7 tulpini Naturale de eucalipt, fructe ecologice originale flori uscate home decor nunta flori aranjamente florale

Produs nou

1 Produse

In stoc

74.04lei

Distribuiti

Informatii

Descrieri De Produse

1.Tip: 100% natural de eucalipt uscate fructe uscate buchet de flori 2.Material: Naturale, Plante Uscate 3.Dimensiune: lungime Totală de aproximativ 40-45cm 4.Pachet : 7 Tulpini uscate de eucalipt (Vaza) eucalipt tulpini sunt reale și păstrate pentru un timp extrem de lung.

Caracteristicile Produsului

1.Miros: improspata aerul și de a face locul miros bine, ea face mai ușor de respirație și de a face să vă relaxați. 2.Mare pentru: general, acasă și de afaceri de decor, receptii de nunta si buchetul de mireasa.Se face un bun cadou de ziua de nastere, de vacanta prezent, sau cadou de aniversare pentru iubitor de flori in viata ta. 3.Conservate Eucalipt Ramurile sale profunde nuanța și textura naturală, garantam cel original ecologice de creștere a plantelor, astfel încât vă rugăm să ne iertați pentru unele diferențe în lungime de plantele noastre.

Detalii Imaget

De încărcare și de Livrare

Vom verifica cu atenție fiecare detaliu înainte de expediere.Deoarece dimensiunea de ambalare și din alte motive, Costul de transport nu este foarte acuratețe.dacă aveți nevoie de alte de transport ( DHL\UPS\FedEx\TNT.etc) va rugam sa ne contactati,va vom oferi cel mai bun pret!

Notă

1. Vaza Nu este Inclusă,frunze ușor cade un pic atunci când le agită puternic , să fie atent pentru a cumpăra, dacă nu te superi. 2. Vă rugăm să rețineți că toate mărimile și culorile pot avea o mica abatere de manuale de măsurare și de afișare a ecranului.

Etichete: iepuras cu coada iarbă, mare eucalipt, mătase de eucalipt tulpini, boutonniere pin, proaspete de eucalipt tulpini, aranjament floral negru, mușchi de iepure, modern aranjament de flori uscate, hârtie de eucalipt, bratara eucalipt.

Fisa tehnica

Clasificarea Flori Uscate
Caracteristică Miros minunat
Lungimea Totală 40-45 cm
Origine NC(de Origine)
Ocazie Nunta
Pachetul Contine 7 Tulpini uscate de eucalipt
Tip NaturalPlant
Material Rattan
Stil Flori
culoare Prime de culoare
Numărul De Model 1217-6
Numele Naturale de eucalipt uscate fructe
Flori De Stil Buchet De Flori

Recenzii

Scrie o recenzie

7 tulpini Naturale de eucalipt, fructe ecologice originale flori uscate home decor nunta flori aranjamente florale

7 tulpini Naturale de eucalipt, fructe ecologice originale flori uscate home decor nunta flori aranjamente florale

Produse similare: