Panorama WIFI Wireless 5MP 2MP FishEye IP Plafon de Metal Dome 2592*1944 IRC NightVision XMEYE CMS P2P Cloud RTSP

Produs nou

1 Produse

In stoc

108.45lei

-13%

126.10lei

Distribuiti

Informatii

Descărca Software-ul: http://www.xiongmaitech.com/en/index.php/service/down/83 Deschide Platdorm(SDK): http://open.xmeye.net/en/ URL RTSP: rtsp://192.168.1.10:554/user=admin si parola=&channel=1&flux=0.sdp? 192.168.1.10 :Camera IP :554 asta :Port de RTSP user=admin : Camera parola Contului= : Parola canal=1 :Numărul de canal stream=0.psd?: 0 este MainStream , 1 se Extinde Flux Stimate cumpărător, puteți obține în timp real Efect de Diferite Chip Soluție prin testul de serie!Test de Serie: 0911ee5e3df53bbf Nume de Utilizator: Parola de utilizator: (gol) Prin Computer Prin intermediul telefonului Mobil NVR faceți Clic pe Imagine pentru a Obține Mai multe Detalii Adaptor Audio faceți Clic pe Imagine pentru a Obține Mai multe Detalii Adaptor Audio faceți Clic pe Imagine pentru a Obține Mai multe Detalii Modulul de Bord, faceți Clic pe Imagine pentru a Obține Mai multe Detalii 2MP 5MP WIFI Efect Setare 2MP 5MP Adaptor Lan Cablu Audio Cablu Lan CMS Proces de producție procesul de Producție

1. Linie de productie(Asamblare)

2. Test de imbatranire(4 ore)

3. producția de testare(1 complet pas de control,de testare, unul câte unul)

4. QC test(al 2-lea plin de inspecție,de testare, unul câte unul)

5. Ambalare - Livrare

Plata

1. Dacă aveți orice probleme de plată,vă rugăm să ne contactați,suntem fabrica Avem capacitatea de a oferi produse de înaltă calitate și preț competitiv !

2. Dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai multe bunuri, dar prețul nu este foarte ieftin, vă rugăm să ne contactați!

3. Putem oferi un set complet de produse de supraveghere video,așa că, dacă doriți unele produse ,dar nu pot găsi în magazinul nostru,vă rugăm să ne contactați!

Transport

1. Postul va fi livrat în termen de 1-3 zile lucrătoare.

2. Dacă aveți propria Logistică agent,spune-ne vom lua produsul de acolo.

3. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

4. Cumpărătorul răspunsuri (în cazul în care) toate impozitului sau a TVA-ului în orice circumstanțe.

Garanție și Garanție

1.30 Zile Banii Înapoi De Garantare

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul cumparat de la noi.Vă rugăm să ne informați în scris, în termen de 30 de zile de la primirea de bunuri.Noi vă va ghida pentru a reveni și de a returna produsul.Vă rugăm să rețineți că expeditii / taxe vamale(daca este cazul) spended într-o astfel de ordine sunt pe client de cost.

2.Înlocuirea Gratuită

Dacă primiți o, nu cum este descris (e.g.defecte, incorecte, parte lipsă) element, vă rugăm să ne contactați atunci când obține elementul.Vom organiza un înlocuitor cât mai curând după caz, se confirmă.

3.Furnizorii De Garanție

Oferim O garanție de un AN pe acest produs.În cazul în care elementul are nici o problemă de garanție vă rugăm să ne contactați pentru o soluție satisfăcătoare.Cumpărătorul ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Servicii Client 1. Va garantam ca toate produsele noastre sunt ", a declarat ca" in descrierile lor.Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vanzare noi complet. 2. Produsele noastre sunt direct de la fabrica, nu există nici un om de mijloc, nr mare de marcare, astfel încât să putem oferi produse de calitate încă pret foarte competitiv. 3. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în primul rând, cele mai multe sunt răspuns în 12 ore de afaceri.

Alte politici

1. Va garantam ca toate produsele noastre sunt ", a declarat ca" in descrierile lor.Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vanzare noi complet.

2. Produsele noastre sunt direct de la fabrica, nu există nici un om de mijloc, nr mare de marcare, astfel încât să putem oferi produse de calitate încă pret foarte competitiv.

3. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în primul rând, cele mai multe sunt răspuns în 12 ore de afaceri.

Feedback-ul

1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 2. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: rtmp, cpe în aer liber, camera ascunsa wifii, camera onvif, camera fishey, cam ip wifi, gadinan ip camera 5mp, avtozum camera ip poe, camera ip wifi, cctv module.

Fisa tehnica

Instalare Plafon
Depozitare NICI unul
Megapixeli 5MP
Format De Compresie Video H. 264
De Înaltă Definiție 5.0 Megapixeli
Numărul De Model VDWD-80FWF
Senzor CMOS
Consum De Energie(W) 10W
Alimentare Normal
Dimensiuni (L x W x D)(mm) 14*14*10 cm
Interfață De Rețea Wi-Fi/802.11/b/g
Stil Camera Dome
Lentila (mm) 1.7 mm
Unghi De Vizualizare 180°
TF Card NICI unul
Alarma De Acțiune E-Mail Foto
Tehnologia Infraroșu
Iluminare Minimă(Lux) 0.01 Lux
Sisteme De Operare Acceptate windows xp
Nume De Brand VOLDRELI
Suport De Perete Plafon
De Alimentare(V) DC 12V
Origine NC(de Origine)
Tip Camera IP
Ieșire Audio NICI unul
IR Distanta(m) 15M
culoare Alb
Sprijinit De Sisteme Mobile Android
Conectivitate IP/de Rețea cu Fir

Recenzii

Scrie o recenzie

Panorama WIFI Wireless 5MP 2MP FishEye IP Plafon de Metal Dome 2592*1944 IRC NightVision XMEYE CMS P2P Cloud RTSP

Panorama WIFI Wireless 5MP 2MP FishEye IP Plafon de Metal Dome 2592*1944 IRC NightVision XMEYE CMS P2P Cloud RTSP

Produse similare: