2.5 D 9H Tranaparent Sticla Temperata Pentru Samsung Galaxy S8 Sticlă Anti Scratch Film Protector 100buc/lot DHL Nava

Produs nou

1 Produse

In stoc

195.26lei

Distribuiti

Informatii

Vânzare Fierbinte! 2.5 D 9H 0,3 mm Premium Temperat Pahar Ecran Protector Pentru SAMSUNG Galaxy S8 9H duritate strat Anti-amprente Bune sensibilitate tactil Rezistent la Impact și incasabilă HD optice de transmisie Ușor de instalare Ultra subtire, de cca 0,3 mm, ultra-rezistent.Potrivit pentru SAMSUNG Galaxy S8 Nu curbat din sticla temperata pentru ecranul complet.Ambalaj: sticlă Călită în împachetări cu bule Fără Ambalaj individual

Informații De Transport Maritim:

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Un număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare.

2. Dacă postul va fi livrat prin DHL/FEDEX/UPS/EMS, de obicei, durează 3-7 zile lucratoare pentru livrare în funcție de locația dumneavoastră.Uneori DHL/FEDEX/UPS au nevoie de actualizare număr de urmărire, pls wait1-2 zile lucrătoare după ce ne trimite .

3.Avem mare grijă în ambalaje de fiecare element pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine.Vom verifica enery element înainte de ambalaj, dacă acesta este rupt sau deteriorat, puteți lua o fotografie și trimite-ne va rezolva problema pentru tine, la prima oară.

4. Noi nu suntem responsabili pentru orice probleme vamale din țara dumneavoastră , înainte de a plasa comanda , trebuie să știi asta.Nu suntem responsabili pentru orice pierdere de probleme vamale în vamă.

5. Produsele nu conțin factura, doar Factura Proforma, dacă aveți nevoie .

6. Pls noi, culoare , model .ect orice nevoie de lucruri înainte de a trimite coletul , dacă cumpărătorul nu scrie în timp , nu suntem responsabili pentru greseala.

7. Noi sprijinim întreaga lume picătură de transport maritim ; dacă țara dumneavoastră nu este un Express Livrare Gratuita zona , pls contactati-ne , ne-am\\\\\\ \ va oferim un pret special pentru tine .

Feedback-ul:

Odată ce ați primit elementul dvs., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi, deoarece ne va informa că ați primit elemente.Lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!

Client satisfăcătoare este cel mai important, Dacă aveți o problemă sau întrebare cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback și să ne dea posibilitatea de a rectifica în mod rezonabil într-o sumă rezonabilă de timp, oricare ar fi problema ta poate fi.Feedback-ul negativ nu rezolva nimic.Noi nu oferă nici un serviciu după ce primi disputa direct, fără nici o comunicare.Multumesc.

Etichete: 51 canal orașul de origine, 4buc inundații led lumină, 51 caz de flori uscate, 7x38 inoxidabil gol, astro cazuri onoare 7c, unghiul de silicon dinti, 51 caz, portocaliu solid, astro city model de kit, astrologie lemn de timbru.

Fisa tehnica

Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul No
Compatibil Marca De Telefon Samsung
Pachet No
Compatibil Samsung Model Galaxy S8
Nume De Brand WOWSHIELD
Utilizarea telefon mobil
Edge-to-Edge Acoperire No
Caracteristici Dovada Zero
Tip Față De Film

Recenzii

Scrie o recenzie

2.5 D 9H Tranaparent Sticla Temperata Pentru Samsung Galaxy S8 Sticlă Anti Scratch Film Protector 100buc/lot DHL Nava

2.5 D 9H Tranaparent Sticla Temperata Pentru Samsung Galaxy S8 Sticlă Anti Scratch Film Protector 100buc/lot DHL Nava

Produse similare: