Subacvatic, rezistent la apa de Înaltă Rezoluție Camera Endoscop Telefoane Mobile 3 In 1 Interfață Lumini LED-uri USB de Inspecție Borescope 720P

Produs nou

1 Produse

In stoc

91.16lei

-15%

107.27lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

Puternic Compatibilitate: Ia pentru Android, Tip C, 3-în-1 interfata USB, compatibilitate sporită și o gamă largă de aplicații.

Aplicații: Potrivit pentru Conducta de măsurare, subacvatice viziune parțială de instalare, site-ul de construcție, de întreținere, de reparații etc. de autovehicule, etc.

Universal:Endoscop camera cu lumina este potrivit pentru lumină slabă sau întuneric și medii umede.

Rezistent la apa: Acest produs adoptă un design rezistent la apa, poate fi folosit sub apă, poate detecta în mod eficient la mediu subacvatic de aplicare este mai largă.

De înaltă Definiție: de Înaltă rezoluție ultra imagini de înaltă rezoluție, până la 720P.Cea mai mare rezoluție este 720P.Puteți folosi o camera de înregistrare video cu ușurință și de a salva imagini.

Caietul de sarcini

Material: Plastic

Culoare: Negru

Lungime cablu(tipuri): Aproximativ 15m, 20m

Putere: 0.2 W

Senzor: 1.0 Mega pixeli

Rezolutie: 1280x720(MJPG)

Foto rezolutie: 1280x720

Rezolutie Video: 1280x720

Unghi de vizualizare: 60°

Interfata: USB2.0 ,MicroUSB,Tip C

Lumina:6LEDS

Rezistent la apa: IP67

Pachetul inclus:

1 buc x camera Endoscop

1 buc x CD

1 buc x manual de Utilizare

1 buc x Accesoriu geanta

Notificare:

Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permiteți-0.5-2cm diferențe datorită măsurare manual.

Notă:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze,dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.

2.Compara detaliu dimensiuni cu a ta,vă rugăm să permiteți-2-4cm diferă datorită măsurare manual pentru haine, multumesc Tuturor de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX durează 3-7 zile ,EMS durează 8-12 zile.Post air mail nevoie de 2-8 săptămâni.Dar toate acestea sunt dependente de țară livrate.

2) SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: endoscop mini aparat de fotografiat telefon, 3 endoscop usb, conectivitate usb android, camera video endoscop, 5 endoscop usb, aparat foto subacvatic usb micro, mini camera pentru mobil, samsung sgh e250 telefon, curea numele, 2x2 și 3x3.

Fisa tehnica

Caracteristică 3 Endoscop hd
Numărul De Model camera endoscop
Caracteristică 6 Endoscop cu camera hd
Nume De Brand Woopower
Caracteristica 5 Endoscop USB
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 4 camera endoscop
Caracteristică 1 Mini Camere Video
Caracteristică 2 Endoscop Android

Recenzii

Scrie o recenzie

Subacvatic, rezistent la apa de Înaltă Rezoluție Camera Endoscop Telefoane Mobile 3 In 1 Interfață Lumini LED-uri USB de Inspecție Borescope 720P

Subacvatic, rezistent la apa de Înaltă Rezoluție Camera Endoscop Telefoane Mobile 3 In 1 Interfață Lumini LED-uri USB de Inspecție Borescope 720P

Produse similare: