RS485 modbus 0-10 ppm 12V 24VDC O3 senzor moduleozone detector de scurgeri de gaze

Produs nou

1 Produse

In stoc

593.02lei

Distribuiti

Informatii

Nume produs ozon detector de tensiune de Lucru 12V-24VDC principiul de funcționare senzorii Electrochimici temperatura de Lucru -30~50℃ de Lucru umiditate de 15~90%RH gama de Detectare 0~10 ppm Precizie 200ppb timp de Răspuns de port de Comunicare RS485 / 4-20mA / 0-5V / 0-10V rata Baud 2400/4800/9600

Probleme au nevoie de atenție:

1. prețul plătit pentru acest produs nu include orice taxe vamale.Magazinul nostru nu isi asuma nici o responsabilitate din țara de destinație.

2. produsele noastre sunt de obicei marcate ca ai nevoie de bunuri / factură profesionale, și noi suntem de lucru pentru a ajuta la reduce sau de a evita orice TVA sau tva sau alte impozite pe importuri, dar nu putem garanta că nu percepe nici un comision, pentru că depinde de țara de import politică.

3. dacă detaliate adresa este într-o zonă de la distanță, express taxa va fi mai mare decât costul standard.

4. dacă livrarea este respins și trimis înapoi la companie, taxa poate fi perceput.

Restituiri:

1. numai produsele defecte vor oferi de schimb.

2. produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data comenzii.

3. avem nevoie de 7 zile lucratoare de-a face cu dvs. de a reveni după ce vom primi produsul.Revenirea transportul va fi plătit de către cumpărător.Toate returna produsele trebuie să fie ambalate în original, și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv pentru returnare specifică.

4., va vom returna suma de răsplată deplină ofertă, după primirea original de stat de bunuri și de ambalare toate componente și accesorii, după anularea tranzacției între cumpărător și vânzător, acesta va fi de la www.primaria-urzicuta.ro.Sau, puteți alege să-l înlocuiască.

5. dacă produsul nu este promovat, vom suporta toate costurile de transport.

Feedback-ul

1. vom lăsa feedback-ul pozitiv de la primirea de plată, vă rugăm să nu uitați să ne dea toate detaliile de vânzător opiniile de REPEDE și STELE

2., dacă nu sunteți mulțumit cu experiență de cumpărături, vă rugăm să ne contactați înainte de a vă decide să părăsească feedback neutru sau negativ, astfel încât pentru a obține soluția.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema pentru tine cât mai curând posibil.Multumesc.

3. va oferim cele mai bune servicii pentru tine cât mai mult posibil, și feedback-ul de CINCI STELE este urmărirea noastră.Dacă aveți orice întrebări cu privire la lista noastră sau achiziția dvs., vă rugăm să mi e-mail prin "știri meu" sau "e-mail"

Contactati-ne

Noi întotdeauna binevenite toate informațiile și de a răspunde bucuros la fiecare mesaj am primit, de obicei, în termen de 24 de ore.

Etichete: scurgeri de gaz senzor, detector gpl, co detector wireless, detector de gaz gpl, scopul senzor o2, fsi senzor o2, detecta scurgeri, senzorul de scurgeri de gaze, o2 senzor de universeel, previa senzor o2.

Fisa tehnica

Nume De Brand LOGOELE
Compatibilitate Altele
Numărul De Model O113
Starea de Asamblare Kit Neasamblat
Gama 0-10 ppm
Tensiune De Lucru 12V-24VDC
Camera Echipat No

Recenzii

Scrie o recenzie

RS485 modbus 0-10 ppm 12V 24VDC O3 senzor moduleozone detector de scurgeri de gaze

RS485 modbus 0-10 ppm 12V 24VDC O3 senzor moduleozone detector de scurgeri de gaze

Produse similare: