FORUDESIGNS Noapte Wolf fără Mâneci Șorț Femei Bărbați Adulți Bavete Gătit Acasă de Copt Magazin de Cafea de Curățare Sorturi de Bucatarie Accesorii

Produs nou

1 Produse

In stoc

56.91lei

-30%

81.32lei

Distribuiti

Informatii

Plata:

1.Cel mai bun mod este plata online direct puteți alege singur.Dacă doriți alte condiții de plată vă rugăm să ne anunțați înainte, atunci când comanda.

2.Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3.Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Transport:

1.Avem transport gratuit prin China Post Air Mail ajunge.Transport gratuit prin Epacket în Rusia și statele UNITE ale americii ,cele mai multe dintre țările în 14-55 zile lucrătoare.

2.Vom trimite bunurile în termen de 2-5 zile lucrătoare după plata integrală a fost confirmată,în cazul în care plata nu este disponibil,comanda dvs. va fi închis automat.

3.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente,intarzieri sau alte probleme.Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice impozite și taxe chanrged de țara lor și bunurile vor fi Marcate ca "cadou"sau "proba"pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil.(dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element,sau specificați o valoare pentru personalizat,vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda.)

Reveni și de Garanție:

1.Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere,deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea,puteți face schimb de articole într-o săptămână și terci cantact noi în termen de 24 de ore de la confirmarea achiziției.

2.De transport și predarea taxa nu este rambursabil și client ar trebui să fie responsabil pentru toate sarcina de a se întoarce și reshipping.

3.Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale,inclusiv cutie si accesorii,Oamenii defecte nu sunt garantate,cum ar fi rupt,zgâriat și așa mai departe.

4.Foy orice elemente,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.

Feedback-ul:

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii,sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv 4/5 stele pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru și servece.Va ia doar 2 minute, dar acest 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3.vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Etichete: șorț kiss bucătar, șorț de lucru, șorț de bucătărie roz, magazin de fructe șorț, șorț de bucătărie, cafea, șorț de bucătărie bărbați, șorț de frizerie din piele, șorț, adult șorț.

Fisa tehnica

Ambalare un polybag pentru fiecare piesă
Articol tablier preparate din bucătăria
Stil Șorț De Bucătar
Tip Talie
Utilizarea Curățare
Clasificarea Fără Mâneci Șorț
Numărul De Model R
Material Non-Țesute Tesatura
Nume De Brand FORUDESIGNS
Floare de imprimare șorț 75*67cm

Recenzii

Scrie o recenzie

FORUDESIGNS Noapte Wolf fără Mâneci Șorț Femei Bărbați Adulți Bavete Gătit Acasă de Copt Magazin de Cafea de Curățare Sorturi de Bucatarie Accesorii

FORUDESIGNS Noapte Wolf fără Mâneci Șorț Femei Bărbați Adulți Bavete Gătit Acasă de Copt Magazin de Cafea de Curățare Sorturi de Bucatarie Accesorii

Produse similare: