Terapia de vid Mașină de Sân Mări Spori Modelarea Aparat de Masaj Truse de Toaletă 2020Chest masaj de VÂNZARE FIERBINTE de evacuare toxina

Produs nou

1 Produse

In stoc

302.98lei

-49%

605.95lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

1. Pompa de vid poate absorbi de grăsime de particule și lichid, și apoi să le introduceți piept de țesuturi și celule, lăsați matern mai dezvoltat.

2. evacuare toxina si purifica sistemul limfatic, rafinarea porilor pielii, re-construi pielii, îmbunătățirea micro-circulației, spori colagen elasticitate, lift cazute musculare, rezista Rid, activa pielea, elimina efectul de ochi sac și dublu maxilarului, eliminarea ridurilor și telangiectazia, și să trateze sub-sănătate.

3. Stimulează glanda pituitară să hormon produs, de a spori țesutului muscular, elasticitatea si fibre, cv-ul matern elasticitate si moliciune, de a ridica și de a dezvolta sân, pentru a îmbunătăți forma de san, lasa îmbunătăți suge mamelonul, stabiliza efectul tratamentului.

4. Accelera acid gras transformarea, în condiții de siguranță și elimina în mod eficient de grăsime excesivă, reduce greutatea, slim corpului, elimina excesul de grasime de pe burta, pentru a îmbunătăți forma piciorului, firma de piele, se poate aplica pentru scrub, punct de percuție terapie, limfatic, detoxifiere, trata celulita, pentru a îmbunătăți fese pentru a realiza perfect conturul corpului.

Caietul de sarcini:

Culoare: Alb

Tip: SUA, UE, AUSTRALIA, marea BRITANIE

Dimensiuni: 370*370*330mm

Nominală tensiune: 100V-240V

Frecvența nominală: 50Hz-60Hz

Putere de lucru: 110W

Pachetul Inclus:

1 Set x Vacuum Terapie Mașină

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Multumesc!!!

62699 Haine

62811 Bikini

62820 produse

Etichete: email turnare machine, silicon vid mașină de turnare, goldsmith vid mașină de turnare, aluminiu turnare machine, meshui mașină de vid, vid oca mașină, cupru masini de turnare, pompa de vid mașină, spin-casting machine, mini aspirator mașină de turnare.

Fisa tehnica

2 evacuare toxina si purifica sistemul limfatic
Putere De Lucru 110w
Dimensiune 370*370*330mm
1 absorbi grăsime de particule lichide și
Pachetul Inclus 1 Set x Vacuum Terapie Mașină
4 Accelera transformarea acizilor grași
culoare Alb
Frecvența nominală 50HZ-60HZ
3 Stimulează glanda pituitară să hormon produs
Tensiune Nominală 100V-240V
Tip SUA, UE, AUSTRALIA, MAREA BRITANIE

Recenzii

Scrie o recenzie

Terapia de vid Mașină de Sân Mări Spori Modelarea Aparat de Masaj Truse de Toaletă 2020Chest masaj de VÂNZARE FIERBINTE de evacuare toxina

Terapia de vid Mașină de Sân Mări Spori Modelarea Aparat de Masaj Truse de Toaletă 2020Chest masaj de VÂNZARE FIERBINTE de evacuare toxina

Produse similare: