Frige Aur, Argint Cosmetice de Imprimare de Ambalare Cutie de Hârtie,Protejate UV cosmetice cutii de ambalaj ---DH12036

Produs nou

1 Produse

In stoc

18.31lei

-39%

30.51lei

Distribuiti

Informatii

Frige Aur, Argint Cosmetice de Imprimare de Ambalare Cutie de Hârtie,Protejate UV cosmetice cutii de ambalaj ---DH12036 ;

1 Material: carton Ondulat, hârtie kraft, hârtie cretată, hârtie de card, gri hârtie, hârtie de artă, etc. 2. Caietul de sarcini: pfl Ondulat carton cu 3 straturi, 5 straturi și 7 straturi și cu cereri detaliate. 3. Flaut: a, C, B, E, AB, AC, etc.Placi ondulate sunt toate disponibile. 4. Imprimare: Scrisoare de presă/de relief, gravura/intaglio, litografiere, ecran-procesul de imprimare, imprimare cu jet de cerneală, 4-8 culori. 5. Cumpărătorii logo-uri, desene și modele sunt acceptabile. 6. Preț competitiv, mare linie de producție și livrare rapidă garanție.Toate mărcile înregistrate sunt afișate doar scop de referință.Noi nu sunt autorizate să vândă orice elemente poartă astfel de mărci comerciale.

MOSTRE GRATUITE pot fi trimise la cerere.Sună-mă, hai sa vorbim mai mult!

Ambalare Si Expediere;

1) Pentru cantități mici, livrare este de preferat să-transport cu express de către UPS, FEDEX sau DHL pentru a satisface termenul limită la timp întreaga lume.

2) Pentru regulat producția de masă, transporturile pot fi aranjate de la mare, de aer, de la ușă la ușă, expres sau economie.Anunțați-ne cerințele dumneavoastră, vom încerca pentru a salva bugetul și cunosc termenul.

Informații de Contact;

Tel: 0755-84647660

Telefon; 13430766792

Trademanager: cn115839402

Skype: Michael667010

QQ: 451091918 WhatsApp;86 13430766792 Dacă orice intrebare, pls contactati-ne fara hesidate, suntem siguri că veți obține noastre cu promptitudine, atenție și răspuns, bine ai venit aici!

Informații Despre Companie;

Toate produsele noastre sunt conforme cu divertisment și industria de publicitate înalte standarde de calitate și sunt foarte apreciate într-o varietate de piețe dezvoltate în întreaga lume.Suntem exportatori în prezent 75% din producția la nivel mondial.

Noastre bine echipate și facilități excelente de control al calității în toate etapele de producție ne permite să garantăm satisfacția totală a clienților.Ca urmare produsele noastre de înaltă calitate și servicii pentru clienți deosebite, am castigat o rețea globală de vânzări ajunge la statele UNITE ale americii, Canada, Regatul Unit, Olanda, Belgia, Franța, Germania, Spania, Austria, Grecia, Japonia, Hong Kong, Australia, Zew Zeelandă și Africa de Sud.

Dacă sunteți interesat în oricare dintre produsele noastre sau ar dori să discute o ordine particularizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Suntem mereu în căutarea cu nerăbdare pentru dezvoltarea relațiilor de afaceri de succes cu noi clienți din întreaga lume.

FAQ;

1) Cum pot plasa o comanda și ce informații trebuie să furnizeze atunci când comanda?

Vă rugăm să furnizați detalii :

Material/Dimensiune/Imprimare color/finisare de Suprafață/ambalare/cut/Design/Aplicate loc/Utilizare.

Daca nu esti sigur de ceea ce este material sau de finisare de suprafață utilizate,pls sfaturi în cazul în care eticheta autocolant vor fi aplicate,să putem face o sugerez.

2) iti oferim materiale de finisaj de opțiuni ?

Da,noi furnizam diferite adezivă de hârtie care ar putea satisface cerințele dumneavoastră.

e.g.Luciu, Mat, Periat, Clar ect.

3) mi-ai Putea trimite o mostră gratuită imprimate cu design-ul meu ?

De când ne-imprimare masina este masina de tipar flexo și nu ar fi platses costul de instalare , dacă locul de muncă sunt simple și în cantități mici, vă sugerăm un JPG dovada pentru tine, atunci vom lua imagini pentru verificare înainte de a comanda de transport.Cele mai multe dintre clienții noștri au ales asta.

4)Ce este MOQ?

A:nu Există nici min.scopul de a limita,dar are un MOQ valoare de 115 USD, care este baza pe design-ul logo-ul,în viitor, pentru dacă veți plasat,atunci ne vom întoarce jumătate din sumă pentru tine.

B:Dacă alegeți design-ul de la noi,apoi, fără MOQ și gratuit

5) Cât de mult mă pot aștepta pentru a obține bunuri?

În mod normal, prin curier, va dura aproximativ 3-8 zile lucratoare.

6) Ce despre timpul de plumb pentru producția de masă?

Acesta este de până la cantitate.Dar în mod normal va dura aproximativ 3-5 zile lucratoare,dar daca este urgent pentru tine,te putem ajuta să ia 2-3 zile lucrătoare.

7) Cât de mult de livrare ?

Acesta este de până la greutatea pachetului, am comparat cele mai ieftine bilete de cost pentru tine.

8)Ce fel de opțiuni de plată-ai oferi?

-Transfer Bancar

-Plata Online (Paypal, ESCROW)

-western union

Etichete: tort de ruj, cutie de bambus pentru paine, flexibil rășină, pentru paine cu capac, personalizat ruj, 1l rasina, carton negru, oamenii placă turnantă, placă turnantă imagine, cutie de carton.

Fisa tehnica

Numărul De Model DH12036
Caracteristică Eco-Friendly
Tort De Instrumente De Tip Platane
Certificare SGS
Tip Tort De Instrumente
Material Hârtie

Recenzii

Scrie o recenzie

Frige Aur, Argint Cosmetice de Imprimare de Ambalare Cutie de Hârtie,Protejate UV cosmetice cutii de ambalaj ---DH12036

Frige Aur, Argint Cosmetice de Imprimare de Ambalare Cutie de Hârtie,Protejate UV cosmetice cutii de ambalaj ---DH12036

Produse similare: