintre efectele pe care le poate stăpâni cu Gecko:

Dispar monede!

Dispar telefoanele mobile!

Îndoit și restaurat capac de sticla rutine!

Instant monedă transformări

Dispar cărți de vizită și carduri de credit!

Folosi ca un Dispozitiv de prea!

Posibilitățile sunt nelimitate.Vă sunt limitate doar de imaginatia ta!!

39132 S-Ar Putea Place......

1).Unele elemente de recuzită pot avea nici un Instrucțiuni

2).Unele elemente de recuzită au doar Chineză sau Japoneză Instrucțiuni.

3).Unele video de predare în limba Chineză, ai putea citi acțiune

Notă:

China Post Air Mail este lent și posibil a pierdut coletul, deci este imposibil de a evita problemele în comerțul multinaționale.Buna negociere este important .Te rog nu deschide o disputa la o dată înainte de contactul cu mine.

I se va rezolva problema imediat.Daca nu se rezolva, voi retrimite o nouă ordine, sau restituire în următoarea ordine (face o reducere la urmatoarea comanda).

Etichete: fum truc, gecko instrument, dispozitiv de fum, truc de magician profesionist, disco degetul, fum de foc, gecko magic, jucărie truc, gecko gimmick, gecko jucărie.

Fisa tehnica

Plastic Tip PP
Nume De Brand plecat de magie
Tip Variate Prop
Performanța Forma Close-up Magic
Este Instrucțiuni Inclus No
Gen Unisex
Material Plastic
Intervalul De Vârstă 8-11 Ani
Numărul De Model Gecko de Jim Rosenbaum
Dimensiune 14*13cm
Caracteristici Ușor De A Face

Recenzii

Scrie o recenzie

Gecko De Jim Rosenbaum (Trucuri+DVD) Dispar Trucuri Magice Dispar Dispozitiv Amuzant Până Aproape de Scenă Magic Recuzita Instrumente G8008

Gecko De Jim Rosenbaum (Trucuri+DVD) Dispar Trucuri Magice Dispar Dispozitiv Amuzant Până Aproape de Scenă Magic Recuzita Instrumente G8008

Produse similare: