12V 24V 3W LED-URI APARAT DE LAMPA GOOSENECK

Produs nou

1 Produse

In stoc

30.51lei

Distribuiti

Informatii

Element : 12V 24V 3W LED-uri APARAT de LAMPA GOOSENECK de Intrare:12V/24V Putere:3W Emitte culoare:alb(6000k)alb cald(3000K)netural alb(4200k) Fascicul de unghiul:45 de grade conductei Flexibile de diametru:8mm/10mm/12mm potrivit conductă lungime conductă lungime de 30cm la 100cm Subsol:șurub de montare Lumen:280LM culoare Corp:argintiu/negru Fir conectare:cablu conectare EMITTE ALTĂ CULOARE SÂRMĂ de TIP OUTLET ȘI SÂRMĂ CONECTA Mai multe relativă lumini CARACTERISTICĂ:

1.de înaltă calitate led chips-uri , asigura scăzut de degradare, luminos luminozitate, de înaltă CRI/RA 2.driver de curent constant de alimentare curent continuu și tensiune de 3.din aluminiu pur ofertei de locuințe bun chiuveta de căldură,iluminat direcție este reglabilă 4.pot lucra la temperaturi ridicate fără a se deteriora, costum special pentru cabină, barca, nave, iahturi, 5. fi ușor de instalat sau dezinstalat, incasabil 6. led wok în condiții de siguranță la curent de joasă și joasă tensiune, în condiții de siguranță pentru om de operare. 7.produsul verde de protecție a mediului, fără lumină ultravioletă și infraroșie, nu produce radiatii,nu conțin elemente nocive, cum ar fi mercurul și plumbul,care să conducă la reciclare

LIVRARE:

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

GARANȚIE:

1 lună de înlocuire,de 2 ani de reparații

SE ÎNTOARCE/RAMBURSARE/SCHIMBURI:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Și, de asemenea, returnat trebuie să fie în ambalajul original, situație care nu ne va afecta vândut-o din nou.Între timp , trebuie să furnizeze numărul de urmărire 2. După ce vom primi revenit element care este în situația inițială, vă vom rambursa suma totală. 3.Odată ce primim produsul , și nu-ți place ,puteți sugestie de schimb ,dar al doilea post de încărcare propriu pentru cumpărător

FEEDBACK-ul:

Feedback-ul dvs. pozitiv va fi apreciat!Pls contactati-ne înainte de a da feedback-ul negativ.

FABRICA DE SPECTACOLE:

Din anul 2005, PUTEREA de a dedicat LED-uri de ILUMINAT domenii de peste 10 ani.Mai mult și mai inovatoare Produse au fost dezvoltate.O echipă de designeri profesioniști, ingineri, muncitori deveni mai mult și mai mature.Produse variază pe scară largă: Led-uri de lectură pe noptieră lumina, lumina Led-uri pentru rulote și autorulote, lumina Led-uri pentru diagramă marin, lumina Led-uri pentru masina de lucru, lumina Led pentru prezenta afișa cele Mai multe dintre produsele de export pe piața Europeană, Nord și Orientul piața Americană, de est și de sud, Asia, ORIENTUL MIJLOCIU ZONĂ.O CALITATE MAI bună și prețuri MAI bune, SERVICII MAI bune, mai BINE MEDIUL, sunt întotdeauna ceea ce ne urmărească.Să lucreze pentru el.

Etichete: lampa la masina de cusut, 12v 5w gooseneck lumina, E11, far u2, formă neregulată ceas, flexibil lampa de țeavă, haikyu lampă cu led-uri, kailh mouse-ul comuta, subaru legacy led, gooseneck lampa.

Fisa tehnica

Utilizare Industriale
Garanție 2 Ani
Tip Comutator Comutator Buton
lampa culoarea caroseriei Argintiu/Negru
Lungimea conductei 30-100cm
Nume De Brand FDIK
Montare șurub fastem de montare
Emitt culoare 3000k,4200k,6000k
Putere 3w
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Tensiune 12V-24V
Origine NC(de Origine)
Tipul De Bază E11
Numărul De Model E-4954
Articol
Sârmă conecta sârmă tare conecta
Corpul Material Aluminiu
Tensiune de intrare 12V/24V
Este De Becuri Incluse Da
Caracteristici gooseneck lumină ,de mașini ușoare ,flexibile, țevi ,mașini-unelte lumina
Este Estompat No
Certificare ROHS
Certificat CE ROHS
Sursa De Alimentare DC

Recenzii

Scrie o recenzie

12V 24V 3W LED-URI APARAT DE LAMPA GOOSENECK

12V 24V 3W LED-URI APARAT DE LAMPA GOOSENECK

Produse similare: