Femei Bambus Diabetică Echipajului Sosete Cu Toe Fără Sudură,6 Perechi Dimensiune 9-11

Produs nou

1 Produse

In stoc

68.30lei

-24%

91.04lei

Distribuiti

Informatii

DELICAT VIAȚA ÎNCEPE DE LA PICIOARELE TALE.

70% bambus + 30% elastan material pentru cea mai bună potrivire si confort; toe fără Sudură,non iritant smooth toe seam,fara miros, rezistent antibacterian;Usoare,costume pentru tot sezonul Mari largă de vițel și de sus;Micromesh și respirație gaura: șosete poate respira și de descărcare de gestiune sudoarea perfect;Foarte elastic Cu non-obligatorii de sus ,reduce riscul de infecție, presiune picior și vezicule.Mai bine de circulație Sta-up performance comfort partea de sus;se Potriveste pentru cei care au o cerere mare pentru confort, mai ales la persoane particulare cum ar fi diabetul zaharat și în vârstă de Înaltă calitate cu preț scăzut;Dacă există probleme despre produsele noastre vă rugăm să ne e-mail,va vom trimite alte gratis

Dragul meu prieten,

Bine ati venit la magazinul nostru,

Cota de produsul primit pe SNS ( cum ar fi VK, Pinterest,Facebook, Twitter ect. ) și ne trimite capturi de ecran pot primi $1 reducere or5% reducere la urmatoarea comanda

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

În scopul de a trimite elemente imediat, vă rugăm să contactați-ne pentru detalii adresa de livrare

Post rus observa nevoie pentru a utiliza Clienții Destinatari Numele Complet

1. Destinatar Nume Complet:

2. Contact telefon Nr.:

3. Adresa de livrare:

4. Codul poștal/ zip code:

După ce ați plasat comanda.

În acest fel, putem trimite produsele în termen de 7zilele lucrătoare posibil, și le puteți obține în condiții de siguranță în cel mai scurt timp.

DESPRE TRANSPORT

De obicei, ne trimite colete prin www.primaria-urzicuta.ro oficial metodă de transport maritim "ePacket/China Post Aer Înregistrat Mail/ www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim", Care este cea mai sigura metoda de transport maritim, care oferă livrare la nivel mondial.

În mod normal, vom declara mai mic pret de pe factura/factura pentru a evita taxele vamale pentru tine, mod de transport maritim enumerate mai sus sunt, de obicei, duty-free.Dacă există taxe vamale, trebuie să plătească pentru asta.Nu vom suporta orice taxe vamale.Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.

DESPRE PLATĂ

După ce plătiți pentru, www.primaria-urzicuta.ro va primi plata în termen de 24 de ore (în mod Normal), vom procesa comanda dumneavoastră o dată www.primaria-urzicuta.ro au primit plata.

DESPRE PRIMIREA

1. Vă rugăm să asigure DESTINATARULUI, NUMELE, ADRESA și NUMĂRUL de TELEFON sunt toate corecte, nu Vom accepta restituirea sau dispute din cauza greșit primirea de informații.Rus clienți vă rugăm să lăsați Numele Complet.

2. Semn După Verificare.

Te rog deschide coletul la posta prezența omului, dacă coletul este deteriorat sau nu elementul comandat, vă rugăm să luați fotografii imediat, inclusiv toate etichete adresa, pachet și obiectele pe care le-a primit.NU arunca pachetul departe!Este foarte important!

DESPRE FEEDBACK-UL

Vă rugăm să ne lăsați 5 stele

Element ca descried:5 stele

Comunicare:5 stele

Viteza de transport maritim:5 stele

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri, vă rugăm să ne lăsați rating de 5 Stele după primirea coletului, vă mulțumesc pentru sprijinul acordat !

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactati, va vom ajuta să-l rezolve.Vă doresc un cumpărături fericit !

Etichete: net purta, rochie bodycon, subiectul șosete pentru copii, trek sosete pentru femei, rochie lolita, șosete de iarnă papuci femei, coș de bambus aburi, pânză gotic, hot sexy femei foto, 10pairs sosete femei set.

Fisa tehnica

Numărul De Model BD-S-0108
Tip De Element ciorapi
Obscene Imagine No
Nume De Brand Yomandamor
Element De Lungime 32
Material Fibra De Bambus
Sugestiv Sexual No
Gen FEMEI
Grosime STANDARD
Model Tip Solid

Recenzii

Scrie o recenzie

Femei Bambus Diabetică Echipajului Sosete Cu Toe Fără Sudură,6 Perechi Dimensiune 9-11

Femei Bambus Diabetică Echipajului Sosete Cu Toe Fără Sudură,6 Perechi Dimensiune 9-11

Produse similare: