150Pcs Breloc Tels Set Breloc Inele cu Salt Inel pentru Acril Breloc cu gloanțe Oarbe și Meserii (Argint si Aur)

Produs nou

1 Produse

In stoc

43.08lei

-17%

52.52lei

Distribuiti

Informatii

Pachetul Inclus: tel pandantiv set vine cu 50 de piese multicolor din piele tels, 25 de piese de argint inele de salt, 25 de piese de aur sari inele, 25 de piese de argint brelocuri cu lanț și 25 de bucăți de aur brelocuri cu lanț.Kit-ul perfect pentru a face personalizate, brelocuri si bijuterii a face provizii.

O mare Calitate: split inele cheie cu lanț și sari inele sunt realizate din aliaj care este robust și durabil.Nu oxidare și nici rugina, poate fi folosit pentru o durată de timp.La tels sunt realizate din piele de căprioară și partea de sus a tels este un material plastic care au , nu din metal ca breloc și un lanț de bucle aeriene.

orted Culori Tel Pandantive: breloc tels vrac set de 25 de piese de argint capac de plastic, 25 de piese de aur capac de plastic și varietate de culori de piele piele de căprioară tels, care oferă o bună selecție de culori pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.

Utilizare multipla: piele tel brelocuri set este potrivit pentru colier face, bratara, cercei bijuterii, chei, saci de decor, telefon decor, acasa, chei, chei auto, birou de chei, brelocuri, brelocuri și alte bijuterii de luare de proiecte.

Ușor De Utilizat: piele tel aibă un inel mic pe capac, care este ușor să stea pe alte elemente.La tels sunt usoare si frumoase pentru mult timp de utilizare.

Culoare:Fugit culori (culori specificate nu sunt acceptate)

Material:Piele intoarsa + piele metal

Dimensiune:38mm

Conținutul Pachetului:

50 x Tels

50 x Keychian Inel

50 x Inele de Salt

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: gol pentru inel argint, muntele pen, muntele mont, gol inel, baza inel argint, mont blanck pen, stilou mont, mont, inel regal, gol de argint.

Fisa tehnica

Numele Ciucuri pentru Brelocuri
Material Piele de căprioară piele + metal
culoare Culori aleatorii (culori specificate nu sunt acceptate)
Dimensiune 38mm
Cantitatea 150pcs
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

150Pcs Breloc Tels Set Breloc Inele cu Salt Inel pentru Acril Breloc cu gloanțe Oarbe și Meserii (Argint si Aur)

150Pcs Breloc Tels Set Breloc Inele cu Salt Inel pentru Acril Breloc cu gloanțe Oarbe și Meserii (Argint si Aur)

Produse similare: