3D Decorative de Film Fereastră, Statice se Agață de Confidențialitate Fereastra Autocolant pentru Biroul de Acasă, Detașabil Auto-adeziv Fereastră Tentă Film

Produs nou

1 Produse

In stoc

23.39lei

-20%

29.25lei

Distribuiti

Informatii

Mici Sfaturi pentru TINE,vă rugăm să citiți înainte de cumpărare.

*Vă rugăm să Rețineți că Această Fereastră de Film se Aplică Numai pe suprafețe Netede Suprafețe de Sticlă.Nu se Aplică în Afara ferestrei sau Windows cu Crack. *Nu uitați să îndepărtați transparent partea de suport înainte de a pune pe sticla sau că nu se va agăța(Folosiți o bandă pe-un colț de pe partea din spate (partea buna) pentru a elimina rapid suport folie de protectie). *Vă rugăm să folosiți un uscător de păr să se înmoaie film în vreme rece (Rezistente la Căldură până la 176 ° c)

De ce să alegeți Fereastra de Film?

Lipici Design Gratuit

Statice se agață de film fereastră, ușor de instalat și de a elimina în câteva minute cu nici un reziduu.Nici o substanță nocivă de presă.

A oferi Intimitate și Permite Luminii în

Oferim semi confidențialitate-să păstreze păsări de crashing și animale de companie latra de a vedea afară.Nu rupte oarbă.

Aplicarea Pe Scară Largă

Utilizate pe scară largă în birou,camera de zi,dormitor,baie,glisante uși sau ferestre.Înlocuiți perdele tradiționale cu acest elegant și frumos film fereastră.

Dimensiuni și Ambalaje

Dimensiune: 17.8 inch (45 cm);se vinde cu Metru. (dacă doriți 45cm*500cm,face cantitatea 5 te rog.) Vă rugăm să măsurați și înregistrați lungimea și lățimea de fiecare bucată de sticlă aveți de gând să-tentă în primul rând.Sugerez să cumpere 5-15% mai mult pentru deșeuri sau resturi.

Pachet: Unul continuu rola (nu piese separate) Includ: Produs; instrument de Instalare Vom pachetului ele conformitate cu EXPUNEREA anticipată pozitivă,exterioară strat de folie cu bule pentru a le proteja.Un produs special vor fi protejate de un tub de hârtie.

Cum pentru a instala fereastra de film?

1.Curat de sticlă(asigurați-vă că sticla este curată și netedă).

2.Sticla umedă(mai mult apa,cu atât mai bine).

3.Se taie filmul la dimensiunea necesară și coaja de pe suport transparent de film.

4.Trecut de partea buna a paharului.

5.Racleta filmul de sus în jos,de la stânga la dreapta.

6.Se taie excesul de film(lăsați un mic decalaj de aproximativ 1 cm intre folie si geam să las apa să curgă).

Întrebări Și Răspunsuri

Q1:de Ce fereastra mea film nu poate agăța?

A1:nu s-Au udat fereastra cu apa, sau nu au scos transparent suport de film.Vă rugăm să nu uitați să îndepărtați filmul de protecție sau că nu se va agăța.Dacă ați îndepărtat de protecție laterală,poate fi aplicat pe partea greșită.Vă rugăm să inserați partea buna la fereastră.

Q2:de Ce există atât de multe bule?

A2:Prea puțină apă.Vă rugăm să rupe în jos și se pulverizează o mulțime de apă,mai mult apa,cu atât mai bine.

Q3:de Ce margine de fereastra mea filmul a început să cazut?

A3:marginea filmul este prea aproape de fereastră.Vă rugăm să lăsați un mic decalaj(aproximativ 1 cm )pentru a permite fluxul de apă, astfel că filmul poate lipi bine.

Etichete: fereastra de film de confidențialitate viață, translucid de confidențialitate fereastra film, lipicios fereastra de confidențialitate film, fereastra de izolare de film, confidențialitate fereastra film birou, arthome fereastra de confidențialitate film, fluture fereastra de confidențialitate film, diy de confidențialitate fereastra film, fereastra de confidențialitate film verde, fereastra de film de confidențialitate animale.

Fisa tehnica

Grosime 0.24 mm
De mediu Prin Europa, EN71-3 standard și SGS
Tip 1 3D
Funcția 1 Explozie-dovada
Tip Sticlă Filme
Tratament De Suprafață Relief
Tratament De Suprafață 2 Opac
Material PVC
Tratament De Suprafață 3 Colorate
Dimensiune 30/45/60/75/90x100cm 30/45/60/75/90x200cm
Tratament De Suprafață 1 Mată / Gravat
Funcția 2 Izolație Termică
Medie de viață 5-8 ani
Numărul De Model 033
Material 1 Vinil
Caracteristică Static
Funcția Decorative

Recenzii

Scrie o recenzie

3D Decorative de Film Fereastră, Statice se Agață de Confidențialitate Fereastra Autocolant pentru Biroul de Acasă, Detașabil Auto-adeziv Fereastră Tentă Film

3D Decorative de Film Fereastră, Statice se Agață de Confidențialitate Fereastra Autocolant pentru Biroul de Acasă, Detașabil Auto-adeziv Fereastră Tentă Film

Produse similare: