Cross stitch kituri de Broderie manual seturi 11CT solubil în apă panza modele 14CT Plină de Crăciun Animale Zăpadă hut-NCMC068

Produs nou

1 Produse

In stoc

89.49lei

-44%

159.83lei

Distribuiti

Informatii

Cross stitch kituri de Broderie manual seturi 11CT solubil în apă panza modele 14CT Plină de Crăciun Animale Zăpadă hut-NCMC068

Nume de Brand: MAGIART

Nume produs: Cross stitch kituri

Aplicație: acasa/hotel/birou de decor si cadou

Material de fire: 100% bumbac

Panza Culoare: solubil în apă

Panza de Imprimare: 11ct tipărite/14ct neimprimate

Broderie Gama: Full

SFATURI 1: dimensiunea reală a produsului poate varia de la 1 la 3 cm de la dimensiunea de panza.Acest lucru este normal.

Despre fire cantitatea: Cu 30% mai mult cantitatea de fire, absolut suficient.

SFATURI 2: Un fir de broderie pot fi împărțite în 6 fire.Pentru 11ct, vă rugăm să folosiți 3 fire de sutură și 2 fire pentru ochi dos.Pentru 14ct, vă rugăm să folosiți 2 fire pentru ochi si 1 fire pentru ochi dos.Nu folosesc fire în ori, în caz contrar fire de brodat nu va fi suficient.

SFATURI 3: Deoarece numărul de cruce cusatura de culori este de obicei de 30~45, efectul de model după broderia este terminat este cu siguranta nu la fel de bun ca originalul fotografie, și, uneori, modelul poate fi distorsionată.Acest lucru este normal.

Cu toate acestea, în general, efectul model de dimensiuni mai mari eco-cusatura este mai bună decât cea de mai mici dimensiuni model.

Compoziția Produsului :

1. Fir

2. Imprimate panza (numai 11ct)

3. Nu pot panza de imprimare (numai 14ct)

4. Set de instrumente

5. Desene de hârtie (numai 11ct full-brodate și 14ct )

6. Fir card

Fir de bumbac

Sănătos

Folosind original de eco-bumbac din Xinjiang, China,Folosind de două ori de pârlirea tehnologie,Rafinat de la 18 procese,Pentru a realiza de înaltă rezistență, luciu bun, nu se decoloreaza,nu este ușor să adune calitate perfectă.

Fir de mătase

Sclipici

Firul de mătase este realizat din bumbac cu desen, ulei de silicon, stabilitate mare a stereotipurilor și vopsire,Cu luciu mătăsos și textura,culoare Strălucitoare, puternic sentiment de trei-dimensional,imaginea finit este realiste.

Imprimate Panza

De înaltă precizie

La 11CT panza cu ajutorul celei mai avansate echipamente de înaltă precizie,de Imprimare este extrem de precisă,Absolut nici o părtinire,culoarea este clar și ușor de identificat.

Neimprimate Panza

De înaltă calitate

De 14CT panza este fabricat din bumbac de înaltă calitate pânză albă, care este dur și moale, ceea ce face broderie ușoară și mai plăcută.

Terminat Efect

Următorul model este efectul după broderia este finalizat și este numai pentru referință.Vă rugăm să rețineți că brodare efectul va fi diferit în funcție de stilul de imagine, dimensiunea de model, nivelul de gherghef, etc.

Feedback-ul

Panza de Imprimare: 11ct tipărite/14ct neimprimate

panza si firele

CT indică numărul de pătrate într-un inch (2,54 cm).Cel mai mic număr mai mare zăbrele, cel mai mare număr și cel mai mic zăbrele.

9CT se referă la un centimetru inclusiv 9 zăbrele, broderie cu 4 fire de fire de brodat, spate-cusatura cu 3 fire de fire de brodat, țesut este foarte simplu, potrivit pentru pur novice;

11CT este de un centimetru, inclusiv 11 zăbrele, broderie cu 3 fire de fire de brodat, spate-cusatura cu 2 fire de fire de brodat,

țesut de dificultate moderat, potrivit pentru incepatori, competenți;

14CT este de un centimetru, inclusiv 14 zăbrele, broderie cu 2 fire de fire de brodat, spate-cusatura cu 1 fire de fire de brodat,

țesut mai greu, potrivit pentru competenți.

Ilustrare

Ilustrare a tot cusatura broderie metoda

Măsuri de precauție

1. material pliat de două ori, formarea de "zece" cuvântul cutelor, pentru a găsi punctul central de intersecție, conform desenului de centrul puncte etichetate cu numărul liniei, pentru a găsi corespunzătoare broderie fir de ac, în centrul de tesatura de ac broderie.

2. La începutul și sfârșitul nu nod acul, retrase din circuitul agricol aproximativ 1 cm de fir și apăsați pe partea din spate a tesatura.

3. un pătrat reprezintă o cusatura cusatura complet, bloc de culoare în cifra nu reprezintă broderie culoare linie.Vă rugăm să identificați numărul de linie, în funcție de numărul de linii de alegere de broderie linie.

4. prima brodate mai puțin, după umplerea mai mult.Pentru o zonă de mare de culoare, mai întâi conturul brodat, și apoi umple interiorul.Pentru modele care au doar două sau trei culori și au nevoie de cusaturi frecvente, puteți lucra cu mai multe ace, în același timp.

5. De cusut ar trebui să fie evitate de la o zona la alta de departe.Deoarece broderie spatele pânză, mai ales inchisa linii, va apărea pe partea din față a pânză, deci, vă rog, termina-o zonă în primul rând, apoi începe să brodeze o altă zonă.

6. broda direcția să fie în concordanță, în scopul de a schița conturul pentru a face munca mai vii, în broderie diagrama completeaza ultimul pas este de a cârlig marginea.

1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Si va vom raspunde in 24 de ore cu excepția week-end.

Etichete: fir dmc, îmbracă kit, Bucuria Duminică, cross stitch, 5d diamant pictura pace, stich jucărie, broderie cusatura cruce kituri de mu, depozitul din europa, îmbracă set, diamant broderie huacan.

Fisa tehnica

Cadru No
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Broderie Gama Plin De Broderie
Model Tip Desene animate
Utilizarea Picturi
Origine NC(de Origine)
Locul de producție zhejiang, china
Numele produsului cross stitch kituri
număr produs NCMC068
Panza Metoda De Ambalare Pliat
Nume De Brand MAGIART
Stil Europa
Tip Pachet
Panza Tip Monomer
Material 100% Bumbac

Recenzii

Scrie o recenzie

Cross stitch kituri de Broderie manual seturi 11CT solubil în apă panza modele 14CT Plină de Crăciun Animale Zăpadă hut-NCMC068

Cross stitch kituri de Broderie manual seturi 11CT solubil în apă panza modele 14CT Plină de Crăciun Animale Zăpadă hut-NCMC068

Produse similare: