Junlan Body Shaper pentru Femei Neopren de Talie Antrenor Slăbire Corset Sudoare Saună Vesta Burtica Body Shapers pentru Pierderea în Greutate

Produs nou

1 Produse

In stoc

115.20lei

Distribuiti

Informatii

Note:

1. Compania noastra este binevenit picătură de transport maritim, en-gros și en-gros.Dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vă vom răspunde în termen de 12 de ore.

2. Va oferim 100% satisfacție de servicii pentru fiecare comanda si client, dacă aveți orice satisfacție sau insatisfacție, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

3. După primirea comenzii sau de a nu primi comanda, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau dispută deschisă, să ne contactați în primul rând, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema prin toate mijloacele.

4. 11-lea din fiecare lună este VIP ZI.Mai mult de discount, cupoane și repara suma off sunt în așteptare pentru tine!

1. Talie slăbire corset cu dublu stratificat design,stratul interior lucra ca tuck centura aplatiza stomacul, stratul exterior comprese umflături pe abdomen pentru a crea buna, te face sa pierzi centimetri.

2. Această slăbire cincher cu sub bust design, care pot oferi sprijin suplimentar pe sanii tai .Formarea talie corset deține corpul confortabil și confortabil se potrivesc, fără a restrânge sau împiedica mișcarea, atunci vă puteți concentra pe exercitii fizice si pierde centimetri mai repede.

3. Atunci când poartă acest corp formator talie trimmer, aceasta va spori dvs. de antrenament și forma taliei pentru a fi mai subtire in timp ce da sentiment confortabil, aplatizează stomacul precum și netezește figura ta fără de rulare, poate fi purtat sub haine de zi cu zi.

Despre feedback-ul

Deschideți lista de tranzacție

Găsi

Faceți clic pe

Lumina

Despre transport

Este depinde de modul de transport maritim care o alegeți, vreme, timp de client diferite clearance-ul și așa mai departe...Dacă nu te-ai primi comanda în ordinea timpului de protecție, vă rugăm să ne contactați, și nu de a deschide un litigiu sau de a părăsi orice feedback-ul negativ , vă vom ajuta să se ocupe cu ea.

Despre culoare

Deoarece diferite de ecran de afișare are un mod diferit de a face cu culoarea, acesta va avea un anumit diferență de culoare de pe ecran diferite.

Despre retur

Contactați-ne imediat cu fotografie.Acceptam retur cu 7 zile vei primi.Pachetul ar trebui să fie forma originală.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema prin toate mijloacele pentru a ajunge la 100% satisfacție.

Despre taxe

Din cauza diferitelor politici din diferite țări, o țară este strict cu taxa de la taxele de import.Costul de transport maritim nu inclusiv orice taxe de import, de a cumpăra ar trebui să fie responsabil pentru taxele de import.

Cum să ne găsiți

Etichete: controlul pant, fundul shaper, fundul condamnat pe viață, Burtica Lenjerie, prada shaper, 3 în 1 de Talie Antrenor, forma lenjerie, prada lift lenjerie, corset latex, abdomen plat.

Fisa tehnica

Tesatura Tip Postav
Utilizare Slăbire, de formă și de fitness, corpul de control, femeile postpartum
Închidere 3 Cârlige talie curea subțire
Stil Modelarea curea pentru pierderea în greutate
Gen De sex feminin sudoare saună vesta
Material neopren de talie antrenor
Sugestiv Sexual No
Grosime STANDARD
Tip De Element Formatorii
Articol 6045 ascuțitor de corp pentru femei
Ocazie Sală de gimnastică, sport, casa, locul de muncă, antrenament
Numărul De Model 6045 talie antrenor
culoare Negru slăbire corset
Nivelul De Control Firma
Decor NICI unul
Dimensiune S, M, L, XL, 2XL, 3XL, plus size waist trainer
Nume De Brand Junlan
Shapewear topuri
Obscene Imagine No
Tip Burtă plat shapewear

Recenzii

Scrie o recenzie

Junlan Body Shaper pentru Femei Neopren de Talie Antrenor Slăbire Corset Sudoare Saună Vesta Burtica Body Shapers pentru Pierderea în Greutate

Junlan Body Shaper pentru Femei Neopren de Talie Antrenor Slăbire Corset Sudoare Saună Vesta Burtica Body Shapers pentru Pierderea în Greutate

Produse similare: