Montessori Limba Material Carduri PVC Africa de Animale de Potrivire Carduri de Jucării Educative Pentru Copii Juguetes Motnessori YE2264H

Produs nou

1 Produse

In stoc

17.29lei

-29%

24.37lei

Distribuiti

Informatii

Acest produs contine piese mici, care nu pot fi adecvate pentru copii sub vârsta de 3 ani. Supravegherea unui Adult este necesară.

Feedback-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Acesta va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!Dacă nu sunteți mulțumit de produs și serviciu, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negotive și orice feedback-ul neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.Multumesc!!!

Livrare Expres

Atenție!suntem internaționale vânzător din China continentală.

VĂ RUGĂM SĂ FIE PACIENT!Ne oferă, de obicei, standard international airmail.Se poate face aproximativ 10 până la 25 de zile lucrătoare pentru livrare.Dacă aveți orice întrebare sau orice cereri speciale, vă rugăm să ne contactați.vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi.

Notă

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare!Toate produsele trebuie să fie expediate la www.primaria-urzicuta.ro verificat adresa.

Termeni De Vanzare

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, acesta poate fi returnat în starea inițială în termen de o săptămână de la data primirii.va vom trimite rambursare completă, împreună cu costul de transport maritim de îndată ce vom primi produsul.Dar cumpărătorul nu trebuie să plătească de returnare.

Etichete: copiii student jucarii, jucarie montessori, montessori, lemn copaci jucarii, montesori jucarii din lemn, copilul montessori, dezvoltare jucarii educative, materiale montessori numere, montessori copilul jucărie, mare montessori educative jucarii din lemn.

Fisa tehnica

Nume De Brand MEROCO
montessori jocuri montessori jucării pentru sugari
Jucarii Din Lemn Jucărie De Învățământ
Tema Animale & Natura
montessori jucarii pentru copii
montessori jucarii pentru copii montessori jucării pentru 3 ani
montessori echipamente montessori consumabile
jucării de învățare Jucarii Pentru Copii
Certificare China certificate (3C)
Avertizare Nu înghiți
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
Numărul De Model CARD0014
Montessori Carduri montessori jucarii din lemn
preșcolar jucărie Montessori Jucărie De Învățământ
montessori produse montessori materiale de învățare
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Montessori Limba Material Carduri PVC Africa de Animale de Potrivire Carduri de Jucării Educative Pentru Copii Juguetes Motnessori YE2264H

Montessori Limba Material Carduri PVC Africa de Animale de Potrivire Carduri de Jucării Educative Pentru Copii Juguetes Motnessori YE2264H

Produse similare: