Pentru Nokia 7.1 Display LCD + Touch Screen Digitizer Asamblare Piese de schimb Transport Gratuit

Produs nou

1 Produse

In stoc

93.68lei

-2%

95.60lei

Distribuiti

Informatii

Dacă sunteți un vânzător en-gros sau cu amănuntul vânzător care au nevoie de mai mult de 5 buc sau mai multe, vă rugăm să contactați cu noi în mesaj.

Dacă doriți să trimiteți prin DHL sau EMS, vă rugăm să ne contactați, vă putem oferi o reducere de preț în care costul de transport maritim.

Pentru Nokia 7.1 Display LCD + Touch Screen Digitizer Asamblare Piese de schimb Transport Gratuit

Note:

1) Odată ce te LCD, vă rugăm să testați-l înainte de instalare .Dacă doriți să modificați noul LCD de unul singur, puteți să ne contactați.Ne va spune pas.Dar LCD-urile sunt Fragile și ușor de spart sau de muncă necorespunzător de instalare greșeli.Dacă nu ești bun la înlocuirea LCD, vă rugăm să faceți de către un profesionist persoană sau un atelier de reparații.Noi nu suntem responsabili pentru orice instalare greșeli.

2) te Rog spune-mi ce culoare ai nevoie pentru dumneavoastră , Astfel încât să putem livra la tine, este foarte important!!De exemplu, poți să-mi lăsați un mesaj " 2 Alb, Negru 3 "

3) Dacă ai nevoie de o mulțime de ecran LCD, binevenite pentru a întreba.

4) de îndată ce a sosit, vă rugăm să VERIFICAȚI dacă produsele în stare BUNĂ .Dacă prejudiciul a pachetului pls nu accepta pachetul și feedback-ul la noi.

Descrierea Produselor:

1. Toate lcd-urile sunt testate, unul câte unul înainte de expediere și de 100% de lucru

2. Se poate repara/înlocui vechi, rupt, spart , deteriorat, defect pe ecranul lcd, acest lucru va vindeca, de asemenea,: display probleme ,pixeli morti, lcd spart

3. A face dispozitivul unic

4. Curat și pachetul de siguranță

Produse:

Ce am testat timpul de Control al Calității?Despre LCD Display: LCD funcționarea fără pete moarte sau de culoare sângereze.Nici alb/galben/întuneric pete sau linii pe ecran.Curățați piesele cu pete, amprente sau zgârieturi pe suprafața ecranului.Fara bule de aer sau probleme de separare.Nici o diferență între digitizor cadru și digitizor.Specializate de asamblare asigură procedurile defecte.Despre Conector: Curat conector verificate pentru probleme cum ar fi: coroziune, punte, deschide îmbinărilor sudate, sau resturi în conector.Nu de corespondență sau să deschideți îmbinărilor sudate pe conectori.Spumă pad pe conectorul nu este deteriorat sau nealiniate.

Etichete: nokia 1030 telefon, nokia touch, cablu nokia 3120, baterie nokia 3120, încărcare nokia 3120, nokia 3120 panou, j500f, tastatură blackberry, nokia 3120c, nokia 3120 classic.

Fisa tehnica

Ecran > 3"
Rezoluție De Afișare 2160*1080
Element Stare Noi
Model 3 Pentru Nokia 7.1 Ecran
Tip LCD și Touch Ecran Digitizor
LCD Kit Da
Pachet Bubble saci cu cutie de spumă
QC testat unul câte unul
Numărul De Model Pentru Nokia 7.1 TA-1100 TA-1096 TA-1095 TA-1085
Nume De Brand SODAYA
Dimensiune 5.84 inches
Model 1 Pentru Nokia 7.1 LCD
Model 2 Pentru Nokia 7.1 Display
Material IPS
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv

Recenzii

Scrie o recenzie

Pentru Nokia 7.1 Display LCD + Touch Screen Digitizer Asamblare Piese de schimb Transport Gratuit

Pentru Nokia 7.1 Display LCD + Touch Screen Digitizer Asamblare Piese de schimb Transport Gratuit

Produse similare: