SEAFTE Bumbac Barbati Lenjerie de corp pantaloni Scurți de Moda pentru Bărbați Boxeri Talie Joasa Confortabil Respirabil Tineret Mens Chiloți 2020 Nou

Produs nou

1 Produse

In stoc

76.88lei

-37%

122.04lei

Distribuiti

Informatii

Alegerea o pereche de confortabil chiloți este o călătorie confortabilă pentru tine informații despre Produs 100% de brand nou de sarcini numele Produsului:Bărbați lenjerie de corp din bumbac Material: 93% bumbac, 7% spandex caietul de sarcini: 3 buc Dimensiune: M/L/XL/XXL Caracteristici: 1. De preferat materiale, nu este ușor să se estompeze 2. Buna tesatura stretch, liber și confortabil de 3. Se scurge de umiditate și se usucă, absorbi sudoare și respira 4.Husă în formă de U Notă: se Spală în apă caldă, la temperatură scăzută de fier, nu înălbitor SEAFTE Bărbați Chiloți Boxer pantaloni Scurți de Moda pentru Bărbați Boxeri de Bumbac Talie Joasa Confortabil Respirabil Tineret Mens Chiloți 2020 Nou

Customer service:

Timp de lucru:

Luni-vineri 9:00-21:00 si sambata 9:00-22:00 (ora beijingului).Cu excepția sărbătorilor!

Suntem întotdeauna bucuroși să vă ajute:

Am testat toate produsele cu atenție înainte de a trimite.

Dar Dacă aveți în continuare problema noastră dubiu, nu ezitati sa ne contactati!!

Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema.

*** Vrem să ajutăm clienții noștri***

Dar dacă cumpărătorul deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, fără să ne contactați în avans, nu vă putem oferi service post-vânzare, și cumpărători va fi pus în lista neagră.

Pentru escrocii va vom oferi toate dovezile și să le raporteze la www.primaria-urzicuta.ro, ceea ce va duce la cumpărător este suspendat sau anulat contul.

Plata:

1 - Plățile trebuie să fie făcute în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, in caz contrar comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

2-de Obicei www.primaria-urzicuta.ro are nevoie de 24 de ore pentru a verifica și a confirma plata.

3-în Cazul în care plata nu este disponibil sau invalid, comanda dvs. va fi închis de către sistem.

Personalizate, impozite și Taxe:

1 - Toate țările au diferite reguli, vă rugăm să asigurați-vă că produsul nu are nici restricții în țara dumneavoastră înainte de cumpărare.Cumpărătorii sunt responsabil dacă produsul este returnat sau ține de către cumpărători personalizate pentru restricții motive.

2 - Dacă produsul nevoie de niciun document special, în țara ta sau trebuie să fie descrisă de o anumită valoare, vă rugăm să solicite în avans.Documente precum facturi etc, nu va fi trimis cu pachetul excepția cazului în care a fost cerută de cumpărător.

3 - prețul Produsului nu include taxele de import sau orice altă taxă suplimentară.Cumpărătorul este responsabil pentru clare personalizate și să plătească taxa cazul în care este perceput de către țara cumpărătorului.

Dar ne poate ajuta cumpărătorii furnizarea de produse factură sau orice alt document și informații cumpărătorii trebuie să clar personalizat, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Anularea și rambursarea:

1 - Comenzile pot fi anulate înainte pachetului este de mâner pentru compania de transport maritim.

2 - Odată ce produsul este deja trimis, comanda nu mai poate fi anulat mai.

3 - Pentru comenzi anulate și restituiri www.primaria-urzicuta.ro, de obicei, durează 1-2 săptămâni pentru a face restituirea cumpărător.

Timpul va depinde în ce fel de plata ai ales să plătească.

Etichete: blond boxershorts bărbați, gay bărbați lenjerie de corp, boxer om, sex gay, k boxeri bărbați, bărbați pulover, kvl lenjerie, omul de lenjerie de corp, copiii cureaua, zentai.

Fisa tehnica

Caracteristici 4 Talie Joasa
Sugestiv Sexual No
Slip & Boxeri Boxeri
Stil de îmbrăcăminte detalii Husă în formă de U
Obscene Imagine No
Model Tip Solid
Aplicabile Oameni tinerii, elevii, la modă bărbați, bărbați
Origine NC(de Origine)
Material Spandex
Conținea cantitatea 3 bucată
Caracteristici 3 confortabil si respirabil
Caracteristici 1 Personalizate Exclusiv Tesatura
Numărul De Model 1583
Gen BĂRBAȚI
culoare Roșu, alb, verde, gri, negru, bleumarin
Caracteristici 2 Sudoare de absorbție

Recenzii

Scrie o recenzie

SEAFTE Bumbac Barbati Lenjerie de corp pantaloni Scurți de Moda pentru Bărbați Boxeri Talie Joasa Confortabil Respirabil Tineret Mens Chiloți 2020 Nou

SEAFTE Bumbac Barbati Lenjerie de corp pantaloni Scurți de Moda pentru Bărbați Boxeri Talie Joasa Confortabil Respirabil Tineret Mens Chiloți 2020 Nou

Produse similare: