S5 Sport Brățară Inteligent IP68 rezistent la apa Culoare Ecran Inteligent Trupa de Ritm Cardiac tensiunea Arterială Pedometru Activitate Tracker

Produs nou

1 Produse

In stoc

67.41lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

* Chipset Dialog14585, FLASH memorie RAM 52KB ROM 2048KB * 0.96 inch TFT Rezoluție 80RGB*160 ecran color * IP68 rezistent la apa: Impermeabil și ușor de purtat în timpul de 30 de metri de înot * Built-in Capacitatea de 90mAh baterie, timp de Încărcare aproximativ 1,5 H, timp de Lucru de aproximativ 4 zile, timp de așteptare de aproximativ 15 zile * memento Apel (Caller ID afișează) /Informații Memento și Împins ( SMS, Facebook, Twitter, Skype,VKontakte ect.) * Suport Monitor de Ritm Cardiac * Suport Monitor Tensiunii Arteriale, Sânge Monitor de Oxigen (nu date profesionale.este numai pentru referință) * Suport mai Multe Moduri de sport ( Drumeții / Funcționare / Echitatie / Alpinism / Inot etc) * se Ridică Brațul să-Ecran Luminos * numele APP "JYouPro" vă Rugăm să descărcați APLICAȚIA de conectare bratara de pe telefonul mobil înainte de a utiliza aceasta. * Metoda de încărcare: Încărcare clip * BT4.0, Compatibil Sistem De Android5.1&IOS8.0 sau mai sus * Alte funcții: Mișcare înregistrări (pas, distanta, calorii calcul), Pedometru,, modul de mișcare, mesaj împinge, de stocare de informații, monitorizare somn, cronometru, tot font limbă, de culoare ecran, și trei culoare lumină de respirație efecte, G-Sensor, camera de la Distanță de control, ceas Deșteptător, Căutarea pentru echipamente, țintă de pași, memento sedentar, modul de economisire a energiei * APP limba :Chineză, marea BRITANIE, Franța, Germania, Spania, Portugalia, rusă, arabă, Indiană, Japoneză, italiană

S5

Atunci când tu a alerga în seara, respirație lampa poate străluci frecvent în funcție de rata de inima ta de ritm, și poate afișa culori diferite.

Smart Respirația Rece A Alerga Noapte

Smart respirație lampa de Înot modul sport dinamic

0.96-inch IPS Colorat culoare curea de mână

Bratara integrează design respirabil lampa, respirabil lampa schimba culoarea ca pe mișcarea de stare.

Rece respirabil lampa nu numai că oferă o scenă frumos pentru iubitorii de sport în noaptea de funcționare, dar, de asemenea, arată personalitatea.

Design elegant, de aspect, clasic ritmice nisip model.Trupa încheietura mâinii are patru culori opționale, elastomer termoplastic material este folosit.Confortabil de purtat

Rezistent la apă și ușor de purtat, timp de 30 de metri înot, surfing.IP68 rezistent la apa clasa, se extinde mai mult sport, scene de viață.Nu vă faceți griji de zi cu zi rezistent la apa.

Pas/Distanta/Calorii

Înregistrează numărul de pași, distanța, calorii consum, și ciclu de schimb de date, să înțeleagă mișcare zilnic de stare.

Măsura rata de inima ta toată ziua, indiferent de timpul de o pauza, de o plimbare, sau o faza de recuperare după un antrenament.Sănătate și sport informații pot fi stocate în aplicația pentru a vedea o anumită valoare pentru o perioadă de timp.

Wechat, QQ, Facebook, Twitter, apelurile primite și alte mesaje sunt afisate direct și pot fi manipulate fără telefon, numele apelantului sau numărul poate fi, de asemenea, afișate.Dacă nu doriți să răspundeți, puteți respinge apelurile prin apăsare lungă.

Mai Mult Modul Sport

Indiferent de timpul drumeții, alergare, ciclism, alpinism, înot, puteți viata știți statutul de corpul tau, cum ar fi ritmul cardiac, calorii, etc. și puteți regla intensitatea de exercițiu pentru a chaieve rezultate mai bune.

De oxigen din sange este conținutul de oxigen în sânge, cu atât mai mare conținutul de oxigen, cu atât mai bine metabolismul uman, de oxigen din sânge este, de asemenea, un organism foarte important indicator.

Parametrilor Hardware:

Producator de Chip: Dialog

cip: Dialog14585

Numele APP: JYouPro

Sistem compatibil: Android5.1 (conține), IOS8.0 (conțin) de mai sus

Memorie FLASH: RAM 52KB ROM 2048KB

Tip: TFT

Bluetooth: BT4.0

Senzori: G-Senzor DA

Tip baterie: Litiu-polimer

Capacitate: 90mAh

Modul de încărcare: Încărcare clip

Pachetul Include:

1* Brățării Inteligente

1* Încărcător Cablu

1* Munual

Alte Imagine Reală:

Etichete: trupa inteligent, id115plus, fitbit roz, bratara s5, brățară inteligent, 115plus ceas inteligent, trupa încărcător, m5 smartband, încărcător inteligent watch, mi band usb.

Fisa tehnica

Funcția Rata De Inima Tracker
Stil Ecran Dreptunghi/Pătrat în formă de
Grad Impermeabil Profesional Rezistent La Apa
Origine NC(de Origine)
Stil Sport
Carcasa Din Material Plastic
Compatibilitate Toate Compatibile
Material De Trupa SILICIU
Limba chineză
Tip Ecran LCD Color
Nume De Brand DTNO.Am
Cerere Grupă De Vârstă Adult
Ecran Tactil Da
Banda Detasabila Da

Recenzii

Scrie o recenzie

S5 Sport Brățară Inteligent IP68 rezistent la apa Culoare Ecran Inteligent Trupa de Ritm Cardiac tensiunea Arterială Pedometru Activitate Tracker

S5 Sport Brățară Inteligent IP68 rezistent la apa Culoare Ecran Inteligent Trupa de Ritm Cardiac tensiunea Arterială Pedometru Activitate Tracker

Produse similare: