4buc 1/10 Touring&Drift 15% Nylon Armat Janta Y12NK(Negru) 3/6mm offset se potriveste pentru 1:10 Touring&Masina de Drift 1/10 Rim 10030

Produs nou

1 Produse

In stoc

21.36lei

-25%

28.48lei

Distribuiti

Informatii

Roata este făcută de 15% Nylon Armat.Deci Roata este mult mai puternică decât cea normală.Nu-l pierdeți.

1:10 Touring&Drift Wheel Nailon Numele Materialului:1:10 Touring&Drift Wheel Roata de Nailon Diametru Exterior: 52mm Anvelope Lățime:26 mm Culoare: Negru Hexagonal articulații: 12 mm Offset: 3mm/6mm Aceasta Culoare fotografii și elemente practice va avea o culoare diferențe Au Burete Introduce Continut Pachet: 100% de Brand Nou, Cantitatea: roata x4pcs Anunț Important: Această roată nu poate montat cu CS-R drift anvelope din magazinul nostru..

Livrare :

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.și un număr de urmărire vor fi furnizate după livrare.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

.Putem face livrarea la peste tot în lume prin poștă aeriană din Hong Kong,Elveția sau Singapore.Este nevoie de aproximativ 7 la 35 de zile pentru cele mai multe țări, și de aproximativ 4 până la 8 săptămâni în Israel, Italia, Federația rusă, Brazilia, și așa mai departe.Dar vă rugăm să rețineți că timpul de livrare poate fi afectată de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condițiile meteorologice etc.

Pentru livrare urgenta, taxa suplimentară este necesară pentru a acoperi costul plătit de a-și exprima companii de servicii.EMS/DHL opțiuni de upgrade și taxa informații sunt disponibile printr-o caseta de selecție pe pagina cosul de cumparaturi inainte de finalizarea comenzii.Toate EMS/DHL taxa citat de pe pagina de verificare se bazează pe Uni standard de Stat.Vă rugăm să alegeți corect adresa de livrare atunci când selectați metoda de transport maritim, sau aceasta va cauza multe probleme.Vă rugăm să rețineți că elementele cu baterii, Cd-uri sau lichide nu sunt acceptate de către DHL.

Pentru livrarea la zonele care nu sunt acoperite de Regulat Serviciul Express, Zonă de la Distanță, Taxa de Serviciu se aplică, dacă adresa de livrare aparține Zonă de la Distanță, Ne va contacta direct pentru plată suplimentară.

Restituire/ Rambursare

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Contactati-Ne

Toate e-mailurile ar trebui să fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți un răspuns, vă rugăm să retrimiteți e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Feedback-ul :

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Vom lăsa în mod automat feedback pozitiv pentru fiecare cumpărător care a finalizat tranzacția și ne-a lăsat feedback-uri pozitive.În cazul puțin probabil în care nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul on-line.Pentru că noi credem că feedback-ul negativ NU este înțelept soluție pentru a rezolva orice probleme, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă cauzată de noi.)

Etichete: kforce curse, drift anvelope, janta roata scuter, kforce anvelope de curse, 110 rim, janta roata, masina instrumente de curse, rc anvelope, 18 anvelope, rc roata.

Fisa tehnica

Patru-wheel-Drive Atribute Anvelope
Nume De Brand kforce curse
offset 3mm/6mm
Upgrade Componente/Accesorii Anvelope
Hex 12mm
Pentru Un Tip De Vehicul Masini
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive Roata
Se Potrivesc Pentru 1
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Material Nailon
Instrument De Consumabile Roata
culoare Nylon Negru Rim

Recenzii

Scrie o recenzie

4buc 1/10 Touring&Drift 15% Nylon Armat Janta Y12NK(Negru) 3/6mm offset se potriveste pentru 1:10 Touring&Masina de Drift 1/10 Rim 10030

4buc 1/10 Touring&Drift 15% Nylon Armat Janta Y12NK(Negru) 3/6mm offset se potriveste pentru 1:10 Touring&Masina de Drift 1/10 Rim 10030

Produse similare: