DIY Artizanat Broderie Setul de Unelte Magice Modele Pumn Ac Kit de Broderie Colorate Accesorii de Cusut, de Tricotat Fire

Produs nou

1 Produse

In stoc

75.34lei

-30%

109.18lei

Distribuiti

Informatii

136Pcs DIY Artizanat Broderie Instrument s Set Magie Modele Pumn Ac Kit Fire Colorate de Cusut, de Tricotat

Caracteristici

1. Conține 136pcs instrumente și accesorii pentru a crea un unic și frumos craft, ideal de cusut și de tricotat kit pentru o gamă largă de aplicații DIY.

2. Oferă 100buc vibrante de culoare curcubeu fire pentru a satisface pe deplin varietate de nevoi, inclusiv haine, perdele, fețe de pernă, tălpi interioare, portofele, prosoape, fețe de masă, nici o decolorare de culoare și ușor de întreținut.

3. Cadou Perfect pentru părinți, copii și prieteni pentru a începe și a termina o frumoasa broderie mai eficient ly, și un unic și uimitoare decor acasă, veți obține după finalizarea.

Caietul de sarcini

Material: ABS, Fire

Culoare: Amestec De Culoare(Ca În Imaginea De Mai Jos)

Cantitate: 136 Buc/ S et

Dimensiuni: Ca Imaginea Prezentată

Notă:

Te rog, permite unele abateri din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de cumpărare.

Culoarea de elementul real poate diferi de imagini din diferite ecrane de calculator și setările de afișare.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pachetul Inclus:

1* 136Pcs DIY Artizanat Broderie Setul de Unelte

Notă:

După-vânzare de servicii:

Dacă acesta nu funcționează/nu primesc/nu este deteriorat în timpul transportului/ sau alte sau alte probleme, vă rugăm să contactați-ne pentru gratuit.După ce ne confirma, putem retrimite sau de restituire.

FAQ:

1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?

Vă rugăm să urmăriți colete pe : www.17track.net/en

Vă rugăm să rețineți: (cum ar fi : China Post Obișnuit Pachet Mic Plus ) informațiile de urmărire este disponibil doar în China.În cele mai multe cazuri, de transport maritim internațional durează în jur de 35 la 60 de zile lucrătoare

2. En-gros și Picătură de Transport maritim

Pentru en-gros, oferim reducere si transport care dureaza doar 3-7 zile pentru a ajunge.Dacă sunteți în căutarea pentru orice alt produs, vă rugăm să ne contactați, ne-ar plăcea să vă ajute să-l găsească.Pentru picătură de transport maritim, putem expedia bunurile la clienți, direct, fără factură sau orice informații despre compania noastră.

3.Culoare și dimensiune diferenta

datorită rezoluției ecranului, efectul de iluminare și eroarea de măsurare, mărfurile pot fi un pic diferite pentru poze, sper înțelegere.Multumesc mult!!!

4.Se întoarce:

Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate.cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

5.Despre Feedback-Ul:

Dacă există unele probleme cu bunuri .Vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema .Îți promit că-ți dau cea mai bună soluție.

Etichete: email ac amintiri, cross stitch, gelatina hârtie broderie, goblen kit vaza, ambarcațiuni diy kit, diy șirag de mărgele de ambarcațiuni kit, diy ac minder, Goblen Kit, uni vopsea px, minder ac.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Model Tip scenic
Utilizarea Picturi
Stil Pastorală
Material 100% Bumbac
Cadru No
Panza Metoda De Ambalare Pliat
Ambalajul Extern PUNGĂ DE HÂRTIE
Tip Ata dentara

Recenzii

Scrie o recenzie

DIY Artizanat Broderie Setul de Unelte Magice Modele Pumn Ac Kit de Broderie Colorate Accesorii de Cusut, de Tricotat Fire

DIY Artizanat Broderie Setul de Unelte Magice Modele Pumn Ac Kit de Broderie Colorate Accesorii de Cusut, de Tricotat Fire

Produse similare: