Cele mai bune Fete Pulover De Moda Desene animate pentru Copii Tricou Pentru copii Imbracaminte Copii Toamna Bumbac Toamna tricou Fete Copii Haina

Produs nou

1 Produse

In stoc

34.09lei

-49%

68.14lei

Distribuiti

Informatii

Transport

- Cât de transport maritim merge, articolele vor fi expediate în 1-2 zile lucrătoare ( mai ales de 1 zi lucratoare) cu excepția zilelor de duminică și de sărbătoare. - Am expediat pentru a confirma paypal și eBay adrese din motive de siguranță.Vă rugăm să asigurați-vă că dvs. de paypal și eBay adresa este corectă, atunci când oferta noastră de articol. - Toate produsele vor fi expediate cu un număr de urmărire, indiferent de cât de mult ai cheltui.Ne petrecem un pic extra pentru a păstra clienții noștri fericit.(Dacă doriți, ne puteți cere pentru că după ce am expediat-o.) -În Europa sau în alte țări, zona, va dura mai multe zile pe drum.Vă rugăm să rețineți că.Oricum,cu număr de urmărire.

Plata

- Paypal este singura metodă acceptată de plată în acest moment. (de siguranță) - Plata se va face nu mai mult de 7 zile de licitație se încheie.Dacă nu vă rugăm să ne spuneți. - Dacă aveți probleme de a face plata cu Paypal, vă rugăm să contactați Paypal pentru ajutor.

Garanție

- În cazul în care informațiile de transport maritim nu ai update pentru mai multe zile, vă rugăm să ne contactați și vom verifica pentru tine. - Dacă elementul este pierdut, în sfârșit, vom urma alegerea ta de a retrimite altul sau de restituire. - Dacă elementul este complet rupt nu din cauza de cumpărători, vom urmări cumpărătorilor alegere pentru a retrimite un altul sau de restituire. - Se întoarce trebuie să fie făcută în termen de 30 de zile de la cumpărător primește articol, cumpărătorul plătește taxele de returnare. - Element trebuie să fie returnate cu exact tot ceea ce a fost livrat.Cumpărătorul plătește de returnare chiar indiferent de situație, include elemente defecte la fel de bine. - Vom face retrimite sau rambursare în termen de 24-48 de ore.

Feedback-ul

- Ne lăsați feedback-ul după ce se efectuează plata.De asemenea, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul mare cu pozitiv de cinci stele. - Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul primit, te rog, spune-ne problema cu amabilitate.Vom face o soluție în 24 de ore. - Vă rugăm să ne împărtășiți opinia dumneavoastră, astfel încât să ne putem îmbunătăți serviciile noastre și produsul mai bine.

General

- Toate elementele care sunt vândute sunt 100% NOI de înaltă calitate.Afacerea ta este cu adevărat apreciat. - Notă: nu ezitați să ne contactați oricând înainte și după achiziție, ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților. - Pentru a obține un răspuns în 24 de ore.Dacă nu, vă rugăm să ne trimiteți din nou. - Ne străduim pentru produs profesional informații,inclusiv detalii și foto pentru tine.Dacă aveți întrebări despre care nu se potrivesc, vă rugăm să ne spuneți.

Client Satisfăcătoare

- Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție. - Suntem gata să vă ajute cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le-ar putea avea înainte sau după cumpărare.-

Etichete: ureche pulover, bărbații japonezi pulover, bărbați pulover negru, sportiv pulover, de brand nou om pulover, bărbați pulover, pulover copil, leu pulover tricot, distracție pulover, bărbați pulover de lux.

Fisa tehnica

Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Stil Casual
Numele Departamentului Copii
Model Tip Desene animate
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Numărul De Model 20201225
Origine NC(de Origine)
Decor model
Lungime maneca(cm) Plin
Material Bumbac
Maneca Stil Regulat
Guler O-Gât
Nume De Brand OFCS
Tip De Închidere Jumper
Gen Unisex

Recenzii

Scrie o recenzie

Cele mai bune Fete Pulover De Moda Desene animate pentru Copii Tricou Pentru copii Imbracaminte Copii Toamna Bumbac Toamna tricou Fete Copii Haina

Cele mai bune Fete Pulover De Moda Desene animate pentru Copii Tricou Pentru copii Imbracaminte Copii Toamna Bumbac Toamna tricou Fete Copii Haina

Produse similare: