Beauty Star Electrod De Înaltă Frecvență Facial Machine Loc Acnee Remover Îngrijire A Pielii Faciale Spa Față De Înaltă Frecvență Masaj Facial

Produs nou

1 Produse

In stoc

99.18lei

-33%

150.27lei

Distribuiti

Informatii

începe

end

De înaltă Frecvență Electrod Tub de Sticlă Electroterapie Dispozitiv de Frumusete cu Cutie de vânzare cu Amănuntul de Ambalare Introducere: electroterapie de înaltă frecvență este un important instrument de frumusete.Este prin electrod de sticlă tub pentru a produce de înaltă frecvență curent, și se aplică pe piele, astfel atinge rezultatul tratamentului.El ajută pentru a calma nervii și a analgezie funcție.Are funcția de anti-imbatranire, anti-rid și de piele strânse.Îmbunătăți secreția, valoarea PH-ului provoacă pielea slabă la neutralitate.Accelera circulația sângelui și de a îmbunătăți metabolismul.Ea produce ozon pentru sterilizare, poate ajuta rana sa se vindece si pentru a restrânge porii.Caracteristici: Elimina loc Vindeca cicatrici ale pielii Îmbunătăți circulația sângelui Îmbunătăți limfatici activitate Ajuta pielea nutriție Consolida metabolismul celular Îmbunătățirea secreția și valoarea PH-ului Diminua inflamatia se Sterilizează bacteriile Accelera vindecarea rănilor, Reduce vizibil porii pielii Pachetul Include: 1 x mașină Principal 1 x Electrod Tub de Sticlă (Pieptene Tub, Limba Tub, Ciuperci Tobe, Îndoiți Tubul) 1 x Instructiuni de folosire (Ambalate cu Cutie de vânzare cu Amănuntul, în caz de accident în timpul transportului)

Proceduri De Operare: 1. Metoda indirectă---- potrivit pentru uscat, piele naturală și piele în vârstă vă Rugăm să șurub în tubul de sticlă în piesa de mână.Vă rugăm să țineți tubul de sticlă după atingere niște pudră de talc.Porniți aparatul și energie electrică va obține prin intermediul.Face masaj pe fata de la gât până la bărbie și din vizor la frunte. 2. Metoda directă----potrivit pentru gras piele naturală, vă Rog, unsoare esența și crema pe fata primul rând, și apoi țineți bara de metal pentru a pune tubul de sticla pe fata.Porniți mașina.Masaj cu tub de sticlă ca "Z" sau helix pe fata, face tratament, după cum urmează, frunte-nas-dreapta fata-barbie-partea stângă din față, nas, frunte. 3. Sparkle Metodă----apt pentru răni, dureri și inflamații Acoperi ochii cu o bucată de pânză umedă patch și-a atins fața cu tub de sticlă pe partea de inflamație.Pentru un timp, tratamentul ar trebui să fie mai mică de 10 sec.E normal dacă există paiete ieșind în timp ce tubul de sticlă atinge fata. 4. Îngrijirea părului Metodă----se potrivesc pentru stimularea suprafața pielii, reducerea foliculită și îmbunătățirea creștere sănătoasă a părului Utilizați pieptene tub (împreună cu pilatory este mult mai bine).Față de direcția de păr pentru a muta pieptene tub.Vă rugăm să reglați intensitatea la "0" după folosind-o.Asigurați-vă că aparatul este oprit și puck tubul de sticlă din piesa de mână.

- Dacă doriți să cumpere mai multe elemente în magazinul nostru, puteți să adăugați-le pe toate la coș în primul rând, apoi face de plată împreună. - Comenzile vor fi anulate în cazul în care plata nu a fost primită în termen de 20 de zile de la cumpărare. - Dacă doriți să faceți o comandă mare, contactați-ne pentru a obține un preț en-gros, noi va oferim un discount bun.

-Timpul de livrare depinde de anotimpuri, vreme și de alți factori, pentru zilele aglomerate, de transport maritim poate întârzia. - Rusia Cumpărătorii ar trebui să umple engleză Numele Complet , sau poate nu a primit-o pentru a posta politică. -Pentru Brazilia, Chile, Peru și alte America de Sud a Țării , ar fi nevoie de 25-60 de zile pentru a ajunge. -Pentru că de obiceiurile locale.Timpul ocupat transport sezoane, va dura aproximativ 35-90 zile. - Produsul nostru, prețul nu include taxele . - Cumpărătorul este responsabil pentru taxe.Vă rugăm să se ocupe în mod activ de vămuire. -Dacă ai nevoie de vreun document de autorizare, vă rugăm să nu ezitați să contactati-ne. -Vom fi foarte recunoscător dacă ați putea să ne lăsați 5 Stele Feedback-ul . -Noi călduros bun venit vă Arăt Niște Poze în 5 Stele feedback-ul! -Dacă aveți orice probleme, va rugam sa NU lasi un feedback negativ direct! -Vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problemele și de a oferi un soluția mulțumit.

Etichete: tecar, esența mașină, signstek de înaltă frecvență bagheta, fata curata, perie spin spa, hot spa, skincar, ridica masina rf, cosmetice industriale mașină, facial machin.

Fisa tehnica

Numărul De Model SC056
Element Nume Electroterapie De Înaltă Frecvență Instrument De Frumusete
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Beauty Star
Dimensiune 4 tubes
Articol De Înaltă Frecvență Electrod Tub De Sticlă
Sursa De Alimentare electric
Putere 10W
Funcția Spot Remover, Vindeca Cicatricile, Se Sterilizează Bacteriile
Classfication De Înaltă Frecvență De Frumusețe Facial Dispozitiv
Tip De Înaltă Frecvență Tub De Sticlă
Tensiune 100-240V, 50-60Hz
Lumina De Culoare Orange
Material Fibra de sticla
Cerere Fata, Par, Corp

Recenzii

Scrie o recenzie

Beauty Star Electrod De Înaltă Frecvență Facial Machine Loc Acnee Remover Îngrijire A Pielii Faciale Spa Față De Înaltă Frecvență Masaj Facial

Beauty Star Electrod De Înaltă Frecvență Facial Machine Loc Acnee Remover Îngrijire A Pielii Faciale Spa Față De Înaltă Frecvență Masaj Facial

Produse similare: