MLHJ Căști fără Fir Puternic Bass Bluetooth Căști de Anulare a Zgomotului Căști Bluetooth Low Întârziere Căști cu Fir pentru Jocuri de noroc

Produs nou

1 Produse

In stoc

91.08lei

-72%

325.31lei

Distribuiti

Informatii

1.Romantic Lumina Si 36 De Ore De Redare

Unic led-uri de lumină de respirație poate comuta 7 culoare automat, aduce mai romantic și mare de timp.În modul de LED-uri, bateria poate dura 30 de ore.Baterie modernizate permite 36 de ore de muzică de bucurie, îl puteți folosi ca un set de căști cu fir cu condiția cablu audio. La 10 minute de încărcare pentru 2 ore muzica de timp.Notă: puteți apăsa lung V+ și V - buton, în același timp, pentru a opri lumina.

2.Mai Mult Confort & Ajustaj

excepționale moale proteine earcup, banda pentru cap ajustabila, piele-friendly strat de cauciuc oferi mai mult confort, mai multa durabilitate.în timp ce banda de rotație a articulațiilor în mod automat pentru a regla unghiul de cupe ureche pentru a se potrivi pe cap.Reduce presiunea pe ureche, permite de a găsi potrivi perfect și un lung-ascultă confort.

3.TF Slot & Design Pliabil

TF slot sprijin în cadrul 32GB TF card, eliberează-te de hărțuire de telefon.Design pliabil face mai ușor de a transporta și de a salva spațiu, vă poate aduce oriunde vrei să mergi. (TF numai în modul suport pentru format MP3.)

4.Bluetooth 5.0 Și Ușor De Control

Compatibil cu cele mai multe dispozitive bluetooth, cum ar fi CALCULATORUL, telefonul Mobil, tablete, TV, conexiune constantă în termen de 33 de metri.De reducere a zgomotului HD microfon, aduce clar un apel hands-free experiență, și să răspundă la orice apel de convenabil.Control simplu vă ajuta să se ocupe de orice apel, cântec de comutare, schimbare de volum. (microfonul funcționează numai în modul fără fir.)

Etichete: magazin de căști fără fir, husa aer păstăi, bem bluetooth căști, oficial xiaomi, mi xiomi, bluetooth primit, bluetooth dispozitiv de management de cab, earphon, ios pavilioane, jocuri căști căști.

Fisa tehnica

Control Al Volumului Da
Certificare CE
Impedanța până la 32 Ω
Codecs Apt-X
Este wireless Da
Sprijin APP No
Comunicare Wireless+Cablu
Conectori USB
Caracteristici Controlul Redării
Plug Type Tip De Linie
Lista De Pachete Jack de 3,5 mm Adaptor
Driver Diametru 8mm
Sensibilitatea 120dB
Buton De Control Da
Metoda De Încărcare Cablu
Tip Wireless Bluetooth
Cupelor De Tip Semi-deschis
Funcția Copii Căști
Cu Microfon Da
Activă A Zgomotului De Fond Da
Suport Card De Memorie Da
Vocalism Principiu Dinamic
Stil Căști
Căști Tampoane De Material Piele Naturala
Rezistenta 32Ω
Magnet Tip Alte
Nume De Brand MLHJ
Versiune Bluetooth 5.0
Lungimea Liniei 1,5 M
Numărul De Model cu fir căști cu microfon pentru iphone telefon xiaomi
Origine NC(de Origine)
Rezistent la apa Da
Răspuns În Frecvență Gama 20 - 20000Hz
Numărul De Șoferi 2

Recenzii

Scrie o recenzie

MLHJ Căști fără Fir Puternic Bass Bluetooth Căști de Anulare a Zgomotului Căști Bluetooth Low Întârziere Căști cu Fir pentru Jocuri de noroc

MLHJ Căști fără Fir Puternic Bass Bluetooth Căști de Anulare a Zgomotului Căști Bluetooth Low Întârziere Căști cu Fir pentru Jocuri de noroc

Produse similare: