Reutilizabile Curea Pentru Pachet De Gheata La Genunchi Folie De Gel Cald Rece Terapia Durerii Artrita

Produs nou

1 Produse

In stoc

18.06lei

-26%

24.41lei

Distribuiti

Informatii

Culoare: Negru

Material: scufundări pânză + pește panglica

Folie de gheață cu Pungă de Gheață este perfect must-have pentru fiecare gospodărie!Asigurați-vă că aveți întotdeauna una dintre aceste împachetări cu gheață și pungi la îndemână!

Adu-o imediat, fierbinte sau rece terapie care este portabil și ușor de purtat.Pur și simplu pune apă fierbinte sau cu gheață în sac și blocați-l în siguranță.

Sale materiale de calitate superioară și etanșe design face-vă că zona cu probleme rămâne uscat, astfel încât să puteți prioritiza relief.Cea mai bună parte este, este hands-free!Convenabil ușura disconfort din mușchi și dureri articulare și a obține ajutor rapid de la umflarea și inflamație dureroasă.

Despre produs

De CALITATE SUPERIOARA, cu facilități ANTIALERGICE MATERIAL - Folosind cea mai recentă tehnologie, folie de gheață este conceput pentru a fi utilizat de către persoane din toate categoriile de viață.Își plasă de material face alegerea perfecta pentru leziuni legate de sport sau nu.Mai bună parte este că oferă compresie în timp ce de etanșare la umiditate, astfel încât să nu transpire.Nu mai picură și haine ude!

DESIGN INOVATOR și securitate-SISTEM de BLOCARE - Acest ingenios folie cu curea elastica, face pachete de gheata portabil și ușor de purtat.Plasa materialul este respirabil și perfect în promovarea terapie rece în articulații și de mușchi.Include 6 inch reutilizabil rece/cald pachet cu sistem de închidere securizat.Spune la revedere de la enervant permeabil pachete!Datorită etanșe de blocare, vă puteți concentra pe imediată scutire de la dureri de cap sau orice alte leziuni fără griji de deversând apa.

Ajutor RAPID, ORICÂND, ORIUNDE - Ține-o la îndemână folie de gheață și pungă cu gheață în birou, mașină și casă pentru a apuca-and-go confort de durere.Dacă vă confruntați cu week-end mahmureala, dureri de cap sau dureri și dureri dintr-o recentă vizită la chiropractician, ia calmante scutire de la cald sau la rece terapie imediat.

Conținutul Pachetului:

1x curea de fixare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: pachet de gheata pentru un prejudiciu, fata de butonul de schimbare, cald rece gel pachet mare, tissu, cald rece reutilizabil gel pack, căldură gel ambalaj reutilizabil, cald rece reutilizabil pachete de gel, colpac comprese reci, batistă de hârtie, pachet de gheata folie.

Fisa tehnica

Numărul De Model Echipamentul De Protecție Stabilit
Material PP shell, burete, oxford pânză
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Reutilizabile Curea Pentru Pachet De Gheata La Genunchi Folie De Gel Cald Rece Terapia Durerii Artrita

Reutilizabile Curea Pentru Pachet De Gheata La Genunchi Folie De Gel Cald Rece Terapia Durerii Artrita

Produse similare: