DANCHEL Impermeabil în aer liber Backpacking Mongolia yurt 300D Oxford India Cort de Camping Cort de Familie Cort turistice cort Mare, Cort

Produs nou

1 Produse

In stoc

935.78lei

-29%

1 318.00lei

Distribuiti

Informatii

Produs parametru

Contul de externe material:300D carouri argint oxford pânză de Plasă material:210T B3 ușor extrafin attice de criptare(apărare toate tantari) De jos material:210D Oxford pânză tijei interioare Material : metal, rama ușii dia:19/22mm x1EA;titularul dia:25mm x1EA Accesorii: metal de unghii ; vântul coarda ;Stâlp de metal ; 1 sac Greutate : 12kg /16 kg

Capacitate

4M:5-7 persoane 5M:8-10persons

Dimensiuni

4M:400cm * 400cm * 250cm ( L * W * H ); 5M:500cm * 500cm * 300cm ( L * W * H ).

Taxe de Import, impozite și taxe

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu includ impozitele, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce

Facem cele mai bune servicii clienților noștri cele mai bune putem.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.Dacă elementele sunt de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport maritim pentru a reveni elementele.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Vă mulțumim pentru timpul dumneavoastră și să aveți o zi bună.

Etichete: bubbl cort, coleman cort, kamp cort de camping, cort yurt, copiii cort de joaca playhouse, tabără în aer liber cort, tabara cort de călătorie, pânză india, tabara cort, cort accesorii tulpini.

Fisa tehnica

Zona 12
Tip De Clădire Construcția Bazată pe Nevoie
Jos Impermeabil Index >3000 mm
Dimensiune 4M/5M
Polul Material Fier galvanizat
Sezon Patru-sezon Cort
Tesatura 300D Oxford
Numărul de Utilizatori 8+
Stil în aer liber
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand DANCHEL ÎN AER LIBER
În Afara Cort Impermeabil Index >3000 mm
Tip 5 + Persoană Cort
Straturi Single
Structura Un Dormitor

Recenzii

Scrie o recenzie

DANCHEL Impermeabil în aer liber Backpacking Mongolia yurt 300D Oxford India Cort de Camping Cort de Familie Cort turistice cort Mare, Cort

DANCHEL Impermeabil în aer liber Backpacking Mongolia yurt 300D Oxford India Cort de Camping Cort de Familie Cort turistice cort Mare, Cort

Produse similare: