AVATTO Tuya Zigbee Inteligent Detector de Fum, de Viață Inteligentă APP Senzor de Alarmă de Incendiu sisteme de Securitate, Pompieri Lucrează pentru Gateway-ul Hub

Produs nou

1 Produse

In stoc

80.99lei

-29%

115.69lei

Distribuiti

Informatii

EVIDENȚIAȚI

[ Tuya Inteligent ZigBee Alarma de Fum ] - O Tuya ZigBee Wireless Gateway-ul Hub-ul este o trebuie să aibă pentru lucrul cu fum senzor de alarmă, precum și o varietate de ZigBee produse inteligente care s-au dovedit a fi o punte de legătură și centrul de control pentru case inteligente și jocuri, un rol de neînlocuit pentru toate ZigBee -Produse și realizează întreaga conexiune de casa ta, pur și Simplu adăugați la senzor la ZigBee hub după adăugarea hub la Viață Inteligentă / Tuya app.

[ Professional design labirint ] - Sprijină rapidă de detectare a incendiilor, asigurarea de înaltă sensibilitate la fum si temperatura, reducând în mod eficient rata de fals pozitive și de a face poliție mult mai exacte.De preferat material ignifug shell-ul este utilizat, care are proprietati de rezistenta la radiatii.Rezistenta la caldura si rezistenta la impact.Detectorul de fum, de asemenea, oferă un live de alarmă și un flash de lumină.

[ App notificări împinge și de a controla ] - Compatibil cu Smart Viață și Tuya Aplicație permite detectarea în timp util de foc sau fum în pericol, precum și notificări în timp real de pe smartphone-ul.Nu trebuie să fie conectat la gazda alarmă, care pot lucra independent cu o rețea ZigBee hub de informații despre situația de alarmă.Și chiar și un indicator de baterie descărcată în telefon inteligent app.

[ Redus de energie design și de lungă de viață a bateriei ] - disponibil pentru această nouă versiune a ZigBee cu instant de joasă tensiune de monitorizare funcționalitate.

[ Auto-Test,Manual Muting & Largă de Aplicare ] - telecomanda auto-test pentru fum de siguranță oferă o mulțime de confort si manual muting.Este inteligent susținută de aplicația smartphone cu situații de alarmă, împreună cu buton inteligent pentru testarea manuală și sunet de tăcere, care se aplică rezidențiale și centre comerciale.Depozite etc. cu un potențial pericol de incendiu.

[ Rază lungă de Timp Real Voce de Alarmă Prompt ] - Asta inteligent detector de fum are o gamă largă de monitorizare gama de 3m și inteligent și rapid de a trimite mai mult de 85dB ton de alarmă și trimite automat o notificare pentru aplicația dumneavoastră.

Caietul de sarcini

-- Modul De Comunicare:ZigBee

-- Putere de operare:DC 3V(CR123A)(include)

-- Nivel de zgomot:≥85dB/3M

-- Intervalul de monitorizare:3m mai departe

-- Temperatura De Lucru:-10℃~+55℃

- De lucru Umiditate:10%-95%RH

-- Instalare:Suport

Etichete: aqara comutator, senzor wifi, mini sonoff, tuya wifi, inteligent acasă de automatizare, smart tuya, heiman, tuya zigbee, aqara foc, sistem de alarma tuya.

Fisa tehnica

Tip Zigbee detector de fum
Certificare CE
zigbee Zigbee 3.0
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model ZSD07
Nume De Brand AVATTO
App viața inteligentă

Recenzii

Scrie o recenzie

AVATTO Tuya Zigbee Inteligent Detector de Fum, de Viață Inteligentă APP Senzor de Alarmă de Incendiu sisteme de Securitate, Pompieri Lucrează pentru Gateway-ul Hub

AVATTO Tuya Zigbee Inteligent Detector de Fum, de Viață Inteligentă APP Senzor de Alarmă de Incendiu sisteme de Securitate, Pompieri Lucrează pentru Gateway-ul Hub

Produse similare: