2 pc Artificial Lenjerie de pat Scaun Auto Acoperi Toamna și Iarna noi/Universal Automobile Huse pentru Scaun Auto Perna Mantie a se potrivi cele Mai multe Masini

Produs nou

1 Produse

In stoc

143.52lei

-36%

227.80lei

Distribuiti

Informatii

CUM SĂ-ȚI PROTEJEZI SCAUN AUTO – Scut scaunul tău de pete, scurgeri, sudoare, animale de companie și miros.O SHI MASINA este scaunul auto capac care se instalează în câteva secunde pentru protecție atunci când aveți nevoie de ea.NU ENERVANT CÂRLIGE, CORDOANE SAU CURELE – frumusetea acestei huse este în simplitatea ei.Proiectat pentru stilul de viață de astăzi ocupat, O SHI MASINA aluneca pe/oprit în câteva secunde.Doar locul tău auto tetiera și pe scaun; este atât de ușor.MOALE, CONFORTABIL Respirabil – Prosoape grămadă, miros și au nevoie constantă de spălat.Neopren se simte ca o pernă confortabil și nu păstrează mirosul; Contururi de scaun și stă în loc ca ajungi in/out și în timp ce conduceți.DESIGN UNIVERSAL PENTRU AUTOTURISME, Suv-uri și CAMIOANE – Construit pentru a se potrivi scaunele de aproape toate marcile si modele (139 cm lung x 53cm latime); Mai mult de design, de asemenea, protejează de locuri de transpirat sau murdar coapse și picioare.ACEST STIL ESTE PENTRU INTERIOARE ÎNTUNECATE NUMAI; Proiectat pentru a fi folosit ca un temporar loc capacul și eliminate atunci când nu este în uz.

PLATA:

1. Acceptam plata prin Card de Credit, Transfer Bancar și alte plăți care AE sprijină.

2. Vă rugăm să enumerați cerințele dumneavoastră speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) atunci când plasarea comenzii, sau lăsați un mesaj pentru noi.

LIVRARE:

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Vă rugăm să lăsați-ne un număr de telefon disponibil.Este necesar de Poștă din China, atunci când completarea de transport!!

2. În mod normal, ne va elibera NAVA pachetul prin intermediul vânzătorului metode de transport.Vă rugăm să ne contactați dacă doriți pentru a navei de transport maritim altele modele, cum ar fi DHL, UPS, FedEx, EMS, etc. atunci când plasarea comenzii.

TIMP DE LIVRARE:

Toate elementele vor fi livrate în termen de 3-5 zile lucrătoare.

De Avion: 15-20 de zile în ASIA, Europa, America de Nord

Prin DHL, UPS, FedEx: 3-5 zile lucrătoare pentru cele mai multe dintre țări

NOTIFICARE:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Dacă impozite sau taxe în țara dumneavoastră este foarte mare, vă rugăm să ne informați pentru a declara o valoare scăzută pe factura astfel încât să puteți plăti impozit redus.

LIVRARE SI GARANTIE:

1. Vom verifica element cu atenție înainte de expediere.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați.Vă vom trimite unul nou sau banii inapoi de indata ce vom primi returnat.

FEEDBACK-ul:

Dacă aveți o plăcută experiență de cumpărare în magazinul nostru, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv pentru produsele și serviciile noastre cu rating de 5 stele.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice problemă și dă-ne o șansă să-l rezolve înainte de a părăsi un feedback negativ.Înțelegerea dumneavoastră este foarte apreciat.

Etichete: auto universal scaun auto acoperi, masina decor, masina buna, masina pentru autocolant, universal desene animate scaun auto acoperi, capacul din spate a scaunului, capacul scaunului, masina de acoperire pentru seat, barba masina, nil universal scaun auto acoperi.

Fisa tehnica

Efect produs Proteja scaunul auto
Lățime Produs 53cm
Caracteristici Speciale Foarte bun efect decorativ
Articol Greutate 1.65kg
Tip De Material In
Mfg Număr De Serie Patru anotimpuri mașină de perna
Caracteristici 2 Bine cusături
Set Bucată 1
Stil Stil European
Numele Artificial lenjerie de pat Huse Auto
Înălțime Element 0.6cm
Caracteristici 3 Pentru o lungă perioadă de timp nu se decoloreaza
Caracteristici 1 non-alunecare
Folosind sezon Patru anotimpuri mașină de perna
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Element De Lungime 139cm
Forma Combinație Conexiune
Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina
Nume De Brand O MASINA SHI
Modele adecvate Universal

Recenzii

Scrie o recenzie

2 pc Artificial Lenjerie de pat Scaun Auto Acoperi Toamna și Iarna noi/Universal Automobile Huse pentru Scaun Auto Perna Mantie a se potrivi cele Mai multe Masini

2 pc Artificial Lenjerie de pat Scaun Auto Acoperi Toamna și Iarna noi/Universal Automobile Huse pentru Scaun Auto Perna Mantie a se potrivi cele Mai multe Masini

Produse similare: