3 Piese Mens Lenjerie Intima Boxeri Respirabil Bărbați Lenjerie De Corp Din Bumbac Personalitate Print Mens Boxeri 2020 Promovarea Chiloți

Produs nou

1 Produse

In stoc

66.63lei

-37%

105.77lei

Distribuiti

Informatii

Informații despre produs 100% de brand nou de sarcini numele Produsului:Bărbați imprimare lenjerie Material: 97% bumbac, 3% spandex caietul de sarcini: 3 Buc Dimensiune: M/L/XL/XXL/XXXL Talie tip: Mijlocul talie Tesatura textura:moale si respirabil Notă: se Spală în apă caldă, la temperatură scăzută de fier, nu inalbitor de 3 Bucati Mens Lenjerie intima Boxeri Respirabil Bărbați Lenjerie de corp din Bumbac Personalitate Print Mens boxeri 2020 Promovarea Chiloți

Customer service:

Timp de lucru:

Luni-vineri 9:00-21:00 si sambata 9:00-22:00 (ora beijingului).Cu excepția sărbătorilor!

Suntem întotdeauna bucuroși să vă ajute:

Am testat toate produsele cu atenție înainte de a trimite.

Dar Dacă aveți în continuare problema noastră dubiu, nu ezitati sa ne contactati!!

Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema.

*** Vrem să ajutăm clienții noștri***

Dar dacă cumpărătorul deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, fără să ne contactați în avans, nu vă putem oferi service post-vânzare, și cumpărători va fi pus în lista neagră.

Pentru escrocii va vom oferi toate dovezile și să le raporteze la www.primaria-urzicuta.ro, ceea ce va duce la cumpărător este suspendat sau anulat contul.

Plata:

1 - Plățile trebuie să fie făcute în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, in caz contrar comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

2-de Obicei www.primaria-urzicuta.ro are nevoie de 24 de ore pentru a verifica și a confirma plata.

3-în Cazul în care plata nu este disponibil sau invalid, comanda dvs. va fi închis de către sistem.

Personalizate, impozite și Taxe:

1 - Toate țările au diferite reguli, vă rugăm să asigurați-vă că produsul nu are nici restricții în țara dumneavoastră înainte de cumpărare.Cumpărătorii sunt responsabil dacă produsul este returnat sau ține de către cumpărători personalizate pentru restricții motive.

2 - Dacă produsul nevoie de niciun document special, în țara ta sau trebuie să fie descrisă de o anumită valoare, vă rugăm să solicite în avans.Documente precum facturi etc, nu va fi trimis cu pachetul excepția cazului în care a fost cerută de cumpărător.

3 - prețul Produsului nu include taxele de import sau orice altă taxă suplimentară.Cumpărătorul este responsabil pentru clare personalizate și să plătească taxa cazul în care este perceput de către țara cumpărătorului.

Dar ne poate ajuta cumpărătorii furnizarea de produse factură sau orice alt document și informații cumpărătorii trebuie să clar personalizat, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Anularea și rambursarea:

1 - Comenzile pot fi anulate înainte pachetului este de mâner pentru compania de transport maritim.

2 - Odată ce produsul este deja trimis, comanda nu mai poate fi anulat mai.

3 - Pentru comenzi anulate și restituiri www.primaria-urzicuta.ro, de obicei, durează 1-2 săptămâni pentru a face restituirea cumpărător.

Timpul va depinde în ce fel de plata ai ales să plătească.

Etichete: 5d flori, flamingo stick, cutie de frunze, geantă mini valiza, 5d diamant tablou de primăvară, saltea de primăvară, cearsaf de pat cu fermoar, tin geamul, cross stitch primăvară, cutie foaie.

Fisa tehnica

Caracteristici 4 Sudoare de absorbție
Caracteristici 3 MOALE
Caracteristici 6 Personalitatea De Imprimare
Caracteristici 2 nu se estompeze
Conținea cantitatea 3 Bucăți
Stil de îmbrăcăminte detalii Husă în formă de U
Obscene Imagine No
Caracteristici 1 Personalizate Exclusiv Tesatura
Gen BĂRBAȚI
Model Tip Print
Numărul De Model WM0608
Sugestiv Sexual No
culoare gri, alb
Caracteristici 5 confortabil si respirabil
Material Spandex
Slip & Boxeri Boxeri
pentru oameni tinerii, elevii, la modă bărbați, bărbați

Recenzii

Scrie o recenzie

3 Piese Mens Lenjerie Intima Boxeri Respirabil Bărbați Lenjerie De Corp Din Bumbac Personalitate Print Mens Boxeri 2020 Promovarea Chiloți

3 Piese Mens Lenjerie Intima Boxeri Respirabil Bărbați Lenjerie De Corp Din Bumbac Personalitate Print Mens Boxeri 2020 Promovarea Chiloți

Produse similare: