6 Buc Styling Curling Clip Auto de Prindere Rădăcină Volumul Pufos Bigudiu de Păr Clip Permanent Stick Styling Ondulat cu Role Val de Hair Styling

Produs nou

1 Produse

In stoc

24.81lei

-49%

49.59lei

Distribuiti

Informatii

Privire de ansamblu:

Acest produs realizat din ABS, de înaltă calitate și durabil de utilizare.Bun pentru acasă și salon de utilizat.Fără căldură bucle.Îmbunătăți profilul de top și de a crește volumul de rădăcini, fără a deteriora părul.

Design Compact, ușor de transportat și depozitat.Ideal pentru călătorie sau vacanță.

Caracteristici:

Naturale păr pufos: Nici un prejudiciu, nici căldură parul cret.Îmbunătăți conturul de sus a capului și de a crește elasticitatea de rădăcini.Bucle buclat vă dau o fermecătoare și pufos coafura.

Nu daune de căldură: Nu există căldură bucle.Îmbunătăți profilul de top și de a crește volumul de rădăcini, fără a deteriora părul.

Elegant și practic pentru toate tipurile si lungimile de par: Poate fi folosit la domiciliu sau într-un cadru profesional.Accesoriza cu ușurință cu orice coafura.Radacina parului pufos cret clip potrivit pentru parul scurt, potrivit pentru acasa sau la salon de frumusete folosesc.

Ușor de utilizat: Doar clip-le direct la rădăcina firului de păr.Nu trebuie să utilizați pin-ul de sprijin, să ia o pereche de clești, ușor de prins parul, sufla cu un uscator de par, coafura naturala este finalizată.

Design Compact: Ușor de transportat și depozitat.Ideal pentru călătorie sau vacanță.

6 culori: Superba si moda, foloseste cineva cum vă place.

Caietul de sarcini:

Nume: Role De Păr

Culoare: Negru, Albastru, Galben, Roșu, Violet, Roz

Material: ABS

Pachetul Dimensiune: 10.5*2*2 cm/4.13*0.78*0.78 în

Pachetul Greutate: 38g/1.34 oz

Lista De Pachete:

6 * Role De Păr

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: hafra bigudiu de păr, se potrivesc de păr bigudiu, fier de păr perm, aut bigudiu de păr, ondulatorul de par, roz radacina parului, bruneta parul permanent, rădăcină permanent, clip rădăcină, parului volum.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

6 Buc Styling Curling Clip Auto de Prindere Rădăcină Volumul Pufos Bigudiu de Păr Clip Permanent Stick Styling Ondulat cu Role Val de Hair Styling

6 Buc Styling Curling Clip Auto de Prindere Rădăcină Volumul Pufos Bigudiu de Păr Clip Permanent Stick Styling Ondulat cu Role Val de Hair Styling

Produse similare: