GOXAWEE Burghiu Electric Daltă de Sculptură Set de scule cu Sfaturi Flexibile Flex Arbore Cheie Chuck Atașament pentru unelte pentru prelucrarea Lemnului

Produs nou

1 Produse

In stoc

67.32lei

-50%

134.65lei

Distribuiti

Informatii

DESCRIERE

Caracteristici:

Electric dalta are nevoie de un sprijin polizor sau o moară de vânt sau un arbore moale cu un arbore moale cu un arbore moale, care poate fi demontat de pe un arbore moale și nu poate fi utilizat singur.Viteza motorului trebuie să fie mai mult de 12000 de rotație.

Fiecare electric dalta este echipat cu 5 cuțite speciale și o mică cheie.

Noul electrice pentru prelucrarea lemnului sculptură daltă, cuțit în loc de mână tradiționale sculptură, este mai rapid decât sculptura manuală de mai multe ori, economisind timp și de muncă.

1/3 din forța poate fi sculptat manual, viteza de 3-5 ori pentru sculptură, fără oboseală.

Când cuțitul atinge lemn, se produce 25000 minute de mare viteză și mici vibrații pe minut, care este sculptat de mare viteză de vibrație.

În plus față de lemn obișnuit, acesta poate, de asemenea, gravură de abanos, din plastic moale și așa mai departe.

Shell-ul este solid, căldură disipare eficienta este excelent, și este foarte sigur.

Acesta este folosit în principal pentru lemn, mobilier gravură de epocă etaj sculptură, ghivece cu plante, jucării, cifre, animale și alte sculpturi.

Caietul de sarcini:

Material: plastic + aliaj

Dimensiuni:

Dalta: 15.5*3cm/6.1*1.18"

Cheie lungime: 9cm/3.54"

Cuțit lungime: 4.5-4.7 cm/1.77-1.85"

Notificare:

1.Uneori culoarea de bunuri va fi schimbat, dar aceasta nu va afecta efectul de ea.Deci, vă rog, nu mă deranjează cu ea.

2.Pentru transport maritim eveniment, poate nu poate obține bunuri cu succes dacă nu ne oferă numele tău complet cu trei cuvinte.Deci, în scopul de a se asigura cu succes transport, Pls lasă-ți numele complet atunci când comanda dacă sunt veniți din Rusia.Multumesc pentru coopeation în avans.

3. Dacă nu auzi mărfuri atunci când data de livrare s-a încheiat, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva issure pentru tine.

IMAGINEA ARATĂ

Conectarea Electric Drill

CERERE

AUTO-GHID DE CUMPĂRĂTURI

PLATA

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

DETALII PACHET

TRANSPORT & LIVRARE

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

o.China Post Obișnuit Pachet Mic Plus , timpul de Livrare este de aproximativ 20-60 de zile ( Nu de urmărire informații ) Dacă nu obține bunuri , pls plâng după bunuri trimis 60 zile , iar noi va vom returna banii direct b.www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim , se includ de cele mai multe mail-uri de transport, cum ar fi: China Post Aer Înregistrat Mail, Poștă Singapore, Hongkong Post,Suedia Post,: serviciile de Finlanda, PostNL etc. Timpul de livrare este de aproximativ 15-60 de zile ( cu Informații de Urmărire ) Dacă nu obține bunuri după bunuri stabilite 40days , pls contactati-ne , vom verifica coletul pentru tine .Apoi Slove pentru tine ASAP.Dacă ești rus Client , pls lasa-ne numele tău Complet cu 3 cuvinte, sau poate nu poate obține bunuri cu succes.c.www.primaria-urzicuta.ro Premium de Livrare , timpul de Livrare este de aproximativ 7-20 de zile.Pentru unele țări îndepărtate, ar putea avea nevoie de 7-30 zile.( Cu Informații de Urmărire ) d.EMS , timpul de Livrare este de aproximativ 7-15 zile ( Cu număr de urmărire ) e.DHL, FEDEX, TNT , UPS , timpul de Livrare este de aproximativ 3-7 zile ( cu Informații de Urmărire ) Dacă locul tău este la distanță , trebuie să plătească mai mult pentru loc de la distanță , sau de schimbare a navei de către EMS

FEEDBACK-UL POZITIV

FEEDBACK-ul

Feedback-ul înseamnă mult pentru noi și, de asemenea, la alte cumpărător ca tine.A:Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, 5stele feedback-ul va fi mare appriciated.B:Dacă nimic nu saticfied, pls încercați să lăsați un mesaj sau eamil la noi înainte de a lăsa un feedback negativ sau dispută deschisă.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cu cele mai bune soluții.Multumesc.Astăzi Oferte Oferte End în: 01 Zile la ora 23 : 59 : NE$ 25.80 NE$ 16.99 dolari SUA 27.46 NE$ 5.39 NE$ 24.24 NE$ 6.33

Etichete: plastic, plastilină, firul de perete, burghiu flex arbore, set cheie, nibbler, graver max, prin galvanizare roata de rectificat, dremel goxawee, instrumente instrumente de putere, burghiu flex.

Fisa tehnica

Caracteristică 4 Burghiu Electric accesorii
Caracteristică 2 Flex Arbore Se Potrivește
Nume De Brand GOXAWEE
Caracteristică 1 flex arbore
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Certificare NICI unul
Numărul De Model 3027-3053
Origine NC(de Origine)
Caracteristica 5 instrumente rotative
Caracteristică 3 Scule Electrice Accesorii

Recenzii

Scrie o recenzie

GOXAWEE Burghiu Electric Daltă de Sculptură Set de scule cu Sfaturi Flexibile Flex Arbore Cheie Chuck Atașament pentru unelte pentru prelucrarea Lemnului

GOXAWEE Burghiu Electric Daltă de Sculptură Set de scule cu Sfaturi Flexibile Flex Arbore Cheie Chuck Atașament pentru unelte pentru prelucrarea Lemnului

Produse similare: