Rui Hao Ochelari Optice Ochelari Cadru Bărbați Ochelari baza de Prescriptie medicala Rame Ovale Ochelari de Soare Clip-on ochelari de Soare Polarizat

Produs nou

1 Produse

In stoc

72.90lei

-49%

145.75lei

Distribuiti

Informatii

bine ati venit la magazinul nostru

Vom accepta o multime de amestecate cu ridicata , dacă aveți nevoie de mai multe produse , vă rugăm să ne contactați , vom fi alaturi de tine cu cele mai mici prețuri de comercializare Toate produsele noastre pentru a asigura calitatea.

Mai multe despre stiluri de ochelari de vedere vrei tu, nu ezitați să ne contactați.vă vom răspunde în 24 de ore.

Oval Optice Ochelari Cadru și ochelari de Soare clip-on (polarizate)

Caracteristici : Transformă ochelari regulate în ochelari de soare.Polarizati clip-on ochelari de soare super-ușoară , ușor De transportat clip-on ochelari de soare cu magnetic puternic funcția poate suge cadru metalic ermetic 1 ochelari de Soare Clip pe+1 Ochelari cadru.Mare pentru cei care nu doresc să-și petreacă mai mult pentru o pereche de ochelari de soare!Polarizate, anti-orbire, mare de pescuit, de conducere și multe alte activități în aer liber.Dimensiunea este după cum urmează: Model: 2078 Brand: RUI HAO OCHELARI de Material Cadru: Ultem Lentile material: Policarbonat Culoare: C4: Negru (Roșu) cadru gri și ochelari de soare clip-on. (polarizate) C5: leopard cadru verde și ochelari de soare clip-on (polarizate) .

Dimensiuni:

Obiectiv lățime: 50mm

Podul lungime: 19mm

Vertical Înălțime: 45 mm

Cadru latime: 136 mm

Templul lungime: 138 mm

Pachetul inclus : 1 clip-on ochelari de soare, 1 rama de Ochelari ,1 Caz(de culoare aleatorii)

OBSERVAȚIE: 1, DEMO lentilele sunt pentru decor numai, au cu laser de imprimare care nu pot fi eliminate. 2, din Cauza manual meansurement , 1-3 mm diferențele de mărime este permis. 3. Monitoare diferite, nu va fi de culoare aberatiile cromatice, 4, Dacă aveți orice întrebare sau sunt nemultumiti de produsele, asigurați-vă liber să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul .vom încerca să vă dau un răspuns în termen de 24 de ore!C4: Negru (Roșu) cadru Gri și ochelari de soare clip-on. (polarizate) C5: Leopard cadru verde și ochelari de soare clip-on (polarizate) .

1. Am expediat în întreaga lume.La timpul de livrare poate varia, în funcție de receptor de locație.

2. Elementele vor fi livrate în termen de 48-72 de ore după ce plata a fost procesată.

3. Pachetul de avion va fi amânată 5-10 zile, uneori prin motivul de zboruri, personalizate probleme sau de Crăciun rush

4. Pentru graba internațională.comenzi, cumparatorul este responsabil pentru orice aplică taxe de import, taxe locale si TVA.Vă rugăm să verificați cu dvs. vamale înainte de cumpărare.

5. Pentru orice urgente de expediere, vă rugăm să folosiți expedieri Express, cum ar fi EMS ,TNT SAU DHL pentru a nu provoca nici o întârziere (va dura 3-7 zile lucratoare de la peste tot în lume)

Ne străduim pentru a oferi de 5 stele, servicii pentru clienți .Dacă aveți orice întrebări sau nu sunt îndeplinite , vă rugăm să ne anunțați înainte de feedback-ul dumneavoastră .Serviciul nostru pentru Clienți personalul vă urez bun venit la e-mail sau sunati-ne.Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil.Cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să permiteți-1-2 zile lucrătoare pentru ca ne-a răspuns.

1. Dacă aveți un produs defect care doriți să se întoarcă sau de schimb, vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile de la voi primi coletul.

2. NU PERCEPEM TAXĂ DE REPOPULARE.

3. Orice deteriorat și utilizate elemente nu se califică pentru o revenire.

4. Costul de transport maritim nu este rambursabil. .

5. Elementul trebuie să fie returnate în stare nefolosită, cu ambalajul original.

6. Clientul este responsabil pentru taxele de transport pe orice elemente returnate.

7. Dacă elementul retur s-a dovedit de a lucra bine după test, clientul ar trebui să ia toate costurile

8. Clienții trebuie să trimită bunurile înapoi în ambalajul original înainte de a obține rambursare completă

9. De a cumpara acest produs în mod automat de acord cu regulile, termenii și condițiile.

10. Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.

***** Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresa de returnare, și scrie "cadou" pe detalii livrare foaie.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.

De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb sau dau restituire IMEDIAT.

Etichete: vopsea bmw jante negre, pâlnie de sticlă bucătărie, p106 miniere gpu 6 gb, foto puternic flash, magicar 9 cheie de la distanță, tipărite de sex masculin tishirt, poze coafura om, fereastra din spate lumina 3d, orient bratara 19mm.

Fisa tehnica

Accesorii Ochelari RAME
Material Cadru ULTEM(PEI)
Model Tip Solid
Tip De Element Accesorii Ochelari
Gen Unisex
Nume De Brand RUI HAO OCHELARI
Numărul De Model 2078

Recenzii

Scrie o recenzie

Rui Hao Ochelari Optice Ochelari Cadru Bărbați Ochelari baza de Prescriptie medicala Rame Ovale Ochelari de Soare Clip-on ochelari de Soare Polarizat

Rui Hao Ochelari Optice Ochelari Cadru Bărbați Ochelari baza de Prescriptie medicala Rame Ovale Ochelari de Soare Clip-on ochelari de Soare Polarizat

Produse similare: