12 moduri de a reporni delfin vibrator, 19,3 cm, pulsație, escaladare, ra-309

Produs nou

1 Produse

In stoc

141.48lei

-15%

166.46lei

Distribuiti

Informatii

Numai originalul certificat de furnizor de Servicii în ofitial servicii de Curierat fac DVD Za 2-7 sclav de zile, în 50 de ani

Reporniți vibrator, Delfin vibrator, violet, 12 moduri, 19,3 cm, pulsație, escaladare, ra-309

Proprietăți

Elegant și elegant multifunctional stimulator vibrator delfin este conceput pentru a stimula simultan clitorisul si punctul G. Фаллоимитатор unică formă curbată creat special pentru intensiv impact asupra punctului G, care oferă cele mai vii senzații și aproape garantează orgasmul vaginal.Flexibil clitoridian degradare asigură o presiune optimă puterea și intensitatea expunerii.Are 10 moduri de vibrație.

Lista de avantaje

Două motoare puternice. 10 moduri de vibrație.Forma curbata pentru intensiv G-Punctul de stimulare.stimularea simultana a clitorisului și a vaginului.Încărcare USB, cablu inclus.Protejat de umiditate.fabricat din silicon medical.vibrații vigoare 4/5. Nivel de zgomot 3/5.

Design

Caietul de Garanție 12 luni Greutate Produs 0.140 kg material Tapițerie Silicon Caz Timer Da un Fel de Cutie de ambalare Număr de moduri de 10 Auto Power Off Nu.

Инфopмaция o пpoдaвцe Haимeнoвaниe Общecтво C огpaничeннoй oтвeтcвeнноcтью "Джeccмapкeт"

Юpидичecкий agpec RF, 193318, Cankt-Merced, St. Вopoшилoвa, DM 2, litep P, 3 ofic

Peжим рaбoты Рeжим рaбoты мaгaзинa: Кpуглocутoчнo.

Рeжим рaбoты cлужбы пoддeржки:9:30 la 18:00 (мocкoвcкoe вpeмя)

Гocудapствeнный peгистрaциoнный нoмep зaпиcи o coздaнии юpидичecкoгo persoane 1137847106242

De Garantare a Calității serviciilor Toate bunurile pe Tmall sunt certificate pentru vânzare în Rusia și sunt achiziționate de către Y furnizori oficiale.Exprima de transport maritim, Putem livra Co depozit din Moscova de către curier la usa sau la Postamat.Dacă adresa nu este inclus în serviciul de curierat aria de acoperire, vom trimite comanda prin e-mail.Primirea comenzii Înainte de a deschide coletul în prezența curierului sau un e-mail angajaților, verifica pentru daune.Retur marfa puteți returna bunurile fără a explica motivele, în termen de 15 zile de la primire.⚹

⚹Ça иcключeниeм тoвapов нaдлeжaщeгo кaчecтвa de пeрeчнeй, утвepждeнныx пocтaнoвлeниями пpaвитeльcтвa Nr 55 OT 19.01.1998 și Nr. 942 OT 10.11.2011 (incl. Тoваpы личнoй гигиeны și nu yxogy ça рeбeнкoм, тpикoтaж, nocyga și gp.) npu уcлoвии сoxpанeния тoвaрнoгo vedere și цeлoстнocти упaкoвки.

Etichete: pulsator vibrator penetrare, multi sata, cabl usb, kingwin, vibrator pulsator, reporniți computerul, dual sata raid, puternic pulsator vibrator, unitate flash usb, femeile vibrator vibreze.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand RestArt
Protecție la umiditate Da
Tip Accesoriu
Obscene Imagine No
Încărcare USB
Numărul De Model RA-309
Doi motor Da
Material Silicon
Numărul de moduri 10
Tip De Element Vibratoare

Recenzii

Scrie o recenzie

12 moduri de a reporni delfin vibrator, 19,3 cm, pulsație, escaladare, ra-309

12 moduri de a reporni delfin vibrator, 19,3 cm, pulsație, escaladare, ra-309

Produse similare: