New sosire 100A max 1600v reglementare pentru generatoare eoliene nu rupe controler de tensiune

Produs nou

1 Produse

In stoc

42.43lei

-29%

60.61lei

Distribuiti

Informatii

Plata

· Vă rugăm să acorde termen de 3 zile după licitație.

· Vă rugăm să ne contactați pentru dumneavoastră de plată dacă aveți orice problemă.

Termeni de vanzare

· Feedback-ul pozitiv este viața noastră.Înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a obține o soluție mai bună.Ne pasă de clienții noștri fideli.Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați imediat.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva o problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările pe care le au și încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Lăsând feedback neutru sau negativ nu poate rezolva problemele.

Detalii livrare

· Elementul dvs. va fi livrat în termen de 48 de ore în zile lucrătoare, în cazul în care plata pentru comanda este eliminat înainte de ORA 8 PST de zi cu zi (cu excepția zilelor de sâmbătă, duminică și de Sărbători).Dacă există o excepție, vă vom informa.

· Cumpărător, în calitate de importator, este responsabil pentru plata vămuire cost și FISCALE aferente.

Despre noi

· Bine ati venit la magazinul nostru.Suntem specializati pe de Economisire a Energiei electronice: încălzitor de apă Solar și controlere, stații de pompare, controler de încărcare solar, invertor, Lămpi SOLARE, etc..vă Rugăm să ne viziteze des.Suntem încântați să lucreze cu tine!

Contactati-ne

· Toate de comunicare este manipulat prin intermediul e-mailuri și ALI mesaj.Ne străduim să răspundem la toate e-mailurile cât mai repede posibil.

Etichete: motor cu rotor stator, bicicleta dynamo generator, pentru generator de abur, dse generator de controler, fuelless generator, controler de turbine eoliene, exterioare de reglementare, frecvența pwm, generator eolian controler de încărcare, 5700xt gpu.

Fisa tehnica

Tip 3 faze
Curent Max 100A
Curent Maxim 100A
Gama de tensiune 0-1600v
Numărul De Model MDS-100A
Cerere Incarcator Controller
Greutate 0,5 kg

Recenzii

Scrie o recenzie

New sosire 100A max 1600v reglementare pentru generatoare eoliene nu rupe controler de tensiune

New sosire 100A max 1600v reglementare pentru generatoare eoliene nu rupe controler de tensiune

Produse similare: