Micro Încrustat Oglinda Multi-direcțional Micro-stabilirea Microscop Bijuterii Setarea Instrumente de Bună Calitate

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 406.68lei

-8%

1 545.80lei

Distribuiti

Informatii

Descriere Produs

Micro - insertii sunt utilizate pe scară largă în bijuterii incrustate microscop , bijuterii fine obiecte plasate sub microscop mai clară, mai precisă fine piese de diamante incrustate bun

Micro - insertii aparatul este fabricat de înaltă rigiditate , compact și stabil șasiu , amprenta mici .Performanta optica superioara design, zoom mare raport și un câmp larg de vedere, astfel încât să respecte mai clare și mai luminoase , distanta de lucru, satisface pe deplin nevoile operaționale ale micro - insertii industrie, concentrându-se convenabil, micro - inlay industria de bijuterii este un instrument esențial .

Caracteristici:

☆ Conceput cu arc suport pentru a oferi user-friendly sistem de operare , unitate umană tetiera restul cadru, eliminând gât și talie .

☆ optice mucegai tratament , mult îmbunătățit piese de durabilitate.

☆ roman și design unic ergonomic , flexibil telescopice mecanice mecanism de focalizare face operațiunea mai convenabil și ușor de utilizat de cap unic restul cadru, astfel încât operatorul scuti oboseala , pentru a îmbunătăți eficiența de lucru

☆ micro - insertii mașină de microscop, folosind un unghi larg de vizibilitate de tehnologie , continuă zoom stereo microscop cap, de înaltă rezoluție, adâncime mare a câmpului , teren de vedere stereoscopica, ușor de operat.

☆ structura estetice și practice secțiuni cardane pentru o varietate de înălțime , azimut de muncă și a mediului de lucru prea .În funcție de cerințele clientului , adaptate special paranteze diverse linii de producție.

☆ Vine continuu, cu o lupă

Ea poate fi continuă zoom stereo microscop cap, de înaltă rezoluție, adâncime mare a câmpului, teren de vedere stereoscopica, ușor de operat.

Distanta de lucru (100MM-30MM)

zoom continuu (7X-45X), pot fi echipate cu micro-reglaj telescopic devi

Etichete: hover h3 kituri de corp, hover h3 lampă spate, hover h5 iluminare din spate, houziwa papusa 16 cm, hover h2 acustica, hover h5 frâna de mână, sac de mesager ipad, hover h2 tabloul de bord, hover h5 kituri de corp.

Fisa tehnica

DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor

Recenzii

Scrie o recenzie

Micro Încrustat Oglinda Multi-direcțional Micro-stabilirea Microscop Bijuterii Setarea Instrumente de Bună Calitate

Micro Încrustat Oglinda Multi-direcțional Micro-stabilirea Microscop Bijuterii Setarea Instrumente de Bună Calitate

Produse similare: