6PCS Silicon Întinde Capace Reutilizabile Stretchable Alimente Fructe Frigider Container de Depozitare de Etanșare Capace Capace pentru Bucătărie Acasă

Produs nou

1 Produse

In stoc

13.55lei

-49%

27.09lei

Distribuiti

Informatii

Behogar 6PCS Silicon Întinde Capace Reutilizabile Stretchable Alimente Fructe Container de Depozitare de Etanșare Capace Capace pentru Bucătărie Acasă

Detalii:

Setul include 6 buc silicon întinde capace, de diferite dimensiuni se potrivește dvs. nevoi diferite, pot fi refolosite, eco-friendly și de a salva bani.

Bună Etanșare: proteja în mod Eficient diverse alimente de la stropire și vărsat, le păstrează proaspete mai mult timp sau calda dupa preparare.

De înaltă Calitate: Realizate din silicon moale, durabil și ușor de curățat, poate rezista la temperaturi de -40-230 C, cuptor, frigider și cuptor cu microunde în condiții de siguranță.

Simplu de Design: culoare Solidă capac corp în formă rotundă, elegant și adorabil, se potrivește stilul tău unic, adaugă o atingere caldă pentru spatiul tau.

Aplicare: Se întinde cu ușurință pentru a se potrivi fructe, legume, cana, castron, sau containere de diferite dimensiuni și forme, o mare pentru bucătărie acasă.

Caietul de sarcini:

Material: silicon

Diametru: 6.6 cm/2.60 inch; 9.4 cm/3.70 inch; 11.4 cm/4.49 inch; 14.5 cm/5.71 inch; 16,5 cm/6.50 inch; 21 cm/8.27 inch

Rezistență la căldură: -40-230 de grade Celsius

Notă: Datorită măsurare manual, pot exista mici abateri.

Culori disponibile: roz, transparent, albastru, galben

Te rog, spune-ne culoarea pe care doriți atunci când vă cumpărați-l, altfel o vom trimite la întâmplare

Pachet:

6 x Silicon Întinde Capace

De plată >> 1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >> 1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >> 1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >> 1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la post, se va face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >> Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

Etichete: diy fermentare capac, alimente umbrela, runda containere de depozitare, silicon stretch, 100mm petri, cadou aur, pentru stretch, acoperă mâncarea, set de silicon întinde capace, container pentru a congela alimente.

Fisa tehnica

Material Silicon

Recenzii

Scrie o recenzie

6PCS Silicon Întinde Capace Reutilizabile Stretchable Alimente Fructe Frigider Container de Depozitare de Etanșare Capace Capace pentru Bucătărie Acasă

6PCS Silicon Întinde Capace Reutilizabile Stretchable Alimente Fructe Frigider Container de Depozitare de Etanșare Capace Capace pentru Bucătărie Acasă

Produse similare: