LIUHUO Patinaj artistic Rochie Femei Fete Patinaj de performanță gimnastica Ritmica concurs albastru Inchis cu maneci Lungi pentru Copii

Produs nou

1 Produse

In stoc

610.10lei

-50%

1 220.21lei

Distribuiti

Informatii

Vă mulțumesc pentru atenție!

Avem un loc curat și ordonat atelier și riguroasă a fluxului de lucru în Cartierul Nou din china.Activitatea principală pentru patinaj artistic îmbrăcăminte, gimnastică artistică, îmbrăcăminte, îmbrăcăminte dans și alte sporturi de artă îmbrăcăminte proiectarea, producția și comerțul cu ridicata și cu amănuntul.Avem design profesional echipe cu o bogata experienta si pasiunea pentru realizarea de costume.Produsele au fost vândute peste tot în țară și în străinătate, și-au câștigat o mare laudă.

Tesatura cu elastic mare cu textura de catifea, fire, spandex si alte produse, utilizarea de elegant fusta sifon, fir elastic, tesatura elastica mare, lavabil, sudoare, luminoase de culoare, manopera amenzii, ne default pentru Orientul Mijlociu găurire, tăiere de suprafață 8-12, pentru a vă ajuta în arena de Pina Pina dans.

Produse Show

Cromatică:

1. Toate produsele furnizate de fotografii pentru fotograf profesionist, atent repara erorile de sistem și de culoare cât mai mult posibil și real mărfuri de ajustare, fizică.

2.Dar din cauza lampa de lumina, ecran color abatere, înțelegere personală de diferite culori, objectmight există unele fotografie color, cu această problemă nu aparține de mărfuri problemă de calitate, culoarea finală cu bunuri reale va prevala.

DIMENSIUNE

1. Îmbrăcămintea noastră are " CM " ca unitate.

2. Nu există nici o relație absolută între înălțime și greutate și dimensiune. 155 CM înălțime poate purta aceeași dimensiune rochie cu 168 CM inaltime

3. Dimensiunea bustului este factorul-cheie în mărime de selecție

4. Încercarea de personalul bustul este dimensiunea după purtarea invizibil lenjerie de corp.

5. Pentru a face sigur că veți obține mărimea potrivită, va rugam sa consultati size chart în descrierea Inainte de a Cumpara.Dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea, vă rugăm să e-Mail-Ne Exact Corp Dimensiuni (Înălțime/Bust/Talie/Solduri), astfel încât să putem oferi cateva sugestii pentru cum sa alegi marimea potrivita.

Sfaturi: Dimensiunea diagramă este doar pentru referință, cu măsurători de eroare de 1-2cm, este normal, nu calitatea problema, vă rugăm să vă dau?re amabilitate înțeleg.

Notificare:

Măsurătorile pe care le oferim sunt considerate ca fiind aproape-la-piele măsurători.

Dacă nu există nici o dimensiune costum pentru tine, poți să-mi spui măsurătorile de piept, talie, solduri si circumferinta trunchiului sau.Putem adapta haine frumoase pentru tine.

Timpul de livrare este decis în funcție de stilul de haine, stilul general este de aproximativ 7 zile, complexul stil este de 10-15 zile, cu excepția caz special, vă rugăm să credem că produsul nostru este în valoare de așteptați.

Feedback-ul:

1. Depindem de satisfacția clienților, pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. pozitiv de 5 STELE este extrem de important pentru noi .Dacă sunteți stratificat cu produsele noastre, vă Rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul dvs. pozitiv.

2. Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ înainte de a contacta cu noi.Vom face tot ce putem și să lucreze cu tine pentru a rezolva orice probleme.Trimite feedback-ul negativ nu este târziu dacă problema nu este rezolvată.

Etichete: sală de bal, rochie dans, aflătoare patinaj rochie, rochie standard, Dans Rochie De Femei, înapoi gât, LIUHUO, patinaj artistic rochii de vanzare, 3d rochie, patinaj artistic rochii, patina pe gheață.

Fisa tehnica

Material Spandex
Dans De Tip Sala de bal
Gen FEMEI
Numărul De Model LH548
Nume De Brand LIUHUO

Recenzii

Scrie o recenzie

LIUHUO Patinaj artistic Rochie Femei Fete Patinaj de performanță gimnastica Ritmica concurs albastru Inchis cu maneci Lungi pentru Copii

LIUHUO Patinaj artistic Rochie Femei Fete Patinaj de performanță gimnastica Ritmica concurs albastru Inchis cu maneci Lungi pentru Copii

Produse similare: