Credința Portabile Inkjet Printer 40 de limbi Dată de Expirare pe Etichetă Portabil Variabile de Imprimare de 600 DPI Inteligent Inkjet Printer Mașină

Produs nou

1 Produse

In stoc

695.25lei

-4%

731.82lei

Distribuiti

Informatii

Modle:KD110-H Portabile Inkjet Printer Limba: mai mult de 40 de limbi Imprimare Înălțime: 1.2-12,7 mm Zona de imprimare: 1-8 linii Imprimare Rezoluție: 600 DPI Imprimarea de la distanță: 1-10 mm Ajustare Mecanică (cel mai bun este de 2-5 mm) Imprimarea direcție:Reglabil cu 360 de grade, satisface toate tipurile de nevoile de producție Conținut de imprimare: numărul, data, ora, cod QR, cod de bare, imagine și multilingv și cerințele de trasabilitate Automate de imprimare:Data, ora, numărul de lot Grafică de imprimare: toate tipurile de logo-ul, imaginea grafică model poate importa prin U disc Imprimarea lungime:2000 de caractere pentru fiecare mesaj, nici o limitare pe lungime Viteza de imprimare: 70meter/minut Display: 5 inch touch screen Extern interfata:USB, interfață Fotoelectric Net greutate: 0.98 kg Număr de cartuș: 1 Buc 42 ML/Buc(de obicei, posibilitatea de a imprima de 100.000 de caractere) Cartuș de cerneală Tip: Rapid uscat cerneală sau cerneală pe bază de apă sau ulei de cerneală Cerneală Culoare: Negru, alb, rosu, albastru, galben, verde, invizibil, UV De stocare: 1000 de mesaje(USB extern face transferul de informații într-o gratuitfel) Durata bateriei: peste 12 de ore de la imprimare continuă Notă: Cartușul nu se poate reumple.

Credința Portabile Inkjet Printer 12,7 mm 40 limba Dată de Expirare pe Etichetă Portabil Variabile de Imprimare de 600 DPI Inteligent Inkjet Printer Mașină

Descripiton

Potrivit tuturor materialelor pentru imprimare.Detalii

KD110-H, care poate în mod eficient și flexibil de imprimare baze de date dinamice, suport de trasabilitate și de combatere a contrafacerii de sistem, baze de date dinamice în timp real de imprimare de mare viteză , puternic GS1 cod QR și cod de bare funcția, pentru a satisface clientii' diferite cereri.Acesta poate fi utilizat pe scară largă în industria de ambalare, tevi, profile si alte linii de producție profesionale, și este angajat la rezolvarea problemelor de imprimare, în toate domeniile de activitate.

Mai mult de 40 de limbi

Aparatul acceptă mai mult de 13 de limbi, inclusiv Chineză, engleză, arabă, spaniolă, portugheză, turcă, rusă, germană, daneză, finlandeză, norvegiană, olandeză, Vietnameză, poloneză etc.

5 Inch De Înaltă Sensibile Ecran Tactil

5-inch LED industriale ecran tactil este utilizat pentru a îmbunătăți precizia de funcționare de identificare.Operatorul poate opera flexibil cu mănuși sau chiar mâinile ude pentru a face față cu diferite industriale medii de operare.

Două interfețe de date, patru tipuri de transmitere a informațiilor

Tip de interfață: USB, RJ45. Utilizatorii pot stoca imagini (.bmp), text (.txt / .csv / .xlsx), baze de date și EXCEL în disc U pentru a conecta acest aparat pentru a imprima direct.

A Salva Costurile De Imprimare

Sistemul este încorporat cu un puternic picătură de cerneală consumul de algoritm, care să realizeze un control în timp real de imprimare cu jet de costuri, economie de 15% de consumabile comparativ cu alte produse similare.

Trasabile Sistem De Codificare

Acceptă GS1 standard, care ar putea satisface utilizatorului cerințe de trasabilitate prin imprimarea recunoscut pe plan mondial, codul cu privire la produsele lor.

Excelent si durabil

Se adoptă ABS + UV industriale de pulverizare corpul și high-end hardware-ul și software-ul aparatului, cu mai puternic capacitatea de anti-interferențe.

Buna funcționare și performanță stabilă

Adoptă American TI AM3358CPU.Nu va cauzate de orice blocată în timpul funcționării.

Evita Înfundarea Duzelor

Credința cercetat "Alternative de Imprimare" model în industrie.Stânga și dreapta rânduri de cartușul de cerneală duze de lucru alternativ, care evită problema de înfundarea duzelor și, de asemenea, extinde durata de viață a duzelor.

Dimensiunea Diagramă

Întreaga mașină este de dimensiuni mici și compacte ,greutatea netă este de doar 1.1 KG, În plus față de mână de utilizare, acesta poate fi, de asemenea, instalat pe bandă rulantă.Se acceptă imprimarea în culori diferite și satisface clienții diferite nevoi.

Imprimare Smaple

Handheld inkjet sprijină GS1 standard, care ar putea satisface utilizatorului cerințe de trasabilitate prin imprimarea recunoscut pe plan mondial, codul cu privire la produsele lor.Marcarea cu mașină este utilizat pe scară largă în cele mai multe materiale, cum ar fi lemn, diverse metale, piatra, piele, pânză, bambus, lemn, hârtie, ABS, PVC, rășini epoxidice, beton, sticlă, ceramică, materiale organice, polistiren, plastic, cauciuc și așa mai departe.Acesta este utilizat pe scară largă în multe industrii, cum ar fi: medicamente, alimente și băuturi, industria ambalajelor, industria textilă, industria de artizanat, industria de imprimare, componente electronice, produse de comunicare, ceasuri, produse din sticlă și alte industrii de fabricație.Utilizatorul poate stoca imagini (.bmp), în disc U pentru a conecta acest aparat pentru a imprima direct.

Etichete: închiriere mașină de codificare, produsului imprimanta, mini imprimanta, hârtie imprimantă de etichete, imprimanta, eticheta machin, machin print, bluetooth imprimantă termică, mare ecran de imprimare mașină, Imprimanta 3d.

Fisa tehnica

Culoare De Cerneală Negru, alb, rosu, albastru, galben, verde, invizibil, UV
Conținut De Imprimare numărul, data, ora, cod QR, cod de bare, imagine și multilingv
Tip inkjet printer
Zona de imprimare 1-8 linii
Origine NC(de Origine)
Modul De Alimentare Cu Hârtie manual
Imprimarea de la distanță 1-10 mm Ajustare Mecanică (cel mai bun este de 2-5 mm)
Imprimare Înălțime 1.2-12,7 mm
Număr de cartuș 1 Buc 42 ML/Buc(de obicei, posibilitatea de a imprima de 100.000 de caractere)
Display 5 inch touch screen
Tip De Interfață USB
Automatic print Data, ora, numărul de lot, cerințele de trasabilitate
Grafică de imprimare toate tipurile de logo-ul, imaginea grafică model poate importa prin U disc
Acceptă Imprimarea În Rețea No
Durata bateriei peste 12 ore de la imprimare continuă
Viteza De Imprimare 70meter/minut
Imprimarea lungime 2000 de caractere pentru fiecare mesaj, nici o limitare pe lungime
Notă cartușul nu poate reumple
Rezoluție De Imprimare 600DPI
Max Dimensiune De Hârtie A4
Nume De Brand SYFAITH
Tensiune 100-240V
Modle KD110-H Portabile Inkjet Printer
Imprimare față-verso Da
Cartuș De Cerneală De Tip Rapid uscat cerneală sau cerneală pe bază de apă sau ulei de cerneală
Certificare ROHS
Limba mai mult de 40 de limbi
Depozitare 1000messages(USB extern face transferul de informații într-un mod liber)
Direcția de imprimare Reglabil cu 360 de grade, satisface toate tipurile de nevoile de producție
Numărul De Model KD110-H
Interfață Externă USB, interfață Fotoelectric

Recenzii

Scrie o recenzie

Credința Portabile Inkjet Printer 40 de limbi Dată de Expirare pe Etichetă Portabil Variabile de Imprimare de 600 DPI Inteligent Inkjet Printer Mașină

Credința Portabile Inkjet Printer 40 de limbi Dată de Expirare pe Etichetă Portabil Variabile de Imprimare de 600 DPI Inteligent Inkjet Printer Mașină

Produse similare: