Copii Antișoc EVA Stand Caz Pentru Huawei M6 8.4 inch VRD-W09 VRD-AL09 husa pentru Tableta Cu Suport de Mână

Produs nou

1 Produse

In stoc

42.22lei

-23%

54.84lei

Distribuiti

Informatii

Descriere Produs:

1.Stil: fabricat de înaltă calitate EVA -- Nobil,Elegant,Atmosferic 2.Material: de Înaltă Calitate EVA 3.Funcția: Special concepute pentru copii, fabricate de non-toxice, EVA spuma de material .Funcția de suport este convenabil de a opera și de a naviga pe ecran video Și proteja tableta de la drop, zgârieturi, lovituri de impact ca anti-praf și se desfășoară zilnic alte daune. 4.Design-ul unic permite accesul ușor la toate butoanele, comenzile și porturile fără a fi nevoie pentru a elimina cauza. 5.Culoare:7 culori selectate 6.Compatibil Cu : Pentru Huawei M6 8.4 inch VRD-W09 VRD-AL09 ▲Cumpărător nevoie pentru a citi:Numai Pentru Huawei M6 8.4 inch VRD-W09 VRD-AL09

NOTĂ:

NOTĂ: 1.Prietenii rusiei vă Rog lăsați-vă NUMELE COMPLET și Adresa Detaliată,Pentru că Rusia este o nouă politică. 2.Pentru că fiecare persoană are ecran de afișare efectul este diferit, va exista o ușoară diferență de culoare! 3.Dacă timpul de livrare se apropie, tot nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare prima dată. 4.Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul sau de timp de transport maritim, vă Rugăm să nu se grăbesc să deschidă disputa, puteți să ne contactați în primul rând pentru a comunica!

Livrare:

Vom transport tableta cazuri referă la aliepress adresa , vă rugăm să confirmați adresa de e bine . 1.Standardul Internațional de Transport maritim forfetar (International airmail) serviciul de la nivel mondial. 2.Timpul de livrare este de aproximativ 30-60 de zile lucrătoare pentru cele mai multe țări (nu include week-end și de sărbători).Timpul de livrare depinde de destinatii, vacante, de vămuire factor și de alți factori. 3.Putem oferi servicii mai rapide.Dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați. 4.Ne-a fost livrat pachetul de la www.primaria-urzicuta.ro adresa, vă Rugăm să actualizați adresa completă, inclusiv numele complet și numărul de telefon și codul poștal .Noi nu suntem responsabili pentru orice adresa gresita sau nelivrată.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dragi prieteni, vă rugăm să ia timp pentru a lăsa un feedback pozitiv.Am guarentee să facă același lucru pentru tine.Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o bună comunicare.

Etichete: CAPAC, huawei m6, Tableta, m6 turbo, huawei t1, caz huawei tableta, huawei mediapad, mediapad m6 turbo edition, cover huawei tableta, huawei m6 tableta.

Fisa tehnica

Material Silicon
Numărul De Model Huawei M6 8.4 inch VRD-W09 VRD-AL09
Pachet Da

Recenzii

Scrie o recenzie

Copii Antișoc EVA Stand Caz Pentru Huawei M6 8.4 inch VRD-W09 VRD-AL09 husa pentru Tableta Cu Suport de Mână

Copii Antișoc EVA Stand Caz Pentru Huawei M6 8.4 inch VRD-W09 VRD-AL09 husa pentru Tableta Cu Suport de Mână

Produse similare: