Arta de perete Animale Postere si Printuri pe Canvas Wall Art Abstract Colorat Cai de Imagine pentru Camera de zi Decor Acasă Nici un Cadru

Produs nou

1 Produse

In stoc

17.53lei

-28%

24.37lei

Distribuiti

Informatii

A reaminti clientilor nostri despre ceva Important: 1.Din cauza a diferite efecte de iluminare între monitoare de calculator,telefon mobil, culoarea de obiecte va fi un pic diferit de afișare imagini în magazinul Nostru, vă Mulțumim pentru Înțelegere fel, atunci Când comandați , vă rugăm să verificați sunt dimensiunea este de ce dimensiune vrei tu.Aici atașat produse: 2.Toate Panza Tablou de vânzare este neînrămate sau Neîntinsă , pentru că dacă încadrată , costul de livrare va fi foarte Mare ,Mult mai mare decât clientul cere un magazin de la cadru la nivel local loc , ceea Ce este mai mult , un astfel de client pentru a Lipi sau agăța pe perete directlt fără ramă .Dar Dacă clientul Trebuie să trebuie încadrată și gata să stea de pictură , vă rugăm să ne contactați, vom face o noua oferta pentru comanda dumneavoastră .Neînrămate sau Neîntinsă mod de Ambalare este ca Fotografia de mai jos :

Noi Suntem Producator de panza printuri și Pictură în Ulei în Yiwu City ,Provincia Zhejiang ,China .

Fabrica noastră acoperă o suprafață de 3500 de metri pătrați , avem 8 seturi de Imprimare Digitală Mașini și 53

artiști .Avem 8 ani de afaceri Internaționale Din anul 2008 , putem navă de Aer și

Mare de Containere ,Dacă aveți de gând să cumpere mai mult , va rugam sa ne contactati , va vom trimite cele mai noi nostru

cataloage și cel mai bun preț .

Puteți Plăti Prin Card de Credit sau alte Privată Card Bancar, prin Alipay Direct , de asemenea, puteți plăti prin intermediul Western Union sau Paypal sau transfer Bancar T/T Banii, vă Rugăm să ne anunțați dacă aveți orice întrebări .Multumesc .

-Toate comenzile vor fi expediate în termen de 3-5 zile lucrătoare după ce plata este confirmat,Dacă unele Modele, avem pe Stoc , Se poate livra în termen de o zi ,comenzile Dvs. vor expediate prin Poștă Înregistrată Air Mail, EMS, Epacket, DHL, FedEx sau UPS.

-De obicei, timpul de livrare va dura aproximativ 7-30 zile de lucru.Depinde de destinație și de alți factori, dacă nu primiți coletul în termen de o lună, vă rugăm să ne contactați imediat.Prețul nostru nu include taxe de import, și sunteți responsabil pentru taxele vamale.

-Toate produsele noastre vor fi livrate la adresa oferite de cumpărători, vă rugăm să confirmați adresa cu atenție înainte de plată.De asemenea, puteți să ne lăsați un mesaj pentru a schimba adresa înainte să plecăm coletul.Odată ce acesta este livrat, nu poate fi schimbat nici mai mult.

-Urmărirea on-line disponibile.Număr de urmărire și site-ul va fi oferit odată articole expediate.

Vă rugăm să asigurați-vă că ați selectat Mărimea corectă și Culorile înainte de a-ți confirma plata.

Va vom Returna dacă te vei întoarce el elemente în termen de 7 zile de la primirea dvs. pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să Asigurați-vă că produsele returnate sunt în Condiții Inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom rambursa întreaga sumă, Dacă acest lucru s-a întâmplat , cumpărătorul ar trebui să se aplice la Cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere .

Vă rugăm să lăsați Feedback-ul cu 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, feedback-ul Dvs. pozitiv este foarte util pentru alți cumpărători și noi .

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii , vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ, Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pe moment să te fac fericită .Vă mulțumesc foarte mult.

Etichete: arta abstractă alb negru, barca muntele, panza pictura abstracta neînrămate, cadru de cal, propaganda, cal poster, panza pictura colorfulboy, cupa marker, arta mexicană, pânză neagră vopsea.

Fisa tehnica

Poster Pânză De Pictură Moderne, Lucrate Manual Cai Tablou Poster
Panza Pictura Poster Home Decor Pictura Pe Perete De Arta De Perete Poza
Modul cadru Neînrămate
Stil Modern
Numărul De Model NP352
Produs cantitate Acasa,Casa,Camere De Zi,Dormitoare,Birouri,Cafenele,Hoteluri
Tip Panza Tiparituri
Panza printuri decor de perete Printuri Pe Canvas
Cadru No
Baza De Sprijin Panza
Stil De Pictură & Technic Digital De Înaltă Calitate Imprimate
Pictura Moderna Abstract Colorat Cai Pictura
Personalizate dimensiune și design Vom accepta personalizate dimensiune și picturi
Original No
Neînrămate Panza imprimata doar( fara rama)
Material Panza
Nume De Brand FajerminArt
Origine NC(de Origine)
Pictura Dimensiune 20x30cm, 30x50cm, 40x60cm, 50x80cm, 60x100cm, 70x110cm
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Mai Ieftin Preț De Înaltă Calitate
Subiecte Pictura Figura
Forma Dreptunghi Orizontal

Recenzii

Scrie o recenzie

Arta de perete Animale Postere si Printuri pe Canvas Wall Art Abstract Colorat Cai de Imagine pentru Camera de zi Decor Acasă Nici un Cadru

Arta de perete Animale Postere si Printuri pe Canvas Wall Art Abstract Colorat Cai de Imagine pentru Camera de zi Decor Acasă Nici un Cadru

Produse similare: