TM-LG886 stil clasic luciu de buze recipient cu nylon perie aplicator 5.5 ml gol luciu de buze sticla cu perie de păr 250pcs/lot

Produs nou

1 Produse

In stoc

618.32lei

Distribuiti

Informatii

Reamintesc: Vom vinde doar la pachet gol (luciu de sticla) pentru acest articol!!!

Descriere pentru acest articol: negru lucios capac stil clasic luciu de buze recipient cu nylon perie aplicator 5.5 ml gol luciu de buze sticla cu perie de păr 250pcs/lot en-gros

Articol Nr. TM-LG886 negru lucios capac

Sticla dimensiuni: inaltime Totala 107.4 mm

Volum Net: 5.0-6.0 ml rotund sticla

Aplicator: luciu de buze perie de păr vârful aplicator.

Pot fi aplicate domeniul: Cosmetice luciu de buze sau ca lichid sau crema sau gel.

Pentru acest articol, detalii si imagine clară a fiecărei piese de schimb, se poate vedea din următoarele imagini.

Dacă nu logo-ul și culoarea personalizate, vom accepta, de asemenea, moq este de 12 000pcs.

Timabeauty este placerea de a furniza diverse și inovare, produse de frumusete, instrumente și accesorii în domeniu frumusete.Suntem în mod constant încearcă cele mai bune pentru a furniza produse de calitate, preț competitiv și servicii excelente.

Aminti călduros puncte:

1. Puteți amesteca diferite elemente liber la loc pentru a salva pe de transport maritim de marfă, dar vă rugăm să ne contactați înainte, din moment ce avem pentru a verifica nivelul nostru inventar pentru aceste elemente pe care le-a luat.

2. Pentru unele elemente, dacă ai nevoie de mare cantitate comandă sau cerere pe comanda personalizata sau de ambalare, vă rugăm să ne informați, vom accepta cu siguranță comanda personalizata.

3. Dacă aveți o cantitate mare de ordine, dar vă faceți griji cu privire la calitatea, ne puteți trimite 1-2 buc mostre pentru testare înainte de a plasa ordin formal.

Termen de plata: plata Integrală ar trebui să fie efectuate înainte de livrare.Acceptam Alipay (Escrow), western union, Card de Credit, T/T de plată în compania noastră cont bancar.

Transport termenii: Toate bunurile vor fi livrate în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea confirmării de plată.Vom umple de urmărire numărul de parcelă după ce am expediat comanda.Pentru a asigura transportul de securitate și livrare rapidă, în prezent, vom folosi doar EMS, DHL, FEDEX, UPS, TNT cont pentru a livra bunurile, pentru cele mai multe dintre țări, timpul de livrare nevoie doar de 3-7 zile de lucru.Compania noastra poate obține un discount foarte bun pentru clienții noștri.Dacă ordinea în care cantitatea este mare, putem aranja ocean transport pentru a salva marfă, avem transport departament să se ocupe de expediere pentru clientul nostru.

Returnare și rambursare termeni: Vom restitui întreaga sumă în cazul în care mărfurile care ați primit-o nu este la fel ca la descriere, mărfurile ar trebui să fie în stare bună și ar trebui să fie pentru a ne întoarce în 3 zile după ce-l primească.Orice defect sau deteriorare în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați din timp pentru schimb, dar costul de transport maritim ar trebui să fie luate responsabilitate de către client.

Feedback-ul:

Satisfactia clientului este foarte import pentru afaceri.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv cu generozitate.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați înainte de a face feedback-ul negativ, să lucreze împreună pentru a rezolva orice dispută sau neînțelegere în timpul afacere, puteți scrie e-mail la noi, serviciile noastre coordonator este Domnul Jacky Chen.

Etichete: perie luciu de buze tub, 8 ml luciu de buze tub, gol ș, balsam de buze cu pensula, buze tub, gol de buze, 5 ml luciu de buze tub, 1 ml, gol de buze tub, luciu de tub.

Fisa tehnica

capac de culoare Negru Lucios
Numărul De Model TM-LG886
Dimensiune Injection AS bottle
sticla de măsurare înălțime totală 107.4 mm
Volum Net 5.0-6.0 ml
Tip De Element Sticle Returnabile
Aplicator Luciu de buze perie de păr vârful aplicator
Fiecare sticla greutate netă 19.7 g cu stergator
Sticla Material de înaltă calitate de clar CA

Recenzii

Scrie o recenzie

TM-LG886 stil clasic luciu de buze recipient cu nylon perie aplicator 5.5 ml gol luciu de buze sticla cu perie de păr 250pcs/lot

TM-LG886 stil clasic luciu de buze recipient cu nylon perie aplicator 5.5 ml gol luciu de buze sticla cu perie de păr 250pcs/lot

Produse similare: