HB-ZP1002 Masina cu Telecomanda 1:10 RC Masina de Mari Dimensiuni Vehicul de Curse 4WD RC Crawler 2.4 G Camion Off-Road RC Masina RTR

Produs nou

1 Produse

In stoc

485.95lei

-35%

759.27lei

Distribuiti

Informatii

Acest 1/10 RC crawler este special conceput pentru medii dure și orice drum accidentat, care este robust, durabil, și o excelentă capacitate de off-road.Acesta are aspectul clasic imitând Apărător al Land Rover.Există o varietate de posibilități pentru a vă bucura de conducere dacă pe drum sau la plajă, iarbă, pietre, etc.

Caracteristici:

✲Funcția: înainte/înapoi,viraj la stânga/dreapta și complet controlul proporțional

✲MARE SIMULARE: 1:10 scară mare RC crawler imită Apărător al Land Rover, care dispune de un grad ridicat de simulare, detalii rafinate, și structura.La interior rafinat este capabil de a face mașina să arate mai realist.

✲PUTERNIC de CONTROL de la DISTANȚĂ: Full control proporțional oferă un control mai precis. 2.4 GHz radio de la distanță vă oferă puternic capacitatea de anti-bruiaj și 60m în max.timp-distanta de control.

✲SUPERIOR SISTEM ELECTRONIC: 540 motor oferă putere puternic și 5 fire de servo este puternic și precis în a controla de direcție.

✲De ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ: Robust si fiabil șasiu, rulmenți cu role, independent de sistemul de suspensie asigura buna performanță off-road.Față și spate lumini, masina se păstra la rece conducere pe timp de noapte.Toate detaliile realiza robust, durabil, și o excelentă capacitate off-road pentru crawler.

✲NON-ALUNECARE ANVELOPE: mare și durabil anvelope cu aderență puternică de putere este durabil si anti-alunecare, care permite masina pentru a avea o performanță ridicată în alpinism.

✲CUCERI DIVERSE TERENUL: este potrivit pentru o varietate de terenuri complexe cum ar fi plajă, zăpadă, iarbă, drum de munte, și rock road.

✲DUPĂ-VÂNZARE de SERVICII, GARANTAND: Orice problemă, vă rugăm să ne contactați fără ezitare.Onoarea de a vă servi.

Caietul de sarcini:

Nume produs: RC Crawler

Material principal: Plastic

Culoare: Gri/Camuflaj verde optional

Scară: 1/10

Viteză: 15 km/h

La Distanță De Frecvență: 2.4 GHz

Max.la distanta: 60m

Motor: 540 Motor Periat

Element dimensiune: 23.5 * 47.4 * 20.2 cm

Baterie de Telecomanda: 4 * 1.5 V baterii AA (nu sunt incluse)

Masina baterie: 7.4 V 1500mAh Li-ion

Max.folosind timp: 20 de minute

Timp de încărcare: 3-4 ore

Varsta: 14+

Pachet De Informații:

Dimensiune pachet: 54.5 * 28.7 * 22.5 cm

Greutate pachet: 3134g

Generalul cutie pachet.

Notă:

* Ar putea fi câteva abateri din cauza manuală de măsurare sau o ușoară diferență de culoare datorită fotografierea condiție.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

* Masina ar trebui să fie opriți sau scoateți bateria atunci când acumulatorul nu este utilizat.

Lista De Ambalare:

1 * Masina RC

1 * Baterie De Masina

1 * Controler De La Distanță

1 * Cablu USB

1 * Manual De Utilizare

1 * portbagaj clema de fixare kit

1. Acceptam Alipay, West Union,TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

1. Toate comenzile vor fi livrate în termen de cel promis de timp de procesare.

2. Pentru zona de la Distanță, DHL/Fedex/UPS/TNT va taxa suplimentar "Zonă de la Distanță, Taxă", vă rugăm să înțeleg.

3. Despre timpul de livrare, servicii de timpul de tranzit este prevăzută de transport și exclude sfârșit de săptămână și de sărbători, ori de tranzit pot varia, particalarly în timpul sezonului de vacanta.

Va vom returna dacă coletul este înapoi în china.Dacă există unele quaility problemele sau erorile de dimensiuni,puteți să ne contactați la o dată atunci când îl obține.Putem vorbi despre asta și returna.Dar,în cazul în care dovezile care aveți de oferit este invalid,nu putem da banii.În plus,dacă coletul nu poate ajunge la tine în trei luni,va vom returna fara nici un motiv.

1.Ne-ar dori să vă mulțumesc pentru achiziționarea de noi.Ta satisfactionand feedback-ul pozitiv este foarte valoroasă pentru noi.Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un neutru sau un feedback negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve orice problema pe care ai intampinat.Acest lucru este important, deoarece va helpus pentru a îmbunătăți serviciile noastre și pentru a vă servi mai bine pentru timpul acordat.

Etichete: camion militar rc, rc lesu, scară militar rc, goolrc motor, camioane rc camion, hb masina rc cu motor, zp1001, crawler 1 19, rc camion remorcă, 110 crawler.

Fisa tehnica

Modul Controler MODE1
Pachetul Include Cablu USB
Clapetei de accelerație servo -
Timp De Zbor 20 de minute
Certificare 3C
Distanța De La Distanță 60M
Coduri de bare No
Intervalul De Vârstă > 8 ani
Canale De Control 4 Canale
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Putere -
Piesa De Anvelope -
Garanție -
Tensiune De Încărcare 7.4 V
Material Plastic
Dimensiuni 23.5 * 47.4 * 20.2 cm
Scara 1
Servo directie -
Cuplu -
Design Masini
Nume De Brand goolrc
Avertizare -
Ampatament -
Numărul De Model rc crawler
Control De La Distanță Da

Recenzii

Scrie o recenzie

HB-ZP1002 Masina cu Telecomanda 1:10 RC Masina de Mari Dimensiuni Vehicul de Curse 4WD RC Crawler 2.4 G Camion Off-Road RC Masina RTR

HB-ZP1002 Masina cu Telecomanda 1:10 RC Masina de Mari Dimensiuni Vehicul de Curse 4WD RC Crawler 2.4 G Camion Off-Road RC Masina RTR

Produse similare: