LANFEI Talie Antrenor Termo din Neopren Body Shaper Tricouri Sport Femei Corset Sudoare Slăbire Lenjerie de corp, Vesta Pierdere în Greutate de Fitness de Top

Produs nou

1 Produse

In stoc

48.77lei

-39%

81.28lei

Distribuiti

Informatii

magazinul nostru sprijină DROPSHIPPING și servicii WHOLESALE

Nici o factură ,de brand ,materiale de promovare în pachet

Rambursare completă sau retrimite pentru problema de ordin

1.EXCELENT MATERIAL : 800%Neopren Latex+20%Nailon, Antrenament tricouri sport din neopren material este perfect pentru pierderea in greutate, material neopren va va face sa transpiri mai mult și arde în plus burtă grăsime și corp subțire ca antrenor de talie corset .se potrivesc trunchi lung sau scurt al trunchiului.ca o compresie tricou.

2.CĂMAȘĂ SPORT DESIGH : închidere cu fermoar frontală design pentru convenabil de a pune pe și în afara, se potrivesc perfect în jurul stomacului, curelele late va lua presiunea de pe umerii tăi, dă-ai spate puternic bretele de sprijin, precum și a corecta postura dumneavoastră și abs antrenament.

3.POTRIVIT PENTRU : Această funcționare sport shirt este foarte elastic.Dacă este yoga, fitness, antrenament, alergare, mișcare-activități conexe sau casual uzura, acesta poate fi ușor de controlat.Mai buna alegere pentru fete de sport.

4.Măsuri de precauție : Saună yoga shapewear tricou cu maneca scurta, care este ușor să se întindă membrele, să-ți țină de cald termică weightloss rochie, guler conformitate cu fermoar este ușor de a pune pe, a spori abs abdominale musculare prin antrenament exercițiu .și produsul material este neopren de latex ,deci are un pic de miros de cauciuc ,și puteți să vă păstrați produsul în ventilat pentru a scăpa de mirosul .

1 bucata curea talie .

Dacă aveți orice cerințe ,cum ar fi culoarea sau marimea probleme ,vă rugăm să ne contactați în primul rând ,vom încerca să vă caza ,multumesc !!!

Notă : Manualul de măsurare va a 2-3cm în diferență ,și 1 inch = 2.54 cm

1. Poti face picătură de transport maritim?

Am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca de informații despre noi.Dar ar trebui să ne lase un rețineți că vă Rugăm să nu includ încasări.Acest lucru este pentru Picătură de Transport maritim!și atunci vom în funcție de cererea dumneavoastră de a trimite coletul.

2.Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en ( Copiate în browser pentru a deschide ).

3. Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați în primul rând ,atunci noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci, coletul fiind protejate de www.primaria-urzicuta.ro .

1.Vom accepta Paypal, Escrow, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney, transfer bancar, card de credit și orice puteți plăti pe www.primaria-urzicuta.ro.

2.Escrow este cel mai bun de plată sigure pentru tine.

3.Aceasta este plata centrul de ajutor : http://help.www.primaria-urzicuta.ro/categories_Payment.html.(Copiate în browser pentru a deschide)

4.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

1.Vom trimite articole în termen de 3-5 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată.

2.Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv .Cu toate acestea, cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

3.Produsele sunt expediate prin www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim, China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 35 de bussiness zile.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 60 de zile lucrătoare.

4.Dacă doriți să obțineți elementul mai repede, vă rugăm să ne contactați pentru a plăti costurile suplimentare de transport, va putem oferi următoarele mai rapid și mai ieftin moduri de transport: DHL, EMS, Fedex.Prin aceste modalități, puteți obține elementul în termen de aproximativ 5-7 zile lucrătoare.

Vă rugăm să notă: Pentru clienții și de vreme, poate, uneori, se va întârzia un timp, dar ne vom extinde timpul de livrare pentru tine, așa că, vă rog, așteptați ceva mai mult timp, cu răbdare.

1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: corset in partea de sus, neopren om, corest, Tricou, d formatori, corset corset, centura slim, talie antrenor sa, corset femei, corest sus.

Fisa tehnica

Nume De Brand LANFEI
De funcționare T-Shirt potrivit pentru Ocazie Sală de gimnastică antrenament de Fitness Sport Yoga Funcționare Slim termic cald costum Sauna de sus
Shapewear topuri
Rularea Tricouri Caracteristică Fata Cu Fermoar Vesta,Sexy Logo,Maneci Scurte,Partea Gri Benzi
Dimensiunea de femeie top sport S M L XL 2XL lady corset de slabit talie antrenor Sudoare Fierbinte, Saună Shaper
Sugestiv Sexual No
Numărul De Model SF8075
De Funcționare T-Shirt Tip De Element Sport&Divertisment Sport Si Accesorii De Funcționare De Funcționare T-Shirt
De funcționare T-Shirt materail 80%Neopren Latex+20%Nailon, Corp Fierbinte, URGENT,Elasticitate Mare
De Funcționare T-Shirt Numele Femei Slăbire Circuland Sala de Fitness Body Shaper Talie Antrenor de sport vesta
Obscene Imagine No
De funcționare T-Shirt Locul de Origine Shenzhen,China(Continentală),100% noua sosire,de înaltă calitate,super-elastic
Decor NICI unul
De Funcționare T-Shirt Numărul De Model Femei Body Shaper Neopren Hot SPA Thermo Top Sport Yoga Tricou SF8075
Grosime STANDARD
Tesatura Tip JERSEY
De funcționare T-Shirt-uri se Potrivesc pentru Grup Top De Sex Feminin Fata De Doamna Postpartum Cămașă Sport Body Shaper Burtica Corseing
Nivelul De Control Mediu
Material Neopren
De Funcționare T-Shirt Funcție Sudoare Saună,Pierdere În Greutate,Burta Talie Antrenor,Slăbire,Grăsimea Burnning

Recenzii

Scrie o recenzie

LANFEI Talie Antrenor Termo din Neopren Body Shaper Tricouri Sport Femei Corset Sudoare Slăbire Lenjerie de corp, Vesta Pierdere în Greutate de Fitness de Top

LANFEI Talie Antrenor Termo din Neopren Body Shaper Tricouri Sport Femei Corset Sudoare Slăbire Lenjerie de corp, Vesta Pierdere în Greutate de Fitness de Top

Produse similare: