De Paști Găleată Copii Drăguț Paști Coș Ziua De Paste Decorare Ouă De Vânătoare Sac

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.46lei

-30%

29.25lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

1. Drăguț și robust reutilizabile sterge cosul de Paste găleți pe care copiii și adulții se vor bucura și vor să ia cu ei.

2. Fiecare panza ușor cos este ideal pentru stocarea de ouă de Paști, surprize, snacks-uri, mici jucării, cadouri sau bomboane festive umpluturi.

3. Acesta poate fi ușor aplatizate pentru depozitare, transport și curățenie; rapid de încărcare și descărcare între schimbările de sezon, de călătorie, mișcare, festivaluri, nevoile de zi cu zi.

4. Utilizări Multiple: Aceasta geanta poate fi folosită nu numai pentru ouă de Paști, dar, de asemenea, are o varietate de utilizări populare.Acesta poate fi folosit pe tot parcursul anului pentru cadouri, gradinita decor, dusuri pentru copii, și Beatrix Potter, Peter Rabbit petreceri tematice, grupuri școlare, depozit de idei, cărți, cumpărături în supermarket, și chiar și alte festivaluri, cum ar fi de Halloween și de Crăciun.

5. Poți personaliza gratuit broderie text și desene pe sac, și copilul tău va fi mândru de a decora și să completeze propria lor măiestrie.

Caracteristici:

Material: Panza, reutilizabile și durabile

Dimensiune: 25 * 23 * 23 cm / 9.8 * 9 * 9in

Greutate: 0.12 kg

Pachetul include:

1x Pc Coș de Paști

Etichete: suport lumanare chrome, decor de paști, egg hunt, iepurașul de paște coș de desene animate, geantă de umăr, drăguț lucru, medum drăguț saci, ou de paște din plastic, Coș de răchită, de paște.

Fisa tehnica

Numărul de Pc-uri 1 buc
Ocazie de paște
culoare Ca imagine

Recenzii

Scrie o recenzie

De Paști Găleată Copii Drăguț Paști Coș Ziua De Paste Decorare Ouă De Vânătoare Sac

De Paști Găleată Copii Drăguț Paști Coș Ziua De Paste Decorare Ouă De Vânătoare Sac

Produse similare: