INS FIERBINTE Dragoste Inima Guler de Dantelă Albă, Frumoasă Bumbac , Tesatura Dantelă Venise Dantela Cusut Aplicatiile Guler Ornamente DIY Meșteșug Pânză

Produs nou

1 Produse

In stoc

25.18lei

-6%

26.81lei

Distribuiti

Informatii

Dimensiuni

Nume produs: BL0599 Dimensiune: Aproximativ 22cm Ambalare: 2 Buc/lot, 1 lot 1 culoare.Funcție: Pentru Rochie, Fusta, Costum rochie de Jos Pendul,Cadou,Decor pentru Sac,Dantelă de Nunta de Crăciun DIY artizanat etc. Notă: Toate Dantela sunt de măsurare de mână.Postul poate avea 1-2 cm abaterea există.Din cauza diferențelor în monitoare de calculator, culorile reale pot varia ușor față de cele prezentate.

Despre Transport

1,transport Gratuit, comanda va fi livrata prin China post air mail sau www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim. 2,Dacă cumpărătorul comanda mai mult de US$300.00, Ne va livra prin DHL sau EMS transport gratuit, care va ajunge cu 4-10 zile lucrătoare. 3,China post air mail și www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim, în mod normal, elementul va sosi cu 15-30 de zile lucrătoare după ce a fost postat.Cândva vamale sau caracterul problema va fi amânată câteva zile.Acesta poate fi de până la 30-48 zile lucrătoare.

Despre întoarcerea

1,Dacă cumpărătorul mai mult de 60 de zile de munca nu a primit pachetul, va vom returna banii pentru cumpărător. 2,va Vom returna cumpărătorului în cazul în care cumpărătorul returnează elemente în termen de 15 zile de la cumpărare de elemente pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. 1,vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 2,Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre de servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: inima dantelă asieta, dezlegat șirag de mărgele de echipare, bumbac tapiterie, simplu croșetat inima, menta aplicatiile de dantela, dantelă asieta, dantelă asieta inimile, lista cu aplicatiile guler, diy gât guler, inima rosie.

Fisa tehnica

Ambalare 2 bucata per (1 culoare) simplu PE sac
Lățime 22cm
Tip de en-Gros No
model Dragoste Inima
sex Pentru femei
guler de dantelă Da
Material 100% Bumbac
Dimensiune Aprox.plin 22cm latime x 20 cm inaltime----ca imagini
Setați Tipul No
Numărul De Model BL0599
Technics Croșetate
Decor Dantela
Tip De Produs Dantela
Articol Nr BL0599
Origine NC(de Origine)
En-gros Suport
culoare Alb
Utilizare Îmbrăcăminte,Rochie,decorațiuni interioare,cadouri DIY
Sezon Primavara,Vara,Toamna,Iarna
Caracteristică Eco-Friendly
Tesatura Tip Tesatura De Bumbac

Recenzii

Scrie o recenzie

INS FIERBINTE Dragoste Inima Guler de Dantelă Albă, Frumoasă Bumbac , Tesatura Dantelă Venise Dantela Cusut Aplicatiile Guler Ornamente DIY Meșteșug Pânză

INS FIERBINTE Dragoste Inima Guler de Dantelă Albă, Frumoasă Bumbac , Tesatura Dantelă Venise Dantela Cusut Aplicatiile Guler Ornamente DIY Meșteșug Pânză

Produse similare: